Hyppää sisältöön

Tiistai

Klo 10.00-14.00 MINIATYYRIMAALAUS

 Jos miniatyyrien (figuurien, pienoismallien tai muun pienen) maalaus kiinnostaa, niin tässä kyseiseen puuhasteluun keskittyvä ryhmä. Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkotaitoja, kiinnostus aiheeseen riittää. Ryhmän puolesta kaikille löytyy jotain maalattavaa, mutta myös omien figuurien, mallien tai vaikkapa pienten dioraamojen maalaus on mahdollista. Ryhmän maali-, väline- ja materiaalivarannot ovat rajalliset, mutta omaa välineistöä voi toki ottaa mukaan. Kulttuuripajan oma tila 14.1.-11.2.

KLO 10.30-12.30 TIISTAIN LAUTAPELIT

Tutustumme yhdessä uusiin ja vanhoihin lautapeleihin. Tiistain ryhmässä pelaamme kevyitä, nopeita ja helpompia lautapelejä. Pajan valikoimasta löytyy helppoja korttipelejä ja vähän haastavampia lautapelejä. Halutessasi voit tuoda myös oman lautapelisi kotoa ja opettaa sen muille. Täällä pajalla emme pelaa hampaat irvessä, vaan pyrimme rentoutumaan pelien ääressä talon kahvin ja sipsien kera. Olet tervetullut ryhmään vaikket olisi tottunut pelaaja, opettelemme ja kertaamme pelien säännöt aina yhdessä. Ryhmätila Pistokas, 2.krs. 14.1.-11.2.

Klo 11.30-14.00 SOITTORYHMÄ

Bändisoiton alkeet. Ryhmä on jatkuva ja suljettu. Mahdollisia vapaita tai vapautuvia paikkoja voi kysellä Samuelilta. Kellarin bänditila 14.1.-11.2.

Klo 12.30-15.00 LAKATAAN KYNNET!

Tule lakkailemaan kynsiä yhdessä jutustellen! Pajan puolesta on useita värejä, mutta myös oman lakan (tai muita tarvikkeita) saa tuoda. Jos löytyy, ota oma viila mukaan. Saatavilla olevat tarvikkeet: poistoaine, vanulaput, kynämuotoinen poistoaine, viiloja ja käsivoidetta. Voit kertoa lisää tarviketoiveita vertaisohjaajalle! Ryhmästä saa poistua halutessaan aikaisemmin, tai voit rauhassa odotella lakkauksen kuivumista vaikka kahvikupin äärellä. 28.1.-11.2. Takkahuone, 5.krs, paitsi 4.2. ryhmätila Tohveli, 2.krs.

Klo 14.00-16.00 TIISTAIN MAALAUS

Maalaamista vapaalla tyylillä – öljyllä, akryylillä, vesiväreillä, musteella tai vaikka liiduilla. Mikäli jokin näistä herättää sisäisen taitelijasi ja haluaisit päästä tuottamaan mielikuviasi puuvillaisille maalauspohjille, paperille tai kenties levylle, olet tervetullut maalausryhmään! Kulttuuripajan oma tila 14.1.-11.2. Suuren kysynnän vuoksi voit ilmoittautua joko tiistain tai torstain maalausryhmään.

Klo 15.00-17.00 KUNTOSALIRYHMÄ

Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässäkin jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro, osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet ja vesipullon. Kuntosaliryhmä kokoontuu myös väliviikkojen tiistaisin ja torstaisin. Pohjakerroksen kuntosali.