Hyppää sisältöön

Torstai

Klo 10.00-11.00 Aamukävely

Tavataan Kulttuuripaja Virran alaovella Åkerlundinkadun puolella ja lähdetään yhdessä aamukävelylle lähiympäristöön. Pukeudu sään mukaan, liikumme rauhallisesti, joten erillistä urheiluvaatetusta ei tarvitse.

Klo 11.00-15.00 Miniatyyrimaalaus

Jos miniatyyrien (figuurien, pienoismallien tai muun pienen) maalaus kiinnostaa, niin tässä ryhmässä kyseiseen puuhasteluun on mahdollisuus vertaisohjaajan opastuksella. Virrassa on tarjolla maaleja ja maalattavia, joita voi käyttää. Jos sinulla on omia maalaustarvikkeita tai maalattavia kotona, niitä saa myös ottaa mukaan! Ryhmässä voi pitää taukoja tai lähteä aikaisemmin kotiin, jos niin haluaa. Ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Kulmahuone.

Klo 12.00-15.00 Kynsien lakkaus & Meikkaus

Tule mukaan lakkaamaan kynsiä ja meikkaamaan! Voit tehdä molempia tai vain toista, ja halutessasi voit olla paikalla vain osan ajasta. Taustalla soi musiikki ja ryhmän aikana voi jutella niitä näitä tai kauneudenhoitoon liittyvistä asioista. Maskisuosituksen ollessa voimassa voi meikata silmiä ja kulmakarvoja, mutta halutessaan pohjameikin voi tehdä vaikka jo kotona. Pajalla on pöytäpeilejä, vanupuikkoja ja kynsienlakkaukseen poistoainetta, vanulappuja ja iso määrä kynsilakkoja. Muistilista asioista, joita saatat tarvita mukaan: omat meikit, siveltimet, halutessasi oma kynsilakka ja kynsiviila. Ryhmään saa tulla myös vain hengaamaan ja kuuntelemaan musiikkia. Tähän ryhmään ilmoittaudutaan. Sohvahuone.

Klo 14.00-16.00 Discord: Dokumenttiryhmä

Tässä ryhmässä keskustellaan dokumenteista Discordissa, ryhmää varten perustetulla kanavalla! Dokumentti on taiteen lajina kiinnostava, sillä se kertoo faktaa taiteellisella näkökulmalla. Jokaiselle kerralle on valittu dokumentti, joka katsotaan omalla ajalla etukäteen ennen keskustelua. Jokaisella kerralla keskustellaan yhdessä dokumentin herättämistä ajatuksista ja tunteista. Ilmoittautumista ei vaadita. Paikalle saa tulla silloin kun siltä tuntuu. Muista kuitenkin katsoa dokumenttielokuva etukäteen! Ensimmäistä kertaa varten katsotaan Yle Areenasta Tavarataivas -niminen elokuva.

Klo 15.30-17.30 Kuvataidetta vapaalla tyylillä

Työskennellään öljyllä, akryylillä, vesiväreillä, musteella tai vaikka liiduilla. Tervetuloa kokeilemaan, olit sitten kokenut tai aloitteleva taiteilija. Kulmahuone.

Klo 16.00-18.00 Ulla Taalasmaa -ryhmä

On torstai ja se tarkoittaa populaarikulttuuria, hömppää, kepeyttä ja julkkisjuttuja seuraaville ihmisille juhlapäivää, sillä silloin ilmestyy 7 Päivää-lehti. Vapauta sisäinen Ulla Taalasmaasi ja riennä paikalle, niin pääset juoruamaan tuoreimmista skuupeista, Kääk-juoruista ja muuten vaan kyyläämään mitä onkaan tapahtunut! Koronan keskelle tarvitaan nyt rehellistä roskaa, ja nyt sitä saa, nyt sitä saa. Sohvahuone.