Hyppää sisältöön

Kesäajan ohjelma

Kulttuuripaja Virran kesätoiminta 25.6.-16.8.

Lukkarin alta löytyy linkki myös pdf-muotoiseen tiedotteeseen.


Lataa itsellesi Kulttuuripaja Virran uusin jaksokirje pdf:nä!

Alla jaksokirje PDF-tiedostona. Voit avata tiedoston selaimessa, ladata sen koneellesi tai tulostaa tiedoston. Lähetämme jaksokirjeen aina myös sähköpostitse Virran postituslistalle. Liity listalle alla.

Tilaa jaksokirje

Kulttuuripaja Virran Discord:

Discordissa voi jutustella netissä muiden virtalaisten kanssa Sohvat-chatissa, ja jakaa mm. meemejä, valokuvia ja omaa taidetta omilla kanavillaan sekä musiikkivinkkejä ja tapahtumakutsuja omillaan. Lisäksi vertaisohjaajille on oma kanavansa keskustelua ja ajatuksenvaihtoa varten. Vertaisohjaajilla on oikeudet myös Ilmoitustaulukanavalle, jossa he voivat halutessaan ilmoitella omien ryhmiensä toiminnoista jakson mittaan.

  • Kulttuuripajan Discordissa toimitaan ja keskustellaan ihan samaan tapaan kuin livenä pajalla.
  • Vaihda käyttäjänimeksesi Virran palvelimelle oma pajalta tuttu kutsumanimesi nimimerkin sijaan, jotta kaikkien on helpompi hahmottaa, keitä chateissa on mukana jutustelemassa.
  • Kunnioita jokaista keskustelijaa, ja myös jokaisen hyvinvointia: muista, että Discord ei ole paikka rankkaan avautumiseen.
  • Minkäänlainen häirintä ei ole sallittua. Ylläpitäjät voivat tarvittaessa mykistää väliaikaisesti jonkun keskustelijan tai häirinnän toistuessa poistaa henkilön koko serveriltä. HUOM: jos moderaattori ei ole paikalla ja huomaat häirintää, laita tekstiviesti Minnalle: p. 044 722 7780.
  • Jos et vielä ole liittynyt Virran Discordiin mutta haluat mukaan chattailemaan, niin pyydä liittymislinkkiä Minnalta tai Annalta!