Hyppää sisältöön

Torstai

 Klo 11.00-14.00 TORSTAIN MAALAUS

Maalaamista vapaalla tyylillä – öljyllä, akryylillä, vesiväreillä, musteella tai vaikka liiduilla. Mikäli jokin näistä herättää sisäisen taitelijasi ja haluaisit päästä tuottamaan mielikuviasi puuvillaisille maalauspohjille, paperille tai kenties levylle, olet tervetullut vertaisohjaajan ohjaamaan torstain maalausryhmään! Kulttuuripajan oma tila 16.1.-13.2. Suuren kysynnän vuoksi voit ilmoittautua joko tiistain tai torstain maalausryhmään.

Klo 12.00-13.00 TANSSI

Tanssiryhmässä tutkimme uteliaasti erilaisia liikkumistapoja. Harjoittelemme myös lyhyitä tanssisarjoja musiikin tahtiin. Jokainen voi lähestyä harjoituksia omalla tavallaan, rauhassa tunnustellen tai villisti heittäytyen. Käveleminen ja paikallaanolokin voivat olla tanssia. Hyvät vaatteet ovat sellaiset, joissa olosi on mukava ja jotka joustavat liikkuessasi. Liukastumisten välttämiseksi tanssimme paljain jaloin, jarrusukilla tai sisätossuilla. Voit ottaa mukaan myös vesipullon. Tanssisali Korko 16.1.-13.2.

Klo 14.00-16.00 ZINE

Zineryhmässä tutustutaan pienlehtiin ja niiden tekemiseen. Jokainen ryhmäläinen voi tehdä oman julkaisun ryhmän aikana haluamistaan aiheista. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tietoa, vaan kiinnostuneisuus riittää. Kulttuuripajan oma tila 23.1.-13.2.

Klo 15.00-17.00 KUNTOSALIRYHMÄ

Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässä jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet ja vesipullon. Kuntosaliryhmä kokoontuu myös väliviikkojen tiistaisin ja torstaisin. Pohjakerroksen kuntosali.