Hyppää sisältöön

Uusi jakso alkaa

Yleinen

Hyvää alkanutta vuotta Virrasta!

Virrassa oli alkuviikosta kuhinaa, kun vertaisohjaajien lisäksi myös muut kävijät tulivat mukaan suunnittelemaan alkaneen vuoden toimintaa. Tämän seurauksena Virrassa alkaa ensi viikolla ennätysmäärä ryhmiä. Mukana ohjaamassa on niin vanhoja tuttuja kasvoja, kuin myös juuri ennen joulua valmistuneita vertaisohjaajia, sekä myös uudet sosionomiopiskelijamme Sohvi ja Helmi. Tässä jaksossa vietetään ystävänpäivää ja tehdään retki Lielahteen, ja mahdolliset jakson aikana tulevat spontaanimmat ideat ja mahdollisuudet tiedotetaan tuttuun tapaan sähköpostiin ja somekanaville Faceen ja Instaan jakson mittaan.

Jaksotiedotteen kirjemuodossa voi ladata täältä

Myös Virran Discord on auki

Sohvat ja Meemit -kanavat ovat tässäkin jaksossa auki keskusteluun kaikille Virran kävijöille, sekä lisäksi vertaisohjaajille heidän oman kanavansa keskustelua ja ajatuksenvaihtoa varten. Vertaisohjaajilla on oikeudet myös Ilmoitustaulu-kanavalle, jossa he voivat halutessaan ilmoitella omien ryhmiensä toiminnoista jakson mittaan. Discordiin tekee tiistaiaamuihin paluun myös Huomenta, Virta -ryhmä.

  • Kulttuuripajan Discordissa toimitaan ja keskustellaan ihan samaan tapaan kuin livenä pajalla. Sohvat-kanava on yleistä keskustelua varten ja Meemit videoita, kuvia, meemejä jne varten.
  • Kunnioita jokaista keskustelijaa, ja myös jokaisen hyvinvointia: muista, että Discord ei ole paikka rankkaan avautumiseen.
  • Minkäänlainen häirintä ei ole sallittua. Ylläpitäjät voivat tarvittaessa mykistää väliaikaiseksi jonkun keskustelijan tai häirinnän toistuessa poistaa henkilön koko serveriltä.  HUOM: jos moderaattori ei ole paikalla ja huomaat häirintää, laita tekstiviesti Minnalle: p. 044 722 7780.
  • Jos et vielä ole liittynyt Virran Discordiin, niin pyydä liittymislinkkiä Minnalta tai Annalta!