Tiistai

Klo 10.00-12.30 SARJISRYHMÄ

Tule piirtämään sarjakuvia yhteisen pöydän ääreen! Voit jatkaa jo aloittamaasi sarjakuvaprojektia, aloittaa täysin uuden sarjakuvan tai tulla kokeilemaan sarjakuvantekoa ensimmäistä kertaa. Sinulla voi olla jo valmiita tarinaideoita, tai sitten ryhmä voi auttaa ideoiden kehittelyssä. Halukkaat pääsevät piirtämään piirtoterällä ja musteella, mutta kaikki muutkin pajan välineet ovat vapaassa käytössä.
Kulttuuripajan oma tila 24.9.-29.10.

Klo 11.30-14.00 SOITTORYHMÄ

Bändisoiton alkeet. Ryhmä on jatkuva ja suljettu. Mahdollisia vapaita tai vapautuvia paikkoja voi kysellä Samuelilta. Kellarin bänditila. 24.9.-29.10.

Klo 12.00-14.00 LAKATAAN KYNNET!

Tule lakkailemaan kynsiä yhdessä jutustellen! Pajan puolesta on useita värejä, mutta myös oman lakan (tai muita tarvikkeita) saa tuoda. Jos löytyy, ota oma viila mukaan. Saatavilla olevat tarvikkeet: poistoaine, vanulaput, kynämuotoinen poistoaine, viiloja ja käsivoidetta. Voit kertoa lisää tarviketoiveita vertaisohjaajalle! Ryhmästä saa poistua halutessaan aikaisemmin, tai voit rauhassa odotella lakkauksen kuivumista vaikka kahvikupin äärellä. 24.9.-29.10. Ryhmätila Avokas 2.krs, poikkeus: 8.10. ryhmätila Pistokas 2.krs. 

Klo 13.00-15.00 LUOVUUSKANSIO/PORTFOLIO

Ensimmäisellä ryhmäkerralla suunnitellaan, minkä kokoisen, muotoisen ja näköisen luovuuskansion juuri sinä tarvitset, ja tehdään lista haluamistasi tarvikkeista. Vertaisohjaaja hankkii tarvikkeet, ja seuraavilla ryhmäkerroilla pääset valmistamaan omaa kansiotasi. 1.10.-29.10. (kokoontuu 4 kertaa)

Klo 15.00-17.00 KUNTOSALIRYHMÄ

Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässä jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro, osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet ja vesipullon. Kuntosaliryhmä kokoontuu myös väliviikkojen tiistaisin ja torstaisin.

Pohjakerroksen kuntosali.