Hyppää sisältöön

Tiistai

Klo 10.30-12.30 MODERNIT LAUTAPELIT

Tykkäätkö lautapeleistä? Oletko kyllästynyt Afrikan tähteen ja Aliakseen? Lautapeliryhmässä perehdytään keveisiin ja keskiraskaisiin moderneihin peleihin, jotka soveltuvat aloittelijoille, mutta tarjoavat kokeneemmillekin harrastajille sopivasti purtavaa. Tarjolla on myös muuta purtavaa! Pelit käynnistyvät heti ryhmän alettua, joten tule ajoissa, että pääset mukaan jakoihin! Kulttuuripajan oma tila 12.11.-10.12. Ryhmä on niin suosittu, että voit ilmoittautua vain joko tiistain tai perjantain ryhmään!

Klo 11.30-14.00 SOITTORYHMÄ

Bändisoiton alkeet. Ryhmä on jatkuva ja suljettu. Mahdollisia vapaita tai vapautuvia paikkoja voi kysellä Samuelilta. Kellarin bänditila 12.11.-10.1

Klo 12.00-14.30 LAKATAAN KYNNET!

Tule lakkailemaan kynsiä yhdessä jutustellen! Pajan puolesta on paljon värejä, mutta myös oman lakan (tai muita tarvikkeita) saa tuoda. Jos sinulta löytyy kotoa hyvä viila, ota oma mukaan. Saatavilla olevat tarvikkeet: poistoaine, vanulaput, kynämuotoinen poistoaine, viiloja ja käsivoidetta. Nyt on myös tarvikkeet liukuvärjäysten eli gradienttien tekemiseen. Ryhmästä saa poistua halutessaan aikaisemmin, tai voit rauhassa odotella lakkauksen kuivumista vaikka kahvikupin äärellä. 12.11.-10.12. Ryhmätila Avokas (2.krs) paitsi 19.11. ja 26.11. ryhmätila Pistokas (2.krs).

Klo 13.00-15.00 VAPAAN TYÖSKENTELYN AIKA

Kulttuuripajan oman tilan iso pöytä on vapaana omien keskeneräisten töiden tai uusien ideoiden toteutusta varten. Tervetuloa askartelemaan, bujoilemaan, maalaamaan, piirtämään, kirjoittamaan, kutomaan – mitä sitten haluatkin tehdä itsenäisesti ja omaan tahtiin, mutta saman pöydän ääressä toisten kanssa. Ei ilmoittautumista, tule vain. Kulttuuripajan oma tila 12.11.-10.12.

Klo 13.30-15.00 MUMMOLA

Tervetuloa jälleen puikkojen kilinään Mummolaan! Koukututaan yhdessä käsitöistä ja juodaan kupilliset kahvia tai teetä rupatellen. Mummolaan saat ottaa oman käsityön tai aloittaa Kulttuuripajan tarvikkeilla uutta. Saa tuoda myös jumittuneita käsitöitä ja pyytää niihin apuja, pähkitään yhdessä! Saa tulla myös opettelemaan neulomista ja virkkausta vertaisohjaajan ohjauksessa. Tärkeintä on lämmin henkäys kärsivällisyyttä, ei niinkään taitoa. Ryhmään saa tulla tiistaisin ja perjantaisin, jos suinkin vain pääsee. Mahdollisuus on siis 3 tuntiin ohjattua käsityötoimintaa viikossa. Ilmoittautuminen kumpaankin päivään erikseen. Lämpöisesti tervetuloa! Kulttuuripajan oma tila 12.11.-10.12. 

Klo 15.00-17.00 KUNTOSALIRYHMÄ

Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässä jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro, osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet ja vesipullon. Pohjakerroksen kuntosali 12.11.-10.12.