Hyppää sisältöön

Tiistai

Klo 11-14 Miniatyyrimaalaus ja vapaa työskentely

Jos miniatyyrien (figuurien, pienoismallien tai muun pienen) maalaus kiinnostaa, niin tässä ryhmässä kyseiseen puuhasteluun on mahdollisuus vertaisohjaajan opastuksella. Virrassa on tarjolla maaleja ja maalattavia, joita voi käyttää. Jos sinulla on omia maalaustarvikkeita tai maalattavia kotona, niitä saa myös ottaa mukaan! Ryhmään voi tulla myös omaan tahtiin aloitusajan jälkeen, ryhmän aikana voi pitää taukoja, ja voi myös lähteä aikaisemmin kotiin, jos niin haluaa. Voit tulla myös yhdessä tekemään muita taideprojekteja saman pöydän ääreen. Ateljee.

Klo 13-14 Jutellaan!

Haluaisitko päästä lempeästi sisään sohvaryhmän keskusteluihin? Jutellaan! -ryhmässä vaihdetaan kuulumiset ja huolehditaan, että kaikki pääsevät varmasti mukaan keskusteluihin. Juttuaiheet vaihtuvat porukan mukaan. Tiistaina 4.6. aiheena on tulevan kesäohjelman suunnittelu, silloin keskustelua varten on varattu tuntia pidempi aika, eli 13-15. Salongin sohvat.

Klo 13-15 Kirjoittamista

Tässä ryhmässä saat lisäpotkua kaikenlaiseen kirjoittamiseen. Ryhmä toimii vapaana tilana kirjoittaa, ja sopii kaiken tasoisille kirjoittamisesta kiinnostuneille. Tarkoituksena on tuoda lisää aikaa arjen kirjoittamistyöskentelyyn, varsinkin jos aloittaminen tuntuu vaikealta itsenäisesti. Kirjoittaa voi vapaasti omaa projektiaan, tai tehdä ohjattuja harjoituksia ja hakea inspiraatiota. Metsänpeitto.

Klo 13-15 Sulkapalloilua

Pelaamme sulkapalloa Sorsapuistossa. Emme pystytä verkkoa tai laske pisteitä vaan keskitymme rentoon höntsäilyyn. Saa mielellään ottaa oman mailan, jos sinulla on, mutta pajallakin on mailoja ja sulkapalloja. Ota mukaan vesipullo ja mahdollisesti istumisalusta pelitaukoja varten. Huomioi myös auringolta suojautuminen (hattu, aurinkolasit, aurinkorasvaa…)! Kokoontuminen ja lähtö yhdessä pajalta. Jos sataa tai tuulee liian kovaa, niin osallistumme Jutellaan ryhmään sohvilla, jonka jälkeen voimme vaikka pelata korttia.

Klo 14-16 Rauhallinen rästiryhmä

Onko läksyt tekemättä? Tai Kela-hakemukset jäänyt rästiin? Tai pitääkö naputella elokuva-arvostelu? Kotona ei saa aikaiseksi ja muualla on liikaa hälinää. Tule siis Kulttuuripajan rakastettuun rästiryhmään. Täällä saat kaikessa rauhassa työstää mitä ikinä hommaa sinulla onkaan jäänyt odottamaan. Ryhmässä ei ole kielletty puhumista, mutta varsinaisia keskusteluja vältetään, jotta työrauha säilyy. Erikokoisia pausseja saa ja kannattaa pitää omaan tahtiin. Tulla ja mennä voit oman mielesi mukaan. Ulappa.

Klo 15-17 Shakkia ja korttipelejä

Tervetuloa pelaamaan shakkia ja korttia! Pelataan ja käydään yhdessä läpi shakin perusteita sekä avausteoriaa. Pyritään järjestämään tasaisia pelejä kaikkien oman taitotason mukaan. Kevennykseksi voidaan pelailla kaikenlaisia korttipelejä. Valmiita korttipelejä on, mutta ollaan myös avoimia uusille peleille. Metsänpeitto.

Klo 16-18 Sävel on vapaa

Virran soittohuone käytössä vapaaseen soitteluun. Voit tulla kokeilemaan yhteissoittoa ja jammailemaan muiden kanssa. Mietitään joka kerralla läsnäolijoiden toiveiden mukaan mitä milloinkin soitellaan. Voit myös halutessasi tuoda mukanasi oman toivebiisin sointuineen yhdessä kokeiltavaksi. Studio.