Hyppää sisältöön

Torstai

Klo 10.00-11.45 TAIDEMAALAUS

Maalaamista abstraktein, klassisin vaiko renesanssimaisin ottein? Öljyllä, akryylillä, vesiväreillä vai liiduilla hahmotellen? Mikäli näistä jokin kiinnostaa sinua ja haluaisit päästä tuottamaan mielikuviasi puuvillaisille maalauspohjille, paperille tai kenties levylle, olet tervetullut harjoittelija Teemun Taidemaalaus-ryhmään torstaiaamuisin! Kulttuuripajan oma tila 14.11.-5.12.

Klo 10.00-12.00 LAULURYHMÄ

Tervetuloa laulamaan yhdessä uudet ja vanhat lauluryhmäläiset. Lauletaan (ja soitetaan, jos soittotaitoisia paikalle päätyy) yhdessä pajan kansioista löytyviä kappaleita, mutta voit myös tuoda mukanasi toivelaulusi nuotit. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita, rennolla tunnelmalla mennään. Kulttuuripajan oma tila 14.11.-5.12.

Klo 12.00-15.00 MINIATYYRIMAALAUS

Jos miniatyyrien (figuurien ja pienoismallien) maalaus, rakennus ja kustomointi kiinnostaa, niin tässä kyseiseen puuhasteluun keskittyvä ryhmä. Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkotaitoja, kiinnostus aiheeseen riittää. Ryhmän puolesta kaikille löytyy jotain maalattavaa, mutta myös omien figuurien, mallien tai vaikka pienien dioraamojen maalaus ja rakentelu on mahdollista. Tosin ryhmän maali-, väline- ja materiaalivarannot ovat rajalliset, mutta omaa välineistöä (ja maaleja/materiaaleja) voi toki ottaa mukaan. Uutuutena kaikille ryhmäläisille on nyt pöytävalaisin, joten emme enää ole täysin kulloisenkin tilan valaistuksen varassa. Ryhmä on hyvin vapaamuotoinen, ja taukoja saa pitää tai ryhmäkerralta poistuakin oman jaksamisen mukaan. Kulttuuripajan oma tila 14.11.-5.12.

Klo 15.00-17.00 KUNTOSALIRYHMÄ

Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässä jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet ja vesipullon. Pohjakerroksen kuntosali 14.11.-5.12.