Hyppää sisältöön

Torstai

Huom. Viikkojen 39 ja 40 aikataulut löytyvät Teemapäivien ja poikkeusaikataulujen alta.

14.10.-28.10. Paja on auki klo 10-18, tervetuloa omaan tahtiin hengailemaan!

Discord auki 9.30-16.00. 

Jos et ole vielä mukana Kulttuuripaja Virran etäpajalla Discordissa ja haluaisit osallistua, niin liittymisohjeet saa työntekijöiltä. Vertaisohjattujen ryhmien lisäksi torstaisin Discordissa on avoinna koko päivän Sohvat-, Meemit- ja Viherkasvikanava. Etäkanavamme on avoinna 30.9.-28.10. 

Torstaina 30.9. ei ole kuitenkaan Discordin erillisiä ryhmiä, vaan etätoimintana on Helsingin Kulttuuripaja Kuplan ja Laurean sosionomiopiskelijoiden järjestämä etätapahtuma Yhdessä enemmän. Tapahtumalinkki ja lisätiedot jaetaan aamulla Sohvat- kanavalla, ja sinne voi liittyä omavalintaisesti omaan tahtiin. Tapahtuma kestää klo 10.00-17.00. Tapahtuman lisäksi Sohvat -chat on auki jutustelua varten 9.30-16.00.

10.00-15.00 Miniatyyrimaalaus

Jos miniatyyrien (figuurien, pienoismallien tai muun pienen) maalaus kiinnostaa, niin tässä ryhmässä kyseiseen puuhasteluun on mahdollisuus vertaisohjaajan opastuksella. Virrassa on tarjolla maaleja ja maalattavia, joita voi käyttää. Jos sinulla on omia maalaustarvikkeita tai maalattavia kotona, niitä saa myös ottaa mukaan! Ryhmässä voit pitää taukoja tai lähteä aikaisemmin kotiin, jos niin haluaa. Kulmahuone.

Klo 11.00-12.30 Nyt bujoillaan! 

Tervetuloa keskustelemaan myös etänä Bullet Journalismista. Chattaillaan vapaasti rennolla otteella bujoilusta ja jaetaan yhdessä siihen liittyviä ideoita sekä kuvia. Ryhmä kokoontuu Discordissa torstaisin omalla kanavallaan 7.10.-28.10. Huomaa, että keskiviikkoisin on bujo-ryhmä pajalla ja torstaisin Discordissa. Voit osallistua jompaankumpaan tai molempiin!

Klo 12.00-16.00 Kynsien lakkaus & meikkaus 

Tule mukaan lakkaamaan kynsiä ja meikkaamaan! Voit tehdä molempia tai vain toista, ja halutessasi voit olla paikalla vain osan ajasta. Taustalla soi musiikki ja ryhmän aikana voi jutella niitä näitä tai kauneudenhoitoon liittyvistä asioista. Maskisuosituksen ollessa voimassa voi meikata silmiä ja kulmakarvoja, mutta halutessaan pohjameikin voi tehdä vaikka jo kotona. Pajalla on pöytäpeilejä, vanupuikkoja ja kynsienlakkaukseen poistoainetta, vanulappuja ja iso määrä kynsilakkoja. Muistilista asioista, joita saatat tarvita: Omat meikit, siveltimet, halutessasi oma kynsilakka ja kynsiviila. Ryhmän aikana voi pitää tauon ja käydä pajan olkkarissa syömässä eväitä. Ryhmään saa tulla myös vain hengaamaan ja kuuntelemaan musiikkia. Sohvahuone.

Klo 13.00-14.30 Kulttuurivinkkaus

Tämä kulttuurivinkkeihin perustuva ryhmä kokoontuu omalla kanavallaan 14.10.-28.10. Discordissa. Tule jakamaan parhaat kirja-, leffa-, sarja-, konsertti-, museo- tai näytelmäkokemukset, inspiroitumaan muiden vinkeistä ja keskustelemaan kulttuurielämyksistä. Osallistua voi sekä vinkkaajan että vinkkien vastaanottajan näkökulmasta, eli tervetuloa mukaan kaikki!

Klo 15.30-18.00 Kuvataideryhmä

Maalaillaan vapaalla tyylillä. Öljyllä, akryylillä, vesiväreillä, musteella tai vaikka liiduilla. Tervetuloa kokeilemaan, olit sitten kokenut tai aloitteleva taiteilija. Kulmahuone.