Hyppää sisältöön

Teemapäivät ja poikkeukset/huomioitavia päivämääriä

Tällä sivulla ilmoitamme mm. retkistä, teemapäivistä, koulutuksista, palavereista ja muista poikkeuksista normaaliin viikkoaikatauluun.

Pe 11.11. Paja on auki klo 12-16, Volunteer&GO! -kehittämistapahtuma Arttelissa klo 11-15

Ti 15.11. jakso alkaa

Pe 18.11. Paja auki 10-16 ja ryhmät viikko-ohjelman mukaan, lisäksi Käsityömessut: muistutuksena ilmoittautuneille lähtö yhdessä pajalta klo 12. (Ilmoittautuminen oli viime jaksossa ja retki on täynnä)

Ti 6.12. Itsenäisyyspäivä, paja suljettu

Ke 7.12. klo 14-16 on Discordissa KulttuuriApaja -servulla kaikkien kulttuuripajojen vertaisohjaajien miitti. Sen ohjelma tarkentuu vielä lähempänä minkä jälkeen tulee erillinen kutsu, mutta olisi hienoa, että Virrasta olisi siinä myös osallistujia. Ideana on, että kaikki pajat esittelisivät lyhyesti omaa toimintaansa, lisäksi voidaan soittaa esim. Virrassa tehty ja äänitetty biisi tms. Kysy Minnalta lisätietoja, jos olet innostunut olemaan esittelemässä Virtaa muiden pajojen vertaisohjaajille!

Virran oma Discord-serveri:

Sohvat ja Meemit -kanavat ovat nykyisin jatkuvasti auki keskusteluun kaikille Virran kävijöille, sekä lisäksi vertaisohjaajille heidän oman kanavansa keskustelua ja ajatuksenvaihtoa varten. Pääkirjasto Metson musaosaston kanssa yhteisen Metsoilla-projektin etenemistä päivitetään Discordiin niin ikään omalle kanavalleen #metsovirtaa. Vertaisohjaajilla on päivitysoikeudet myös Ilmoitustaulu-kanavalle, jossa he voivat halutessaan ilmoitella omien ryhmiensä toiminnoista jakson mittaan. Jos et vielä ole liittynyt Virran Discordiin, mutta haluat mukaan chatteihin, niin pyydä liittymislinkki ja Discordin toimintaohjeet Minnalta tai Annalta!

Ke 14.12.- to 15.12. kulttuuripaja suljettu

Ryhmäjakson jälkeinen viikko:

Ti 20.12. Paja auki klo 10-18, sen aikana:

Klo 13-15 Matalan kynnyksen runotyöpaja

Oletko koskaan kirjoittanut runoa? Tule tänne kirjoittamaan vaikka ensimmäisesi! Kirjoitamme yhdessä ja yksin rennossa ilmapiirissä. Runotyöpajan jälkeen kulttuuripajalla järjestetään Open mic -tapahtuma, jossa voit halutessasi esittää runosi itse, tai pyytää vertaisohjaajaa lukemaan runosi ääneen – tai jättää sen ihan vain pöytälaatikkoon. Matalasta kynnyksestä huolimatta työpajaan ovat tietysti tervetulleita myös kokeneemmat runoilijat. Metsänpeitto.

Klo 15-18 Open mic

Open mic -illassa voit esittää omaa taidettasi toisille kulttuuripajalaisille. Teoksesi voivat olla vanhoja valmiita töitäsi tai tätä iltaa varten tehtyjä. Jos haluat esiintyä, ilmoita 13.12. mennessä Veeralle (veera.koivu@sosped.fi) tai pajalla kertomalla, niin sovimme esiintymisjärjestyksestä yhdessä. Mukaan mahtuvat runot, novellit, musaesitykset, standup, kuvaesitykset – mitä vain haluatkin! Kaikki ovat tervetulleita yleisöön. Salonki ja Metsänpeitto.

Ke 21.12. Valon juhla.

Tule mukaan suunnittelemaan Valon juhlaa ti 15.11. klo 13-15 Ulappaan! Juhlapäivän aikataulu ja ohjelma ilmoitetaan sähköpostilla ja somessa suunnitelmien valmistuttua.

To 22.12. Virran joulujuhla.

Tule mukaan suunnittelemaan joulujuhlaa ti 22.11. klo 13-15 Ulappaan! Juhlapäivän aikataulu ja ohjelma ilmoitetaan sähköpostilla ja somessa suunnitelmien valmistuttua.

Pe 23.12. Joulutauko alkaa, paja kiinni.

  • Seuraava jaksosuunnittelu (vain vertaisohjaajille) ti 10.1. klo 13-16. Tammikuun alkupuolen muusta ohjelmasta ilmoitamme erikseen lähempänä.
  • Seuraava ryhmäjakso 17.1.-17.2.2023