Torstai

Klo 11.00-15.00 MINIATYYRIMAALAUS

Jos miniatyyrien (figuurien ja pienoismallien) maalaus, rakennus ja kustomointi kiinnostaa, niin tässä kyseiseen puuhasteluun keskittyvä ryhmä. Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkotaitoja, kiinnostus aiheeseen riittää. Ryhmän puolesta kaikille löytyy jotain maalattavaa, mutta myös omien figuurien, mallien tai vaikka pienien dioraamojen maalaus ja rakentelu on mahdollista. Tosin ryhmän maali-, väline- ja materiaalivarannot ovat rajalliset, mutta omaa välineistöä (ja maaleja/materiaaleja) voi toki ottaa mukaan. Uutuutena kaikille ryhmäläisille on nyt pöytävalaisin, joten emme enää ole täysin kulloisenkin tilan valaistuksen varassa. Ryhmä on hyvin vapaamuotoinen, ja taukoja saa pitää tai ryhmäkerralta poistuakin oman jaksamisen mukaan. Kulttuuripajan oma tila 26.9.-31.10.

Klo 12.30-15.00 SANA ON VAPAA

luovan kirjoittamisen ryhmä. Ryhmässä tyyli- ja tekstilaji on vapaa. Tehdään yhdessä harjoituksia, jotka saavat runosuonen sykkimään. Ryhmään voi halutessaan ottaa mukaan oman läppärin (tms.) kirjoitustehtäviä varten. Ryhmä kokoontuu tässä jaksossa kolme kertaa: 3.10. Saunan takkahuone 5. krs, ja 24.10.-31.10. Ryhmätila Pistokas, 2. krs. 

Klo 13.00-14.30 LET’S TALK!

Englanninkielinen keskusteluryhmä. Puhumme englantia rennossa porukassa.

In this group we discuss different topics in English in a relaxed, non-school environment. All levels of English speakers are welcome. All you need is willingness to participate in discussions. Please make sure you come on time for the first meeting as we will go through the concept of the group. 26.9.-31.10. Ryhmätila Tohveli, 2.krs. Poikkeus: 10.10. kokoontumispaikkana Saunan takkahuone, 5.krs.

Klo 15.00-17.00 KUNTOSALIRYHMÄ

Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässä jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet ja vesipullon. Kuntosaliryhmä kokoontuu myös väliviikkojen tiistaisin ja torstaisin. Pohjakerroksen kuntosali.