Teemapäivät

Tällä sivulla ilmoitamme mahdollisista teemapäivistä ja poikkeuksista normaaliin viikko-aikatauluun.

Tämän jakson teemapäivät ja poikkeukset

Torstaina 11.4. Kulttuuripaja Virta on auki klo 9.30-16.00:

  • Klo 12.00 Väliviikon teemapäivä: Leffapäivä. Katsotaan yhdessä videotykin kautta elokuva nimeltä Yksisarviskauppa. Sen kerrotaan olevan sydämellinen ja omalaatuinen komedia, jossa pääosia näyttelevät Brie Larson ja Samuel L. Jackson. Tarjolla on popcornia.
  • Niin ikään 11.4. klo 12.00 alkaen on retki katsomaan näyttelytilaa heille, jotka osallistuvat syksyllä Pitkäniemessä järjestettävään taidenäyttelyyn. Kokoonnumme Kulttuuripajalla klo 12 ja matkustamme Pitkäänniemeen bussilla. Projektiin pääsee edelleen mukaan, kysy Virpiltä lisätietoja! 

Perjantaina 12.4. Kulttuuripaja Virta on kiinni, mutta kulttuuripajalaiset voivat osallistua Arttelin yhteiseen karaokeiltapäivään Arttelin Pohja-tilassa 0-kerroksessa klo 15-17.

Perjantaina 19.4. Pitkäperjantai, Kulttuuripaja Virta on kiinni.

Tiistaina 30.4. Kulttuuripaja Virrassa vietetään vappua! Kulttuuriryhmättoteutuvat normaaliin tapaan tiistain ohjelman mukaan, mutta tarjolla on munkkeja ja simaa. Voit myös halutessasi pukeutua naamiaisasuun, ja pajaltakin löytyy pientä naamiaisrekvisiittaa.

Keskiviikko 1.5. Vappupäivä, Kulttuuripaja Virta on kiinni.

Keskiviikkona 15.5. Klo 15.00-16.00 Vertaisohjaajien yhteinen tuokio!

Eli kaikille vertaisohjaajille avoin, rento keskustelu-, kuuntelu- ja kahvittelutuokio, jossa jaamme ideoita ja ajatuksia seuraavan jakson ryhmätoiminnasta. Tule mukaan erityisesti, jos

  • tarvitset parin ohjaamaan ryhmää kanssasi
  • haluat ohjata ryhmää, mutta sinulla ei vielä ole ryhmäideaa
  • haluat tarjota ryhmäideaa muiden vertaisohjaajien käyttöön
  • haluat pohtia jotakin ryhmäsi sisältöön tai rakenteeseen liittyvää seikkaa yhdessä muiden kanssa
  • kaipaat muiden vertaisohjaajien tukea tai neuvoja ryhmääsi liittyen
  • haluat vain kertoa muille vertaisohjaajille, mitä ryhmää aiot ohjata seuraavassa jaksossa 
  • olet kiinnostunut kuulemaan ja jakamaan ryhmiin liittyviä ajatuksia, vaikka et itse tällä hetkellä aktiivisesti ohjaisikaan

Huom! Ryhmien aikataulut sovitaan tavalliseen tapaan jaksosuunnittelupalaverissa.

Tiistaina 21.5. pidetään Arttelin jäsenjärjestöjen yhteinen Voi hyvin -päivä klo 12-16. Kulttuuripaja Virran bändi Väärän väriset tapetit esiintyy tapahtumassa, ja lisäksi vertaisohjaajamme järjestävät käsityöpajan pohjakerrokseen. Tapahtuma on kaikille avoin, eli voit myös ottaa mukaan vaikka ystävän tai perheenjäsenen. Myös yhteistyötahot ovat tuolloin tervetulleita osallistumaan tapahtumaan ja tutustumaan Arttelin toimintaan. Lisätietoja tapahtumasta lähempänä.

Tiistaina 28.5. Lohjan Kulttuuripaja Hiisi järjestää yhteistyökumppaniensa kanssa Voimauttavan kulttuurin festivaalin Pajafestin. Mm. Kulttuuripaja Virran bändi Väärän väriset tapetit esiintyy myös tässä tapahtumassa. Virrasta lähtee mukaan myös toinen musiikkiesitys ja valokuvaesitys. Bussiin mahtuu esiintyjien lisäksi 10 kulttuuripajalaista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, eli kannattaa varata oma paikka pian, mutta viimeistään ilmoittautuminen on 17.5. mennessä. Retki on koko päivän mittainen, eli lähtö on aamulla n. klo 7 ja paluu samana iltana. Tampereelle jääville järjestetään samana päivänä museoretki. Lisätietoja molemmista retkistä tulee lähempänä toteutumisajankohtaa.