Hyppää sisältöön

Tiistai

Klo 10-12 Hiljainen (hys!) lukuryhmä 

Kun aika ja keskittyminen ei riitä lukemiseen omalla ajalla, Virran lukuryhmä ryntää apuun. Mikäs sen parempi tapa aloittaa uusi pajaviikko, kuin rauhassa mielenkiintoista kirjaa lukien. Ryhmään tarvitset mukaan vain oman kirjan, puhelimen tai lukulaitteen. Pääasiassa idea on vain lukea rauhassa haluamaansa teosta. Myös äänikirjojen tai podcastien kuuntelu on totta kai sallittua, kunhan käyttää kuulokkeita, joista ei ääni vuoda läpi. Ryhmässä ei tässä jaksossa ole erillistä ohjaajaa, vaan kokoontumista varten on varattu tila, ja jokainen voi osallistua lukuhetkeen oman aikataulun mukaan. Metsänpeitto.

Klo 12-14 Minizine

Minizine on yhdestä A4-arkista taiteltava pienlehtinen, joka voi sisältää esim. piirustusta, maalausta, kollaasia, sarjakuvaa, runoa tai tekstiä tai näiden yhdistelmiä. Aihe, sisältö ja tekniikka on vapaasti valittavissa. Voit ottaa minizinestäsi kopioita pajan tulostimella ja jakaa niitä haluamillesi tahoille. Halutessasi voit myös jättää pajalle kopion muiden kävijöiden ihasteltavaksi.
Zine-kulttuurin juuret ovat vahvasti alakulttuureissa ja käsillä tekemisessä. Tervetuloa mukaan tekemään matalan kynnyksen julkaisuja! Vertaisohjaaja auttaa minizinen taittelussa ja kopioinnissa. Neljä kokoontumista: 3.10.-24.10. Ateljee.

Klo 12-16 D&D -roolipeliryhmä

Tervetuloa pelaamaan Dungeons and dragons -roolipeliä kanssamme! Tässä ryhmässä on roolipelaamisesta kiinnostuneille mahdollisuus päästä kokeilemaan legendaarista D&D-roolipeliä. D&D:ssä seikkaillaan fantasiamaailmassa, jossa pelaajat pääsevät roolipelaamalla vaikuttamaan pelin kulkuun pelinjohtajan luomassa ympäristössä, joten rohkeasti mukaan! Kohtalainen englanninkielentaito tarvitaan, koska pelin säännöt ovat englanniksi, mutta itse pelaaminen toteutetaan ihan kotoisasti suomeksi. Pelit aloitetaan 1. tason hahmolla, jonka voi halutessaan suunnitella valmiiksi jo ennen ryhmään tuloa. Ilmoittaudu mukaan ja sitouduthan käymään kaikilla kerroilla, sillä peliin on vaikea palata poissaolon jälkeen. Ryhmään mahtuu 7 hlöä. Metsänpeitto.

Klo 13-15 KELA-kerho

Ahdistaako Kela-asioiden hoitaminen? Junnaako opinnot? Pitäisikö soittaa virallinen puhelu? Älä jää yksin tuskastuttavien asioiden kanssa, vaan tule hoitamaan ne alta pois Kela-kerhossa! Tarjolla sekä vertaistukea että työntekijän apua. Ulappa.

Klo 14-16 Maalausryhmä

Maalaamista vapaalla tyylillä – öljyllä, akryylillä, vesiväreillä, musteella tai vaikka liiduilla. Tervetuloa kokeilemaan, olit sitten kokenut tai aloitteleva taiteilija. Ateljee.

Klo 16-18 Vapaa työskentely

Vapaan työskentelyn ajalla voi tulla tekemään omaan tahtiin omavalintaisia projekteja Virran Ateljeehen. Voit joko hyödyntää kulttuuripajan laajaa tarvikevalikoimaa, tai ottaa mukaan omat välineesi ja tulla muiden kanssa saman pöydän ääreen tekemään tai suunnittelemaan omaa taideprojektiasi. Ateljee.

Klo 16-18 Riimitiimi (biisintekoryhmä)

Riimitiimi pitää sisällään tekstintekoa laululyriikasta runojen kautta rytmiseen puhelaulantaan. Lisäksi se on aika ja paikka biisintekoon, joita voi hyödyntää esimerkiksi Käännekohta-orkesterin soitannassa tai ihan vaikkapa omassa tuotannossaan. Voi tehdä itsenäisesti tai sitten ryhmänä.

Kahtena tiistaina 3.10. sekä 10.10. Metsänpeitto.

Vain ti 17.10. Sulkapallo-speciaali klo 12-15

Yhden kerran sulkapallohöntsäily sisähallissa, pelaten rennosti moninpeliä. Ei haittaa vaikka et olisi kokeillut lajia aiemmin! Lähtö pajalta Kauppi Sports Centeriin ratikalla klo 12, kenttävuoro klo 13-15. Pajalla on mailoja ja palloja mutta myös oman mailan saa ottaa. Ota sisäpelikengät, rennot urheiluun sopivat vaatteet ja vesipullo. Erillinen ilmoittautuminen Samuelille! Voit myös ilmoittaa, jos haluat saapua suoraan hallille.