Hyppää sisältöön

Torstai

Klo 11-12 Halloween-komitea

Suunnitellaan ja ideoidaan Halloween juhlia pajalle. Juhlat ovat 3.11. perjantaina klo 12-18. Mietitään ja toteutetaan: koristeluja, syötäviä ja ohjelmaa. Luvassa myös leivontaa juhlia varten. Mahdollisuuksien mukaan teemme yhdessä, mutta vastuualueita voi myös jakaa innostuneille. Biisilista on luotu ja jaettu Discordiin Virran ilmoitustaululle. Listaan voi lisätä tunnelmaan sopivia kappaleita. Jos et pääse näihin tapaamisiin, voit jakaa ideasi työntekijöille (juhlassa tulevat olemaan mukana Anna ja Samuel) ja sitä kautta ne päätyvät komiteaan. Olisi kiva saada ideoiden lisäksi myös toteuttajia niille! Ulappa.

Klo 11-14 Massasta muotoon

FIMO-polymeerimassasta saa tehtyä kaikenlaista. Tule tekemään koruja, koristeita, jääkaappimagneetteja tai vaikka pieniä otuksia. FIMO ei kovetu huoneen lämmössä, joten voit jatkaa töitäsi jälkimmäisellä kerralla tai myöhemminkin ja paistetun työn voi maalata akryylimaaleilla. Paistovalmiit työt laitetaan uuniin kovettumaan kertojen loppupuolella. Ryhmä kokoontuu kolmesti: 5.10; 19.10. ja 2.11. Ateljee.

Klo 13-15 Tarrapaja

Kirjeisiin, kortteihin, bujoon, art journaliin, läppäriin… melkein mihin tahansa! Ryhmässä tehdään tarroja itse. Käytössä on tulostettavaa tarrapaperia, ja tekniikka on vapaa – voit piirtää, maalata, leimata, liimata, kopioida, skannata & muokata ja tulostaa, juuri sellaisia tarroja kuin tahdot ja tarvitset 🙂 Metsänpeitto, ryhmä kokoontuu kahdesti: 12.10. ja 26.10.

Klo 13-17 Lautapelit

Luvassa leppoisaa yhdessäoloa kevyitä ja viihteellisiä lautapelejä pelaillen. Osallistujien toiveitten mukaan pajalta löytyy myös aivonystyröitä kutkuttavia harrastajapelejä – ja halutessasi voit tuoda myös oman lautapelin pelattavaksi ryhmässä. Ulappa.

Klo 14-16 Art Journal

 Art journaliin eli taidepäiväkirjaan voit koota yksiin kansiin piirroksia, maalauksia, kollaaseja, runoja, mietteitä tai muita aivoituksia – ilman suorituspaineita tai sen tarkempia tavoitteita. Tärkeintä on luovuus ja siinä hetkessä mieleen juolahtavien ajatusten purkaminen sekä visualisointi art journalin sivuille. Ryhmässä on tarjolla joka kerralle eri teema, jonka pohjalta voit haluamallasi tavalla lähteä toteuttamaan omaa näkemystäsi. Tarkoitus on, että joka kerralla täytetään yksi aukeama. Kirjan saat pajalta, ja ryhmässä voit käyttää aina pajan tarvikkeita, mutta halutessasi voit tuoda mukanasi myös omia välineitäsi ja täyttää kirjaa omaan tahtiin myös kotona. Ryhmässä on lisätwistinä se, että siellä puhutaan englantia! Voit osallistua, vaikket olisi kokenut englanninkielenpuhuja. Ryhmässä ei siis arvostella kenenkään kielitaitoa, vaan kannustetaan heittäytymään ja kokeilemaan rupattelua enkuksi. Voit myös tulla vain tekemään taidepäiväkirjaa, ja kuuntelemaan muiden juttelua. Art journalia voit tehdä haluamallasi kielellä. Ateljee.

You can collect drawings, paintings, collages, thoughts into your art journal. You can also brainstorm whatever you feel like without any pressure or goals. Most important thing is to be creative and release your intuitive thoughts and visualize them on to your art journal. There will be a theme for every group session witch you can use how you want and make your ideas come true. In every group session we fill one spread of our journals. You get one journal from the workshop. There’s also plenty of supplies to be used. But you can bring your own supplies as well. Art journal can be advanced at home in your own peace. The group has an extra twist, we will speak English! You can participate even if you’re not experienced English speaker. There’s no judgement in the group. We encourage you to try small talk in English with others. You can also just come and fill Art journal and listen others speak in English. You can do your Art journal in any language you want. Ateljee.

Klo 16-18 Käännekohta -bändi

Viime keväistä Metsovirtaa -projektia varten perustettu bändikokoonpano otti siivet alleen, ja jatkaa lentoaan kohti seuraavia esityksiä. Soittoporukka on tällä hetkellä täynnä. Lisätietoja Käännekohta-bändin toiminnasta saa Annalta. Riimitiimissä tiistaisin tuotetaan mm. tälle bändille uutta biisimateriaalia. Kuuntele toukokuussa julkaistua Käännekohta-levyä tästä linkistä: https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nu0ko5miauHfYNpQYZnOiAMjQlQPDKWec

Klo 16-18 Vapaa työskentely

Vapaan työskentelyn ajalla voi tulla tekemään omaan tahtiin omavalintaisia projekteja Virran Ateljeehen. Voit joko hyödyntää kulttuuripajan laajaa tarvikevalikoimaa, tai ottaa mukaan omat välineesi ja tulla muiden kanssa saman pöydän ääreen tekemään tai suunnittelemaan omaa taideprojektiasi. Ateljee.