Hyppää sisältöön

Tiistai

    

Klo 10.00-13.00 Discord auki:

Klo 10-11 Salli itsellesi hyvää -ryhmä

Ryhmä kokoontuu etänä Discordissa omalla kanavallaan. Osallistujat saavat pitää yllä videoyhteyttä tai vain kuunnella ja olla mukana chatin kautta. Ryhmässä harjoitellaan läsnäoloa, hetkeen keskittymistä ja sen tuomaa hyvää oloa. Jokaisella kerralla kokeilemme uutta tapaa rentoutua ja nauttia hetkestä esimerkiksi metsän ääniä kuunnellen, joogan tai mindfulnessin avulla. Ryhmässä etsitään siis tapoja, joilla jokainen saisi päiväänsä hyvää oloa! Ryhmää ohjaavat opiskelijat Veera ja Iiris.

Klo 11-13 Sohvat ja Meemit

Tervetuloa chattailemaan! Discordin kanavat.

Klo 12.00-16.00 Vertaisohjaajakoulutus

Koulutukseen osallistumisesta tulee sopia ennen 18.1. Minnan kanssa. Sohvahuone.

Klo 13.00-15.00 Hengailua englanniksi

Tähän ryhmään voivat tulla mukaan kaikki, keitä kiinnostaa juttelu englanniksi. Englanninkielentaidolla ei ole väliä. Mukaan saa tulla myös vain kuuntelemaan. Ryhmässä voidaan jutella niitä näitä tai päättää jokin aihe, josta keskustella. Sekään ei haittaa, vaikka aiheesta poikettaisiin muille raiteille. Ryhmässä voidaan myös tehdä jotain juttelun lisäksi, esim. pelata lautapelejä, piirtää tai neuloa. Mitä vain rentoa toimintaa! Tervetuloa mukaan! Kulmahuone.

Klo 16.00-18.00 Coverbändi (soittoryhmä)

Kulttuuripaja Virran coverbändi. Ryhmä on jatkuva ja toistaiseksi täynnä. Mahdollisista vapaista paikoista voi tiedustella osoitteesta samuel.uotila@sosped.fi tai txt 0447202541. Soittohuone.