Hyppää sisältöön

Torstai

Discord auki klo 9.30-16.00

Klo 10.00-11.00 Huomenta Virta!

Aamuhetki Annan kanssa Discordin Huomenta Virta! -puhekanavalla. Puhekanavalla kuulemme toistemme äänen, mutta livekuvaa ei näy. Oman mikin voi myös mykistää. Jos haluat juoda aamukahvit, teet, mehut tai vedet etänä yhdessä ja toivottaa hyvät huomenet, tässä etäryhmä sitä varten. Huomenta Virrassa Anna lukee tällä hetkellä ääneen Frances Hodgson Burnettin kirjaa Salainen puutarha. Tervetuloa silloin kun aamuusi sopii. Discordin Huomenta Virta -kanava, 3.6., 17.6. ja 24.6.

Klo 10.00-12.00 Hengaus ja vapaa työskentely 

Kulttuuripaja Virtaan pääsee ryhmien lisäksi myös hengaamaan, eli juttelemaan, oleskelemaan ja muita tapaamaan. Samalla myös Kulttuuripajan taide- ja askarteluvälineet sekä palapelit ja värityskirjat ovat käytettävissä vapaaseen työskentelyyn. Koronan vuoksi myös hengailuun täytyy nykyään ilmoittautua, jotta voisimme taata turvavälit toiminnassa. Kulttuuripajan oma tila, Artteli 3.krs. 3.6., 17.6. ja 24.6. Huom. 17.6. tila on vapaa tälle ryhmälle klo 10-17, eli voit ilmoittautua koko päiväksi tai osaksi päivää.

Klo 11.00-12.30 Nyt bujoillaan! 

Tervetuloa keskustelemaan Bullet Journalismista. Keskustellaan vapaasti rennolla otteella bujoilusta ja jaetaan yhdessä siihen liittyviä ideoita sekä kuvia. Ryhmä kokoontuu Discordissa torstaisin omalla kanavallaan. 3.6., 17.6. ja 24.6.

Klo 12.30-16.30 Kynsien lakkaus, meikkaus ja hengaus. 

Tule mukaan lakkaamaan kynsiä ja meikkaamaan! Voit tehdä molempia tai vain toista, ja halutessasi voit olla paikalla vain osan ajasta. Taustalla soi musiikki ja ryhmän aikana voi jutella niitä näitä tai kauneudenhoitoon liittyvistä asioista. Istumme turvavälein omissa pöydissä. Maskisuosituksen ollessa voimassa voi meikata silmiä ja kulmakarvoja, mutta halutessaan pohjameikin voi tehdä vaikka jo kotona. Pajalla on pöytäpeilejä, vanupuikkoja ja kynsienlakkaukseen poistoainetta, vanulappuja ja iso määrä kynsilakkoja. Muistilista asioista, joita saatat tarvita: Omat meikit, siveltimet, halutessasi oma kynsilakka ja kynsiviila. Ryhmän aikana voi pitää tauon ja käydä vaikka ulkona. Ryhmään saa tulla myös vain hengaamaan ja kuuntelemaan musiikkia. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa: 3.6. ja 24.6.

Klo 13.00-14.30 English Group

Rentoa jutustelua englanniksi! Ryhmän aikana auki sekä teksti- että puhekanava, ja puhekanavalla voi halutessaan myös vain kuunnella. Keskustelunaiheet liikkuvat omalla painollaan osallistujien kiinnostusten mukaan, tietysti kaikkia kunnioittaen. Discordin English-group -tekstikanavalla ja -puhekanavalla 3.6., 17.6. ja 24.6.