Hyppää sisältöön

Taiteen täyttämä kevät

Yleinen

Kulttuuripaja Virrassa on viime syksystä alkaen puuhattu kahta isoa taideprojektia:

Yhteistyössä Tampereen pääkirjasto Metson musiikkiosaston kanssa toteutettavaa levyjulkaisua ja levyjulkkarikeikkaa, sekä jälleen uutta Virran kuvataiteilijoiden taidenäyttelyä. Nämä molemmat projektit huipentuvat toukokuussa.

Tervetuloa siis kaikki ”Tuulella” -taidenäyttelyn avajaisiin Arttelin Tairekalleriaan (Mustanlahdenkatu 22) 16.5. Juhlat alkavat klo 18 ja paikalle saa saapua suoraan. Luvassa on puheita, musiikkiesitys ja pientä tarjoilua sekä tietysti teosten ihailua.

Virran uuden Käännekohta -bändin levynjulkistuskeikkaa vietämme Mental Health Art Weekilla keskiviikkona 24.5. klo 17.00 Pääkirjasto Metsolla. Bändi kasattiin kulttuuripajalla syksyllä tätä proggista varten, ja puolen vuoden aikana on sävelletty, sanoitettu ja äänitetty levyllinen erilaisia kappaleita, joiden ensiesitystä pääsee seuraamaan livenä Metson musiikkiosastolla nyt! Tulkaahan kuulolle.

Jakson lopulla 8.5. Minna jää opintovapaalle. Minna on opiskellut pian kaksi vuotta työn ohella, ja opintojen etenemiseksi tekee nyt yhden harjoittelujakson pajan ulkopuolella. Minna on pajalta poissa seitsemän viikon ajan 8.5.–22.6.2023. Paja rullailee sen ajan muiden työntekijöiden voimin, ja lisäksi Veera toimii valmistumisensa jälkeen Virran palkattuna työntekijänä 29.5.–16.7. välisen ajan.