Hyppää sisältöön

Torstai

Klo 11-13 Leikekirja

Ryhmässä saat tyhjän muistikirjan, jota voit alkaa täyttää haluamallasi tyylillä haluamaasi käyttötarkoitusta varten. Voit leikata, liimata, piirtää, kirjoittaa, repiä, teipata, leimailla, sommitella, koostaa, mitä vain mieleen tulee. Pajalta löytyy paljon erilaisia materiaaleja, mm. lehtiä leikattavaksi, erilaisia värillisiä ja kuviollisia papereita, washi-teippejä ja tarroja. Kirjastasi voi lopulta tulla esim. muistikirja, päiväkirja, inspiraatiokirja, unelmakarttakirja, valokuva-albumi, ruokareseptikirja tai vaikka vieraskirja. Englanninkielisiä avainsanoja ryhmää varten ovat esimerkiksi scrap book, junk journal, visual journal, collage journal, altered book tai mood board. Ne kaikki edustavat vähän erilaisia tyylejä, mutta yhteistä kaikille on luovuus, askartelu ja visuaalinen lopputulos. Inspiraatiota kirjaasi voit katsoa vertaisohjaajan koostamasta Pinterest-taulusta täältä https://pin.it/4lgcINo Kolme kokoontumista: 29.2., 7.3. ja 14.3. Ateljee.

Klo 12-16 D&D -roolipeliryhmä

Tervetuloa pelaamaan Dungeons and dragons -roolipeliä kanssamme! Tässä ryhmässä on roolipelaamisesta kiinnostuneille mahdollisuus päästä kokeilemaan legendaarista D&D-roolipeliä. D&D:ssä seikkaillaan fantasiamaailmassa, jossa pelaajat pääsevät roolipelaamalla vaikuttamaan pelin kulkuun pelinjohtajan luomassa ympäristössä, joten rohkeasti mukaan! Kohtalainen englanninkielentaito tarvitaan, koska pelin säännöt ovat englanniksi, mutta itse pelaaminen toteutetaan ihan kotoisasti suomeksi. Pelit aloitetaan 3.tason hahmolla, jonka voi halutessaan suunnitella valmiiksi jo ennen ryhmään tuloa. Ilmoittaudu mukaan ja sitouduthan käymään kaikilla kerroilla, sillä peliin on vaikea palata poissaolon jälkeen. Ryhmään mahtuu 6 hlöä. Metsänpeitto.

Klo 13-15 Emojiryhmä ja vapaa työskentely

Tässä ryhmässä tehdään emojeita, jotka halutessaan voi antaa pajan Discord-serverille käyttöön. Voit tehdä emojin joko alusta asti kuvamuokkausohjelmalla tai netistä löytyvillä emoji-maker sivuilla. Kolme kokoontumista: 7.3 14.3 21.3. Ateljee.

Klo 13-15 Rauhallinen rästiryhmä

Jäivätkö hommat tiistaina kesken? Etkö päässyt silloin ollenkaan paikalle tai ehtikö keskiviikkona kertyä jo lisää tehtävää? On suuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että Virran rakastettu Rauhallinen rästiryhmä toteutetaan tässä jaksossa kahdesti viikossa. Nyt voit myös torstaisin tulla jatkamaan (tai aloittamaan) mitä tahansa töitäsi raikkaaseen Ulappaan. Myös tällöin vallitsee huoneessa työrauha, jonka aikana ei turhia keskustella, vaikka puhuminen toki on sallittua. Kelloa ei ryhmässä olijoiden tarvitse turhan tarkkaa tihrustaa. Ryhmän aikana voit tulla ja mennä itsellesi sopivaan tahtiin. Kannustamme myös pitämään pitempiä tai isompia taukoja oman tarpeesi mukaan. Ulappa.

Klo 15-17 Teemamaalaus

Teemamaalauksessa tartumme jokaisella kerralla vaihtuvaan ei-niin-vakavaan aiheeseen! Toteutustapoina käytämme vesivärejä, mutta myös muita tekniikoita voit käyttää oman osaamisesi mukaan. Tule mukaan rennolla fiiliksellä riippumatta siitä, oletko konkari tai vasta-aloittaja! Ryhmää ohjaavat opiskelijat Rita & Ilari. Ateljee.