Hyppää sisältöön

Tiistai

Klo 10-11 Huomenta, Virta

Aloita tiistaisi leppoisasti satujen parissa! Vertaisohjaaja lukee
tarinoita ääneen Virran Discordin Huomenta, Virta -äänikanavalla ja olet
tervetullut kuuntelemaan, missä oletkin. Etäryhmä Discordissa.

Klo 10-12 Hiljainen (hys!) lukuryhmä 

Aamuisin ei jaksa meluta tai käydä suurempia keskusteluja. Parempi vain ottaa kirja (tai puhelin) esiin ja uppoutua sen tarjoamaan maailmaan. Koska aikaa lukemiselle ei muuten tunnu löytyvän, tai koska keskittyminen on kotona jatkuvassa vaarassa, tarjoaa Virran rakastettu lukuryhmä tähän ratkaisun. Ota siis omat lukemisesi mukaan ja tule aloittamaan aamu kanssamme. Ryhmän alussa voidaan pitää pieni kierros siitä mitä kukin lukee, ja loppuun kierros fiiliksistä, mutta lähtökohtaisesti jätetään mölinät huoneen ulkopuolelle. Ryhmään voi kuitenkin tulla ja mennä miten haluaa. Omien kuulokkeiden avulla myös äänikirjojen tai vaikka Huomenta, Virta -ryhmän kuuntelu on mahdollista. Metsänpeitto.

Klo 10-12 Art Journal

Art Journaliin eli taidepäiväkirjaan voit koota yksiin kansiin piirroksia, maalauksia, kollaaseja, runoja, mietteitä tai muita aivoituksia – ilman suorituspaineita tai sen tarkempia tavoitteita. Tärkeintä on luovuus ja siinä hetkessä mieleen juolahtavien ajatusten purkaminen sekä visualisointi art journalin sivuille. Ryhmässä on tarjolla joka kerralle eri teema, jonka pohjalta voit haluamallasi tavalla lähteä toteuttamaan omaa näkemystäsi. Tarkoitus on, että joka kerralla täytetään yksi aukeama. Kirjan saat pajalta, ja ryhmässä voit käyttää aina pajan tarvikkeita, mutta halutessasi voit tuoda mukanasi myös omia välineitäsi ja täyttää kirjaa omaan tahtiin myös kotona. Ryhmässä on lisätwistinä se, että siellä puhutaan suomen sijaan englantia! Voit osallistua, vaikket olisi kokenut englanninkielenpuhuja. Ryhmässä ei siis arvostella kenenkään kielitaitoa, vaan kannustetaan heittäytymään ja kokeilemaan rupattelua enkuksi. Voit myös tulla vain tekemään taidepäiväkirjaa, ja kuuntelemaan muiden juttelua. Art journalia voit tehdä haluamallasi kielellä. Ateljee.

You can collect drawings, paintings, collages, thoughts into your art journal. You can also brainstorm whatever you feel like without any pressure or goals. Most important thing is to be creative and release your intuitive thoughts and visualize them on to your art journal. There will be a theme for every group session witch you can use how you want and make your ideas come true. In every group session we fill one spread of our journals. You get one journal from the workshop. There’s also plenty of supplies to be used. But you can bring your own supplies as well. Art journal can be advanced at home in your own pace. The group has an extra twist, we will speak English! You can participate even if you’re not experienced English speaker. There’s no judgement in the group. We encourage you to try small talk in English with others. You can also just come and fill Art journal and listen others speak in English. You can do your Art journal in any language you want. Ateljee.

Klo 12-15 ABSURDI -sanataide

Asettele pääsi sisältö yksien kansien väliin. Ryhmässä luodaan sanataidetta erilaisten harjoitteiden ja luovan kirjoittamisen periaatteiden kautta, filosofisella otteella. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa taidetaustaa, jokainen on oman elämänsä taiteilija! Vihon kannet pääsi sisältöä varten saat ryhmästä <3 Metsänpeitto.

Klo 12-16 D&D -roolipeliryhmä

Tervetuloa pelaamaan Dungeons and dragons -roolipeliä kanssamme! Tässä ryhmässä on roolipelaamisesta kiinnostuneille mahdollisuus päästä kokeilemaan legendaarista D&D-roolipeliä. D&D:ssä seikkaillaan fantasiamaailmassa, jossa pelaajat pääsevät roolipelaamalla vaikuttamaan pelin kulkuun pelinjohtajan luomassa ympäristössä, joten rohkeasti mukaan! Kohtalainen englanninkielentaito tarvitaan, koska pelin säännöt ovat englanniksi, mutta itse pelaaminen toteutetaan ihan kotoisasti suomeksi. Pelit aloitetaan tässä jaksossa 9. tason hahmolla, jonka voi halutessaan suunnitella valmiiksi jo ennen ryhmään tuloa. Ilmoittaudu mukaan ja sitouduthan käymään kaikilla kerroilla, sillä peliin on vaikea palata poissaolon jälkeen. Ateljee.

Klo 15-17 Yy, kaa, Switch!

Pelataan Nintendo Switchillä. Mukaan saa tuoda omia Switch pelejä. Vertaisohjaajalla on mukana toinen switch ja omia pelejä. Tervetuloa~ Metsänpeitto.

Klo 16-18 Bujo

Bujo eli bullet journal voi olla kalenteri, tehtävälista, päiväkirja tai vaikka kaikkien yhdistelmä! Virrasta saat työskentelyyn tarvittavat materiaalit, muun muassa oman vihon, myös omia materiaaleja saa tuoda mukana. Aiempaa kokemusta bujoilusta ei tarvita, innostus ja kiinnostus aihetta kohtaan riittää, tervetuloa! Ateljee.

Klo 16-18 Coverbändi (soittoryhmä)

Kulttuuripaja Virran coverbändi. Ryhmä on jatkuva, joten jos olet kiinnostunut bändissä soittamisesta, niin kysele vapaista paikoista Samuelilta: samuel.uotila@sosped.fi tai txt 0447202541. Studio.