Hyppää sisältöön

Teemapäivät

Tällä sivulla ilmoitamme mahdollisista teemapäivistä ja poikkeuksista normaaliin viikko-aikatauluun.

Haku Kulttuuripaja Virran kymmenenteen vertaisohjaajakoulutukseen alkaa! Mikäli olet kiinnostunut kouluttautumaan vertaisohjaajaksi, ole yhteydessä vastaavaan ohjaajaan Virpi Stenlundiin. Vertaisohjaajat ohjaavat pääosan Kulttuuripaja Virran ryhmätoiminnasta ja ovat sen lisäksi esimerkiksi järjestäneet tapahtumia ja teemapäiviä, esitelleet toimintaa ja luoneet hyvää henkeä Kulttuuripajalle. Koulutuksen käyminen ei edellytä ryhmien ohjaamista, mutta antaa siihen hyvän pohjan. Siitä saa eväitä myös opiskelu- ja työelämää varten. Etsimme vertaisohjaajakoulutukseen ihmisiä, jotka kykenevät kohtaamaan ystävällisesti ja asiallisesti erilaiset ryhmäläiset ja sitoutumaan sopimiinsa tehtäviin ja aikatauluihin. Erityistaitoja ei vaadita ja koulutuksessa käsitellään esimerkiksi sitä, miten jännityksen ja ahdistuksen kanssa voi ohjata ryhmiä. Koulutuksessa tutustuu myös paremmin muihin kulttuuripajalaisiin. Koulutus järjestetään 20.2. alkaen kuutena torstaina klo 10-14 (ei hiihtolomaviikolla). Virpi antaa mielellään lisätietoja.               

Pe 10.1. Olemme auki klo 9.30-17.00. Tulla voi oleskelemaan ja kahvittelemaan sekä katsomaan Hopeanuolta klo 12.00 alkaen. Katsomme jaksot 11-15.

Pe 14.2. on koko Arttelin yhteinen ystävänpäivätapahtuma Enemmän yhdessä klo 13-17 ja Kulttuuripaja Virta osallistuu myös ohjelman järjestämiseen. Tapahtuma on 0-1 –kerroksissa ja Kulttuuripaja Virran normaali ohjelma omille kävijöille pyörii myös lukujärjestyksen mukaan. Tapahtumasta tulee lisätietoa lähempänä. Ryhmäjakso päättyy tähän päivään.

Pe 21.2. on suunnitteluviikon teemapäivä:

KLO 10.00-12.00. TARRAT Tervetuloa suunnittelemaan tarroja pajan tarpeisiin ja pajalaisten yhteiseen käyttöön! Teemme yhdessä arkeittain tarroja esimerkiksi bujoja, plannereita tai kortteja varten. Tarrat tulostetaan ja leikataan pajalla, osa saman tien ja osa seuraavalla viikolla. Niitä voi poimia mukaansa käytettäväksi askartelukaapista pajan jälkeen. Kulttuuripajan oma tila.

Olemme auki 21.2. normaalisti klo 9.30-17.00. Tällä viikolla ei ole muuta yhteistä ohjelmaa, vaan suunnittelemme tulevaa jaksoa vertaisohjaajien kanssa ja aloitamme uusien vertaisohjaajien kouluttamisen.

Viikolla 9 vietämme hiihtolomaa. Ryhmät ovat silloin tauolla ja järjestetään teemapäiviä. Viikon tarkempi ohjelma ilmestyy lähempänä.