Hyppää sisältöön

Taas mennään!

Yleinen

Päivät pitenevät ja valon määrä lisääntyy, kevättä kohti siis mennään. Ensi viikolla käynnistyvä jaksokin ulottuu jo pääsiäiseen asti. Kevätkauteen mahtuu ryhmäjakson lisäksi muutakin mielenkiintoista! Mm. nuorisokeskus Marttinen järjestää Virran osallistujille pääsiäisen jälkeen 2.4.-4.4. oman erikseen räätälöidyn Nuotta-valmennuksen, ja mukaan valmennukseen lähtee Minna. Lue lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet Marttisen reissuun ”Teemapäivät ja muuta huomioitavaa” -kohdasta.

Alkavassa jaksossa käynnistyy tämänvuotisen, ensi syksyyn sijoittuvan ryhmätaidenäyttelyn suunnittelu. Myös kovasti toivotulle Open stage -tapahtumalle on kiinnitetty päivä, joka on pe 17.5. Nyt voi siis alkaa suunnitella rauhassa näyttelytöitä ja/tai ohjelmanumeroa. Tyylilaji on Open stagessa jälleen vapaa, eli esiintymään voi tulla, oli bravuurisi sitten mitä vain taikatemppujen ja lausunnan välillä. Tilaisuus järjestetään kulttuuripajan omissa tiloissa, eli lava ja sitä myötä kynnys esiintymiselle ei ole huimaavan korkea. Annalta saa lisätietoja Open stagesta ja Hannulta taidenäyttelyprojektista.

Olethan huomannut myös Virran tiloihin sunnuntai-päivinä ja maanantai-iltoina auenneen nuorille suunnatun kohtaamispaikan Hölläämön! Kysy Hölläämöstä lisää Samuelilta, tai tutustu aiheeseen vaikka Tamperelaisen kirjoittaman uutisen kautta: https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/6560341