Tiistai

Klo 10.00-13.00 HELLO WORLD -koodausryhmä

Tervetuloa koodaamaan rennossa porukassa! Sekä vasta-alkajat että koodivelhot ja kaikki siltä väliltä ovat tervetulleita. Ryhmässä on mahdollista harjoitella koodaamista yhdessä muiden kanssa valmiiden tehtävien avulla tai työskennellä omien projektien parissa. Vertaisohjaajalle tuttuja kieliä suomen lisäksi ovat ainakin C++, Python ja MATLAB, mutta hän tukee parhaansa mukaan kaikissa ohjelmointiin liittyvissä asioissa. Haluat sitten kokeilla ohjelmointia ensimmäistä kertaa tai saada ohjelmointikurssin harjoitustyöt tehtyä, voit tulla kysymään neuvoa ja koodaamaan rauhassa omaan tahtiin. Pajalla on kolme tietokonetta käytettävissä, mutta ota oma läppäri mukaan, jos mahdollista. Pistokas, 2.krs. 16.4.-14.5.

Klo 10.00-13.00 PAJUPUNONTA

Tutustutaan punonnassa käytettävään pajuun kasvina ja materiaalina sekä muutamiin erilaisiin punontatapoihin. Punotaan ohuista, notkeista punapajun vitsoista pieniä esineitä mallin tai oman suunnitelman mukaan. Kulttuuripajan oma tila, 16.4.-14.5.

Klo 11.30-14.00 SOITTORYHMÄ

Bändisoiton alkeet. Ryhmään on ollut haku tammi-helmikuun aikana ja se on toistaiseksi täynnä. Kellarin bänditila 16.4.-14.5.

Klo 13.00-15.00 NÄYTTELYN TYÖSKENTELYAIKA 

Kulttuuripaja Virran seuraava taidenäyttely Näkökulmio avautuu Pitkässäniemessä ensi syksynä. Tule mukaan tekemään näyttelyä! Näyttelyyn voi tehdä/tuoda esim. maalauksen, kollaasin, runon, valokuvan tai laajemman teossarjan. Työskentelyajalla Kulttuuripajan iso pöytä on varattu näyttelytöiden valmistelua varten. Näyttelyn suunnittelupalaveri pidetään työskentelyajan yhteydessä 30.4. klo 14.00. Vielä pääsee projektiin mukaan! To 11.4. lähdemme katsomaan yhdessä näyttelytilaa. Kokoonnumme Kulttuuripajalla klo 12 ja matkustamme Pitkäänniemeen bussilla.

Kulttuuripajan oma tila 16.4.-14.5.

Klo 13.30-15.00 TANSSIRYHMÄ

Tässä ryhmässä tutkimme yhdessä erilaisia liikkumistapoja. Kävelemme, hypimme, hiivimme, heilumme, pyörimme ja pysähtelemme. Jokainen voi lähestyä harjoituksia omalla tavallaan, rauhassa tunnustellen tai villisti heittäytyen. Tunnin lopuksi tehdään loppurentoutus. Hyvät vaatteet ovat sellaiset, jotka tuntuvat mukavilta ja joustavat liikkuessasi. Liukastumisten välttämiseksi tanssimme paljain jaloin, myös jarrusukat tai sisätossut käyvät hyvin. Voit ottaa mukaan vesipullon, pidämme lyhyen juomatauon. Tanssisali Korko, 4. krs. 16.4.-14.5.

Klo 15.00-17.00 KUNTOSALIRYHMÄ

Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässä jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet ja vesipullon. Kuntosaliryhmä kokoontuu myös väliviikkojen tiistaisin ja torstaisin.

Pohjakerroksen kuntosali.