Hyppää sisältöön

Huhti-toukokuussa tapahtuu!

Yleinen

Nyt alkava jakso kestää toukokuun puoliväliin, ja tulossa on taas paljon erilaisia ryhmiä ja teemapäiviä. Lisäksi yhteistyökumppanimme Tampereen Teatteri sekä Tampereen Työväen Teatteri tulevat Virtaan pitämään Liikkuvan näyttämön tulevaan syyskiertueeseen liittyvää työpajaa. Olemme saaneet myös yhteistyössä Ilmastokriisin etulinjassa -nuorisotutkimusprojektin kanssa paikan Ratinanrannassa kesäkuussa avattavaan purkutaidetaloprojektiin, jonka suunnittelu käynnistyy tässä jaksossa. Lue näistä ja muista tulevista projekteista lisää Teemapäiviä ja muuta huomioitavaa -laatikosta!

Tässä jaksossa kokoontuu jälleen myös Virran jokakeväinen Viherkasviryhmä. Sitä varten tässä pistokaskuulutus 🌱📣:

Ateljeen ikkunalle lasipurkkeihin voi nyt tuoda pistokkaita juurtumaan tulevaa viherkasviryhmää varten! Jos tunnet muita kasviharrastajia, niin kysele myös heiltä, jos he haluaisivat antaa pistokkaita jaettavaksi viherkasviryhmässä. Lisäksi tarvitaan myös pestyjä muovisia korkeita (esim. 5dl) jugurttipurkkeja hyötykasvien esikasvatusta varten, joten jos sinulla kertyy sellaisia niin tuo nekin ikkunalaudalle.

Virran osallistujakysely:

Virran osallistujakyselyyn toivotaan vastauksia! Kyselyssä kartoitetaan kulttuuripajan vaikutusta osallistujien elämään sekä sitä, miten voisimme kehittää pajan toimintoja. Toivomme runsasta vastausmäärää, sillä kyselyn tulokset ovat tärkeässä roolissa, kun kerromme pajan toiminnasta ja sen vaikutuksista ulkopuolisille tahoille, kuten rahoittajille. Kysely on täysin anonyymi, ja vastaamiseen menee noin 15 minuuttia. Kysely on avoinna 23.4. saakka. Kiitos ajastasi!

Kyselyyn pääset tästä: https://forms.office.com/e/CGtCEbWvNv