Hyppää sisältöön

Tiistai

Huom. Viikkojen 39 ja 40 aikataulut löytyvät teemapäivien ja poikkeusten alta.

12.10.-26.10. Paja on auki klo 10.00-16.00, tervetuloa omaan tahtiin hengailemaan!

Klo 10.00-14.00 Roolipeliryhmä 

Tervetuloa pelaamaan Dungeons and dragons -roolipeliä kanssamme! Tässä ryhmässä on roolipelaamisesta kiinnostuneille mahdollisuus päästä kokeilemaan legendaarista D&D-roolipeliä. D&D:ssä seikkaillaan fantasiamaailmassa, jossa pelaajat pääsevät roolipelaamalla vaikuttamaan pelin kulkuun pelinjohtajan luomassa ympäristössä, joten rohkeasti mukaan! Kohtalainen englanninkielentaito tarvitaan, koska pelin säännöt ovat englanniksi, mutta itse pelaaminen ihan kotoisasti suomeksi. Pelit aloitetaan 1. tason hahmolla, jonka voi halutessaan suunnitella valmiiksi jo ennen ryhmään tuloa. Sitouduthan käymään kaikilla kerroilla, sillä peliin on vaikea palata poissaolon jälkeen. Kulmahuone.

Klo 14.00-16.00 Valokuvasta kuvaksi.

Käydään ryhmänä valokuvaamassa kahdella ensimmäisellä kokoontumiskerralla (huomaa vaihtuvat tapaamispaikat) ja kolmas kokoontuminen on Virran Kulmahuoneessa. Eli:

12.10. Tapaamme Pispalan Pulterin edessä, josta siirrymme kuvaamaan Pispalaa. (Säävaraus. Sateella Virtaan).

19.10. Kokoonnumme Virran sisäpihalla Åkerlundinkadulla, josta voimme lähteä kuvaamaan esim. Keskustaa, Rauhaniemeä tai jotain muuta kävelymatkan päässä olevaa lähialuetta.

26.10. Kokoonnumme Virran Kulmahuoneeseen. Ryhmän tarkoituksena on teettää esim. 5-10 kuvaa/osallistuja fyysiseksi kuvaksi, ja jos ne kerkeävät valmiiksi viimeiselle kerralle, katsomme niitä ja voimme muodostaa niistä näyttelyn Virtaan.