Hyppää sisältöön

Teemapäivät

Tällä sivulla ilmoitamme mahdollisista teemapäivistä ja poikkeuksista normaaliin viikko-aikatauluun.

Ke 13.11. Vertaisohjaajien jatkokoulutuksen ensimmäinen tapaaminen klo 10.00-14.00. Koulutus on täynnä. Koulutus jatkuu 20.11. ja 27.11. Ryhmätila Pistokas. 

Ke 13.11. Keskusteluhetki Kulttuuripaja Virran osallistujakyselyn tuloksista klo 14.00. Käymme lävitse kyselyn tuloksia ja pohdimme niitä yhdessä. Ryhmätila Pistokas. Ei ilmoittautumista.

Pe 29.11. Näkökulmio-taidenäyttelyn purku. Kokoonnumme Arttelin pääovella 9.30 ja lähdemme bussilla Pitkäniemeen. Tulemme töiden kanssa takaisin tilataksilla. Työnsä voi viedä myös suoraa kotiin. Toivomme, että mahdollisimman moni näyttelyyn osallistunut pääsee hakemaan työnsä takaisin. Kulttuuripaja Virta on auki normaalisti.

Pe 6.12. Kulttuuripaja Virta on kiinni. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Ke 11.12. ja to 12.12. Kulttuuripaja Virta on kiinni.

Ti 17.12. Vietetään yhdessä rennot ja tunnelmalliset pikkujoulut. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan lähempänä. Jos haluat tuoda pikkujouluihin jonkin ohjelmanumeron, ole yhteydessä työntekijöihin! Auki ollaan normaalisti eli 9.30-16.00.

Ke 18.12. Teemapäivä. Voit tulla Kulttuuripaja Virtaan oleskelemaan klo 9.30-16.00 tai osallistua seuraaviin asioihin: 

Klo 11.00-14.00 KOLLAASITAIDE Kollaasi on kuvataidetekniikka, jossa luodaan uusia teoksia yhdistämällä erilaisia materiaaleja omaperäisiksi kokonaisuuksiksi esimerkiksi leikkaamalla, repimällä ja liimaamalla. Halutessaan voi lisätä elementtejä myös maalaamalla tai piirtämällä. Käytettävissä on mm. lehdistä ja kirjoista leikattavia kuvia ja tekstejä, kuvioituja papereita, kiiltokuvia, kankaita, akryylimaaleja, vesivärejä, värikyniä jne. Aihe on vapaa, ja runsas materiaalitarjonta ruokkii mielikuvitusta helposti. Kulttuuripajan oma tila. Tähän voi ilmoittautua jo nyt!

Klo 11.00-15.00 LAKKAA (JOULUISET) KYNNET!  Inspiroidu valmiiden mallikuvien väri- ja koristeluideoista (punaista, kultaa, hopeaa, glitteriä, tähtiä, lumipalloja yms.) tai toteuta ihan oma visio. Lakat ja muut kynsienlakkausvälineet on pajalla valmiiksi, mutta jos sinulla on kotona hyvä kynsiviila, sen voi ottaa mukaan! Myös omia lakkoja saa halutessaan käyttää. Kulttuuripaja Virran rentoutushuone. Ei ilmoittautumista. Kynsiä voi lakata voi mihin kellonaikaan tahansa 11-15 välillä.

Klo 12.30-15.00 LUOVA KIRJOITTAMINEN Tarkemmat tiedot ilmoitetaan lähempänä, jolloin ilmoittautuminenkin tähän alkaa. Ryhmätila Tohveli.

To 19.12. Vertaisohjaajien päivä Käymme yhdessä lounaalla ja leffassa virkistykseksi ja kiitokseksi kuluneesta vuodesta. Tervetulleita ovat aivan kaikki vertaisohjaajat, myös juuri sinä! Varaa päivä kalenteriin tässä vaiheessa; kellonajat ja leffa(t) ilmoitetaan lähempänä. Kaikki halukkaat vertaisohjaajat mahtuvat mukaan, mutta tähän tulee myöhemmin sitova ilmoittautuminen, jotta voimme tehdä pöytä- ja leffalippuvaraukset.

Kulttuuripaja Virta on kiinni to 19.12. alkaen ja kaikki työntekijät ovat lomalla 23.12.-6.1. Olemme auki taas normaalisti pe 10.1. alkaen.