Hyppää sisältöön

Vastaa osallistujakyselyyn

Ajankohtaista

Hei kulttuuripajalaiset!

Vuosittaiseen osallistujakyselymme on parhaillaan käynnissä. Toivomme, että siihen vastaa mahdollisimman moni toiminnassa mukana oleva tai aiemmin ollut kävijä tai vertaisohjaaja. Juuri sinun vastauksesi on tärkeä, olit sitten ollut toiminnassamme mukana muutaman viikon tai kuukauden tai useita vuosia. Toivomme vastauksia sekä ensimmäistä kertaa vastaavilta että jo aiempina vuosina vastanneilta. Näin saamme mukaan mahdollisimman edustavan otoksen erilaisia kulttuuripajalaisia.

Kyselyn avulla voimme kehittää toimintaamme sekä kertoa sen tuloksista rahoittajille, päättäjille ja yhteistyötahoille. Vastaamisaikaa on 8.9. saakka ja kannattaa vastata mahdollisimman pian, ettei asia pääse unohtumaan. 🙂

Jos tarvitset apua kyselyn täyttämiseen, voit täyttää sen käydessäsi Kulttuuripaja Virrassa ja harjoittelijamme Teemu avustaa siinä Kulttuuripajan aukioloaikoina ti 27.8.- pe 6.9. Haastattelutilaisuuksia ei tänä vuonna järjestetä, vaan kysely täytetään sähköisesti. Jos on kysymyksiä asiaa koskien, ota yhteyttä Kulttuuripajan työntekijään.