Hyppää sisältöön

Torstai

(Huom. tässä jaksossa to 27.10. paja on kiinni)

Klo 10-13 Palapelit

Kuppi kuumaa ja palapelejä! Kulttuuripajalle on taas hankittu uusia palapelejä. Voit tulla hetkeksi tai koko kolmeksi tunniksi palailemaan. Metsänpeitto.

Klo 11-14 Vapaa työskentely ja miniatyyrimaalaus

Jos miniatyyrien (figuurien, pienoismallien tai muun pienen) maalaus kiinnostaa, niin tässä ryhmässä kyseiseen puuhasteluun on mahdollisuus vertaisohjaajan opastuksella. Virrassa on tarjolla maaleja ja maalattavia, joita voi käyttää. Jos sinulla on omia maalaustarvikkeita tai maalattavia kotona, niitä saa myös ottaa mukaan! Ryhmässä voi pitää taukoja tai lähteä aikaisemmin kotiin, jos niin haluaa. Ryhmän aikana voi tulla myös yhdessä tekemään muita taideprojekteja saman pöydän ääreen. Ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Ateljee.

Klo 15-17 HeVari -ryhmä

Ryhmää ohjaa ryhmänohjauksen harjoittelunaan kaksi Karelia-ammattikorkeakoulun kolmannen vuoden sosionomiopiskelijaa. Ryhmä perustuu henkilökeskeiseen voimavaravalmennukseen (Hevari). Tavoitteena on löytää omasta elämästä uusi voimavaroja, sekä tunnistaa voimavaroja kuluttavia tekijöitä. Hevari koostuu kymmenestä pienryhmäkerrasta. Sen tarkoituksena on tukea sinua oman identiteetin löytämisessä, sosiaalisten taitojen vahvistumisessa sekä omannäköisen elämän toteutumisessa. Ryhmä on käynnistynyt jo edellisessä jaksossa, mahdollisia vapaita paikkoja voi kysellä työntekijöiden kautta. Ateljee.

Klo 14-18 Elokuvaryhmä Kuvakarjun kuvakerho

Virran rakastettu elokuvaryhmä jatkaa yhä innokkaana eteenpäin. Ryhmän kaava on yksinkertainen: päivän elokuva esitellään, sitä katsotaan, pidetään paussi, elokuva katsotaan loppuun ja lopuksi siitä keskustellaan. Vertaisohjaaja on jälleen valinnut joukon klassikkoelokuvia kokonaisesta kolmesta maailmankolkasta pajalaisia ilahduttamaan. Mukaan voi tulla myös vaikka pelkästään katsomaan alun esitelmän tai pelkästään elokuvan ajaksi. Mukaan ei tarvitse muuta kuin kiinnostuksen tarinoita ja avoimen mielen elokuvataidetta kohtaan. 

Ryhmässä tarjotaan popcornia! Metsänpeitto.

Tässä jaksossa katsomme seuraavat elokuvat:

6.10. Nykyaika (1936, Yhdysvallat, S, 87 min, komedia)

13.10. Yojimbo — onnensoturi (1961, Japani, K12, 101 min, samurai)

20.10. Seitsemäs sinetti (1958, Ruotsi, K16, 96 min, historiallinen fantasia)

27.10. Paja on kiinni

3.11. Elävien kuolleiden yö (1968, Yhdysvallat, K16, 96 min, kauhu)

(Huom! Ohjelmaan voi tulla muutoksia esimerkiksi jos elokuvien saatavuus muuttuu)