Hyppää sisältöön

Tule mukaan!

Toimintamme on suunnattu kulttuurista kiinnostuneille 18-35 -vuotiaille, joilla on jokin mielenterveyden haaste. Sovi tutustumiskäynnistä työntekijän kanssa puhelimitse tai sähköpostilla. Tutustumiskäynnillä kuulet lisää toiminnasta, saat materiaaleja ja käyt lyhyen, henkilökohtaisen aloituskeskustelun työntekijän kanssa. Sen jälkeen voit halutessasi ilmoittautua ryhmiin ja hengaamaan. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään. Tule mukaan!


Tervetuloa mukaan! (tutustumiskäynti)

Virran toimintaan tullaan mukaan tutustumiskäynnin ja alkuhaastattelun kautta. Tutustumiskäynnille pääsee kätevimmin osallistumalla keskiviikon Tervetuloa mukaan -ryhmään, joka on tarkoitettu toiminnasta kiinnostuneille. Samassa yhteydessä voimme tehdä alkuhaastattelun. Ryhmään voi tulla myös yhdessä ystävän tai tukihenkilön kanssa. Jos ryhmän kokoontumisaika ei sovi, ole yhteydessä muista vaihtoehdoista! Ilmoittautuminen ja lisätiedot (8.5.–30.7. ajalla): Virran toiminnanohjaaja Hannu, 044 420 2934 tai sähköpostitse: hannu.stark@sosped.fi.

Missä ja milloin?
Tampereen Kulttuuripaja Virta sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 2 A 5.krs. Tervetuloa!

Kulttuuripaja sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 2A, 5.krs. Sisäänkäynti on Åkerlundinkadulla, aivan Dream hostellin vieressä. Ovi on avoinna klo 17 saakka, sen jälkeen soita summeria.

Katso esittelyvideo

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Jos olet kiinnostunut ryhmätoiminnasta tai vertaisohjaajuudesta, voit kysyä lisätietoja Kulttuuripaja Virran työntekijöiltä.