Hyppää sisältöön

Tiistai

Klo 10.00-12.00 Tervetuloa mukaan/Tutustumiskäynti

Virran toimintaan tullaan mukaan tutustumiskäynnin ja alkuhaastattelun kautta. Tutustumiskäynnille pääsee kätevimmin osallistumalla viikko-ohjelmassa ilmoitettuun Tervetuloa mukaan! -ryhmään, joka on tarkoitettu toiminnasta kiinnostuneille. Samassa yhteydessä voimme tehdä alkuhaastattelun. Ryhmään voi tulla myös yhdessä ystävän tai tukihenkilön kanssa. Lisätietoja saa soittamalla Virran vastaavalle ohjaajalle, p. 044 7227780 tai sähköpostitse: minna.wallenius@sosped.fi. Sohvahuone.

Klo 10.00-12.00 Sarjakuvaryhmä

Ryhmässä tehdään sarjakuvia. Vertaisohjaaja on paikalla tekemässä omaa sarjisprojektiaan toimien samalla ideoiden pallotteluapuna ja neuvomassa materiaalien käytössä. Kaikki Virrasta löytyvät tarvikkeet ovat vapaasti käytössä. Ryhmä kokoontuu 3 kertaa tiistaisin: 12.4., 19.4. ja 26.4. Kulmahuone.

Klo 12.30-15.00 Viherkasviryhmä

Tule istuttelemaan pistokkaita multaan ja halutessasi valitsemaan itsellesi uusia kasveja! Pajalle on tuotu monenlaisia huonekasvin pistokkaita ja muutamia erilaisia parveke/ulkokasvatukseen soveltuvia hyötykasvin taimia, joten tästä valikoimasta löytyy jokaiselle sopivaa kasvatettavaa. Saatavilla on suojakäsineitä. Istutuksen lomassa voidaan vaihtaa kasvatusvinkkejä ja -kokemuksia. Kun ryhmäläiset ovat saaneet valita haluamansa kasvit, loput ovat kaikkien pajalaisten saatavilla.
Huom! Vain kaksi kokoontumiskertaa: 19.4. ja 26.4. Kulmahuone.

Klo 12.00-16.00 Roolipeliryhmä

Tervetuloa pelaamaan Dungeons and dragons -roolipeliä kanssamme! Tässä ryhmässä on roolipelaamisesta kiinnostuneille mahdollisuus päästä kokeilemaan legendaarista D&D-roolipeliä. D&D:ssä seikkaillaan fantasiamaailmassa, jossa pelaajat pääsevät roolipelaamalla vaikuttamaan pelin kulkuun pelinjohtajan luomassa ympäristössä, joten rohkeasti mukaan! Kohtalainen englanninkielentaito tarvitaan, koska pelin säännöt ovat englanniksi, mutta itse pelaaminen toteutetaan ihan kotoisasti suomeksi. Pelit aloitetaan 1. tason hahmolla, jonka voi halutessaan suunnitella valmiiksi jo ennen ryhmään tuloa. Ilmoittaudu mukaan ja sitouduthan käymään kaikilla kerroilla, sillä peliin on vaikea palata poissaolon jälkeen. Sohvahuone.

Klo 16.00-18.00 Coverbändi (soittoryhmä)

Kulttuuripaja Virran coverbändi. Ryhmä on jatkuva ja toistaiseksi täynnä. Mahdollisista vapaista paikoista voi tiedustella osoitteesta samuel.uotila@sosped.fi tai txt 0447202541. Soittohuone.