Hyppää sisältöön

Tiistai

Klo 10.00-12.00 Mummola

Tervetuloa yhteiseen käsityöhetkeen! Tule jakamaan ideoitasi, tekemään rennosti omaa projektia tai aloittamaan uutta! Vertaisohjaaja on paikalla myös auttaakseen alkuun käsitöissä. Tule rohkeasti mukaan, vaikka aiempaa kokemusta käsitöistä ei olisikaan. Mietitään yhdessä ratkaisuja pulmallisille ja/tai nurkkaan jääneille projekteille. Kulttuuripajalta löytyy myös ompelukone, jos haluaa esimerkiksi tuunailla tai korjata vaatteita. Käytettävissä on monenlaisia lankoja ja tarvikkeita esimerkiksi neulomiseen ja virkkaamiseen.Kulttuuripajan oma tila, Artteli 3.krs. 1.6., 15.6. ja 22.6.

Klo 11.30-14.00 Soittoryhmä                          

Bändisoiton alkeet. Ryhmä on suljettu, mutta mahdollisia vapaita paikkoja voi kysellä Samuelilta. Kellarin bänditila, Artteli 1.6., 15.6. ja 22.6.                                                                                  

Klo 12.00-16.00 Roolipeliryhmä

Tervetuloa pelaamaan Dungeons and dragons -roolipeliä kanssamme! Tässä ryhmässä on roolipelaamisesta kiinnostuneille mahdollisuus päästä kokeilemaan legendaarista D&D-roolipeliä. D&D:ssä seikkaillaan fantasiamaailmassa, jossa pelaajat pääsevät roolipelaamalla vaikuttamaan pelin kulkuun pelinjohtajan luomassa ympäristössä, joten rohkeasti mukaan! Kohtalainen englanninkielentaito tarvitaan, koska pelin säännöt ovat englanniksi, mutta itse pelaaminen ihan kotoisasti suomeksi. Pelit aloitetaan 1. tason hahmolla, jonka voi halutessaan suunnitella valmiiksi jo ennen ryhmään tuloa. Sitouduthan käymään kaikilla kerroilla, sillä peliin on vaikea palata poissaolon jälkeen. Ryhmätila Tohveli, Artteli 2.krs. 1.6., 15.6. ja 22.6.

Klo 12.30-14.30 Hengaus ja vapaa työskentely 

Kulttuuripaja Virtaan pääsee ryhmien lisäksi myös hengaamaan, eli juttelemaan, oleskelemaan ja muita tapaamaan. Samalla myös Kulttuuripajan taide- ja askarteluvälineet sekä palapelit ja värityskirjat ovat käytettävissä vapaaseen työskentelyyn. Koronan vuoksi myös hengailuun täytyy nykyään ilmoittautua, jotta voisimme taata turvavälit toiminnassa. Kulttuuripajan oma tila, Artteli 3.krs. 1.6., 15.6. ja 22.6.

Klo 15.00-17.00 Maalausta vapaalla tyylillä 

– öljyllä, akryylillä, vesiväreillä, musteella tai vaikka liiduilla. Tervetuloa kokeilemaan, olit sitten kokenut tai aloitteleva taiteilija. Kulttuuripajan oma tila, Artteli 3.krs. 1.6., 15.6. ja 22.6.