Hyppää sisältöön

Torstai

Klo 12-16 D&D -roolipeliryhmä

Tervetuloa pelaamaan Dungeons and dragons -roolipeliä kanssamme! Tässä ryhmässä on roolipelaamisesta kiinnostuneille mahdollisuus päästä kokeilemaan legendaarista D&D-roolipeliä. D&D:ssä seikkaillaan fantasiamaailmassa, jossa pelaajat pääsevät roolipelaamalla vaikuttamaan pelin kulkuun pelinjohtajan luomassa ympäristössä, joten rohkeasti mukaan! Kohtalainen englanninkielentaito tarvitaan, koska pelin säännöt ovat englanniksi, mutta itse pelaaminen toteutetaan ihan kotoisasti suomeksi. Pelit aloitetaan 3.tason hahmolla, jonka voi halutessaan suunnitella valmiiksi jo ennen ryhmään tuloa. Ilmoittaudu mukaan ja sitouduthan käymään kaikilla kerroilla, sillä peliin on vaikea palata poissaolon jälkeen. Ryhmään mahtuu 6 hlöä. Metsänpeitto.

Klo 13-15 Pihapelit

Pelaamme pihapelejä Sorsapuistossa, kokoontuminen ja lähtö yhdessä pajalta. Valikoimassa on mölkky, kroketti ja petankki. Ota mukaan vesipullo ja mahdollisesti istumisalusta pelitaukoja varten. Huomioi myös auringolta suojautuminen (hattu, aurinkolasit, aurinkorasva…)! Jos sataa niin hengailemme sisällä vaikka korttia pelaten. Kaksi kokoontumista: 23.5. ja 6.6.

Klo 14-16 Teemapiirustus

Oletko koskaan miettinyt miltä näyttäisi yksisarvisen ja capybaran yhdistelmä? Teemapiirustusryhmässä on joka kerta eri aihe, jonka mukaan tehdään piirustus, tyyli on vapaa. Osallistuaksesi et tarvitse taitoja, vain mielikuvitusta. Ryhmä ei kokoonnu 20.6. Tervetuloa mukaan! Ateljee.

Klo 14-16 Rauhallinen rästiryhmä

Onko läksyt yhä tekemättä? Tai saitko lisää Kela-hakemuksia täytettäväksi? Tai pitääkö naputella taas yksi arvostelu? Kotona ei saa aikaiseksi ja muualla on liikaa hälinää, eikä tiistain rästiryhmä riittänyt tai sopinut aikatauluusi? Tule siis Kulttuuripajan rakastettuun rästiryhmään, torstaina! Täällä saat kaikessa rauhassa työstää mitä ikinä hommaa sinulla onkaan jäänyt odottamaan. Ryhmässä ei ole kielletty puhumista, mutta varsinaisia keskusteluja vältetään, jotta työrauha säilyy. Erikokoisia pausseja saa ja kannattaa pitää omaan tahtiin. Tulla ja mennä voit oman mielesi mukaan myös torstain ryhmässä. Ulappa.

Klo 16.15-17.45 Karaoke

Tule laulamaan karaokea rennossa ilmapiirissä. Karaokessa saa tarvittaessa laulukaverin ja aina aplodit! Ryhmään voi tulla myös kuuntelemaan muiden laulua. Käytämme Singa-palvelua, Singan maksuttoman applikaation kautta voi etukäteen tutustua mitä laulettavaa palvelusta löytyy. Ryhmä ei kokoonnu 23.5. Metsänpeitto.