Hyppää sisältöön

Tiistai

Klo 10-11 Aamukahvit joka viikko

28.6. Valokuvailua

Kokoonnutaan pajalla klo 12 ja lähdetään sen jälkeen yhdessä lähiympäristöön kuvailemaan. Puhelimen kamera on riittävä varuste kuvaamaan, myös oman kameran voi halutessaan tuoda mukanaan. Jos ei kuvaaminen ole sinun juttusi, voit lähteä porukan mukaan myös ulkoilemaan muuten vaan. Kuvailuretken
jälkeen tullaan takaisin pajalle ja katsellaan videotykin kautta retken kuvasaldoa. Ei tarvitse ilmoittautua.

28.6.-12.7. Avointa jamittelua

Tule soittelemaan klo 15-17! Jammaillaan aina sillä porukalla, mikä paikalle kunakin päivänä tulee. Mukaan menoon kaipaillaan 1-2 kitaristia, kosketinsoittaja, basisti, rumpali ja laulaja.

5.7. Omakuvat

Teemapäivän aluksi tehdään lyhyt kirjoitettu omakuva. Lisäksi tehdään piirretty tai maalattu omakuva tai kollaasiomakuva. Tyyli on vapaa, eikä omakuvan tarvitse olla realistinen näköiskuva, vaan aihetta voi lähestyä luovasti haluamallaan tavalla. Tarvikkeet löytyvät pajalta.

19.7. Paja kiinni

26.7. Mandalakivien maalausta

Maalaillaan ihania, sileitä rantakiviä ja tehdään niistä upeita mandala-aiheisia koristeita! Kaikki tarvikkeet on pajalla, mutta jos keräilet kesällä kiviä, niin ota ihmeessä mukaan! Jos kysyttävää, ota yhteys Minnaan.

2.8. Virran ystäväkirjan aloittaminen

Luodaan Virralle oma ystäväkirja. Valikoidaan aiemmin annetusta kysymyspaketista ystäväkirjaan tulevat kysymykset. Lisäksi luodaan yhdessä kirjan visuaalinen ilme. Toteutettavasta kirjasta tulee kansiomainen, jotta sivuja voidaan lisätä aina tarpeen mukaan.

9.8. Jaksosuunnittelu

Klo 13-16, vain vertaisohjaajat

16.8. Paja kiinni

23.8. Syyskauden ensimmäinen jakso alkaa