Torstai

Klo 10.00-14.00 MINIATYYRIMAALAUS.

Jos miniatyyrien (figuurien ja pienoismallien) maalaus, rakennus ja kustomointi kiinnostaa, niin tässä kyseiseen puuhasteluun keskittyvä ryhmä. Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkotaitoja, kiinnostus aiheeseen riittää. Ryhmän puolesta kaikille löytyy jotain maalattavaa, mutta myös omien figuurien, mallien tai vaikka pienien dioraamojen maalaus ja rakentelu on mahdollista. Tosin ryhmän maali-, väline- ja materiaalivarannot ovat rajalliset, mutta omaa välineistöä (ja maaleja/materiaaleja) voi toki ottaa mukaan. Kulttuuripajan oma tila 6.6.-27.6. (ei 13.6.)

Klo 10.30-12.00 LET’S TALK!

Englanninkielinen keskusteluryhmä. Puhumme englantia rennossa porukassa.

In this group we discuss different topics in English in a relaxed, non-school environment. All levels of English speakers are welcome. All you need is willingness to participate in discussions. Please make sure you come on time for the first meeting as we will go through the concept of the group. Ryhmätila Tohveli, 2.krs 6.6.-27.6. (ei 13.6.)

Klo 12.00-14.00 LAULURYHMÄ.

Tervetuloa laulamaan yhdessä uudet ja vanhat lauluryhmäläiset. Lauletaan (ja soitetaan, jos soittotaitoisia paikalle päätyy) yhdessä pajan kansioista löytyviä kappaleita, mutta voit myös tuoda mukanasi toivelaulusi nuotit. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita, rennolla tunnelmalla mennään. Kulttuuripajan oma tila 6.6.-27.6. (ei 13.6.)

Klo 12.30-15.00 SANA ON VAPAA –luovan kirjoittamisen ryhmä.

Ryhmässä tyyli- ja tekstilaji on vapaa. Tehdään yhdessä harjoituksia, jotka saavat runosuonen sykkimään. Ryhmään voi halutessaan ottaa mukaan oman läppärin (tms.) kirjoitustehtäviä varten. Ryhmätila Tohveli, 2.krs. 6.6.-27.6. (ei 13.6.)

Klo 13.00-14.00 TANSSIRYHMÄ.

Tässä ryhmässä tutkimme yhdessä erilaisia liikkumistapoja ja mielikuvia. Annamme kesäisen tuulen kuljettaa, pulahdamme viileään järveen, lepäämme lämpimässä hiekassa. Jokainen voi lähestyä harjoituksia omalla tavallaan, rauhassa tunnustellen tai villisti heittäytyen. Käveleminen ja paikallaanolokin voivat olla tanssia. Hyvät vaatteet ovat sellaiset, jotka tuntuvat mukavilta ja joustavat liikkuessasi. Liukastumisten välttämiseksi tanssimme paljain jaloin, jarrusukilla tai sisätossuilla. Voit ottaa mukaan myös vesipullon. Tanssisali Korko, 4. krs. 6.6.-27.6. (ei 13.6.)

Klo 15.00-17.00 KUNTOSALIRYHMÄ.

Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässä jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet ja vesipullon. Kuntosaliryhmä kokoontuu myös väliviikkojen tiistaisin ja torstaisin. Pohjakerroksen kuntosali.