Tiistai

Klo 10.00-12.00 VAPAAN TYÖSKENTELYN AIKA.

 Kulttuuripajan oman tilan iso pöytä on vapaana omien keskeneräisten töiden tai uusien ideoiden toteutusta varten. Tervetuloa askartelemaan, bujoilemaan, maalaamaan, piirtämään, kirjoittamaan, kutomaan – mitä sitten haluatkin tehdä itsenäisesti ja omaan tahtiin, mutta saman pöydän ääressä toisten kanssa. Ei ilmoittautumista, tule vain. Kulttuuripajan oma tila, 4.6-25.6.

Klo 10.00-12.30MUMMOLA.

Tervetuloa kesäiseen mummolaan! Piipahda mummolaan rupattelemaan, juomaan kahvia/teetä ja tietysti tekemään käsitöitä. Jatka omaa käsityötä tai aloita uutta. Mummolassa voit tehdä lankatöitä esim. neulonta, virkkaus. Näihin saat pajalta perustarvikkeet: langat, puikot, virkkuukoukun jne. Voit tulla myös harjoittelemaan kivassa ilmapiirissä. Paikalla on jälleen kaksi mummoa auttamassa ja vertaisohjaamassa. Poikkea hetkeksi tai koko ajaksi, kuitenkin on tärkeää että ilmoittaudut ryhmään. Rohkeasti mukaan! Kulttuuripajan sohvat, 4.6.- 25.6.

Klo 10.00-13.00 HELLO WORLD –koodausryhmä

Tervetuloa koodaamaan rennossa porukassa! Sekä vasta-alkajat että koodivelhot ja kaikki siltä väliltä ovat tervetulleita. Ryhmässä on mahdollista harjoitella koodaamista yhdessä muiden kanssa valmiiden tehtävien avulla tai työskennellä omien projektien parissa. Vertaisohjaajalle tuttuja kieliä suomen lisäksi ovat ainakin C++, Python ja MATLAB, mutta hän tukee parhaansa mukaan kaikissa ohjelmointiin liittyvissä asioissa. Haluat sitten kokeilla ohjelmointia ensimmäistä kertaa tai saada ohjelmointikurssin harjoitustyöt tehtyä, voit tulla kysymään neuvoa ja koodaamaan rauhassa omaan tahtiin. Pajalla on kolme tietokonetta käytettävissä, mutta ota oma läppäri mukaan, jos mahdollista. Ryhmätila Pistokas, 2. krs. 4.6.-25.6.

Klo 11.30-14.00 SOITTORYHMÄ.

Bändisoiton alkeet. Ryhmään on ollut haku alkuvuonna ja se on toistaiseksi täynnä. Kellarin bänditila 4.6.-25.6.

Klo 12.00-15.00 NÄYTTELYN TYÖSKENTELYAIKA.

Kulttuuripaja Virran seuraava taidenäyttely Näkökulmio avautuu Pitkässäniemessä ensi syksynä. Tule mukaan tekemään näyttelyä! Työskentelyajalla Kulttuuripajan iso pöytä on varattu näyttelytöiden valmistelua varten. Näyttelyn suunnittelupalaveri pidetään työskentelyajan yhteydessä 18.6. klo 14.00.Tässä palaverissa valitaan näyttelymainokseen tuleva työ. Kulttuuripajan oma tila 4.6.-25.6.

Klo 15.00-17.00 KUNTOSALIRYHMÄ.

Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässä jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro, osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet ja vesipullon. Kuntosaliryhmä kokoontuu myös väliviikkojen tiistaisin ja torstaisin. Pohjakerroksen kuntosali.