Torstai

Klo 9.30-12.00 DIY-luonnonkosmetiikka- & siivousaineryhmä

Tervetuloa kokkailemaan yhdessä vegaanisia, lisäaineettomia ja ympäristöystävällisiä tuotteita niin keholle kuin kevätsiivoukseenkin! Saat kurssilta varmuutta ja oppia valmistaa tuotteita myös jatkossa itsenäisesti.

-18.4 valmistamme voidemaisen deodorantin sekä huulirasvan tai huulipunan.

-25.4 teemme kuohkean mangovoipohjaisen vartalovoiteen.

-2.5 siivousainepäivä! Teemme pyykinpesujauheen, pyykkietikkaa/yleispuhdistusetikkaa sekä wc-pönttöpommeja.

Voit ilmoittautua joko yhdelle tai useammalle kerralle, muista kertoa ilmoittautumisen yhteydessä mille kerroille tulisit. Käyttämiemme raaka-aineiden vuoksi ilmoita myös mahdolliset allergiasi (esim. pähkinä/lateksiallergia). Käytämme eteerisiä öljyjä ja etikkaa joten tuoksuherkkä saattaa saada oireita. Ryhmätila Pohja, 0.krs. 18.4.-2.5. Huom. Ryhmä alkaa poikkeuksellisesti jo klo 9.30.

Klo 10.00-12.00 SARJAKUVARYHMÄ

Tule piirtämään sarjakuvia yhteisen pöydän ääreen! Voit jatkaa jo aloittamaasi sarjakuvaprojektia, aloittaa täysin uuden sarjakuvan tai tulla kokeilemaan sarjakuvantekoa ensimmäistä kertaa. Sinulla voi olla jo valmiita tarinaideoita, tai sitten ryhmä voi auttaa ideoiden kehittelyssä. Halukkaat pääsevät piirtämään piirtoterällä ja musteella, mutta muutkin välineet ovat käytettävissä. Kaikki sarjakuvan genret ja piirtotyylit ovat sallittuja!

Kulttuuripajan oma tila 18.4.-16.5.

Klo 12.00-15.00 MODERNIT LAUTAPELIT

Tykkäätkö lautapeleistä? Oletko kyllästynyt Afrikan tähteen ja Aliakseen? Lautapeliryhmässä perehdytään keveisiin ja keskiraskaisiin moderneihin peleihin, jotka soveltuvat aloittelijoille, mutta tarjoavat kokeneemmillekin harrastajille sopivasti purtavaa. Ryhmässä päätämme yhdessä minkälaisia lautapelejä haluaisimme iltapäivän aikana pelata. Kulttuuripajalta löytyy hyvä valikoima erilaisia pelejä laidasta laitaan ja kiinnostuksen mukaan voimme lähteä pelaamaan esimerkiksi Blood bowlia tai Warhammer 40k:ta. Mukaan saa tottakai ottaa omia lautapelejä joita voimme pelata yhdessä. Kulttuuripajan oma tila 18.4.-16.5.

Klo 14.00-15.00 LET’S TALK!

Englanninkielinen keskusteluryhmä ensimmäistä kertaa pajalla!

Puhumme englantia rennossa porukassa.

In this group we discuss different topics in English in a relaxed, non-school environment. All levels of English speakers are welcome. All you need is willingness to participate in discussions. Please make sure you come on time for the first meeting as we will go through the concept of the group. Ryhmätila Tohveli, 2.krs 18.4.-16.5.

Klo 15.00-17.00 KUNTOSALIRYHMÄ

Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässä jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet

ja vesipullon. Kuntosaliryhmä kokoontuu myös väliviikkojen tiistaisin ja torstaisin.

Pohjakerroksen kuntosali.