Perjantai

Huom! Kaikki perjantain ryhmät kokoontuvat tässä jaksossa vain kaksi kertaa: 31.5. ja 7.6.

Klo 10.00-13.00 KANKAANPAINANTA.

Tutustutaan kankaanpainannan tekniikkoihin sekä suunnitellaan ja valmistetaan maalaten tai sabluunoja käyttäen oma kangaskassi ja tyynyliina. Lisäksi on mahdollisuus painaa kangasmerkkejä. Kaikki välineet saat tuttuun tapaan Kulttuuripajalta. Kulttuuripajan oma tila.

Klo 11.00-14.30 MAKEUP!

Meikkaus saattaa olla hauskaa ja piristää omaa päivää! Onko sinullakin kotona meikkejä, mutta et jaksa/ehdi käyttää niitä tai ikinä ei ole tarpeeksi erityistä hetkeä? No nyt on. Istutaan alas, meikataan, lakataan kynsiä, letitetään hiuksia ja jutellaan meikeistä, ihonhoidosta tai vaikkapa tv-sarjoista. Ei ole väliä millaista jälkeä syntyy, koska idea on vain käyttää luovuutta ja pitää hauskaa eri tavoin ehostautuen. Emme arvostele toistemme meikkejä, meikkaustaitoja tai esim. ihon kuntoa. Hygieniasyistä emme voi lainailla meikkejä toisillemme, vaan jokainen tuo omat meikkinsä. Poikkeuksena kynsilakat, joita voi halutessaan tarjota muidenkin käyttöön. Tarjoamme pajan puolesta muutamia tarvikkeita, kuten: meikinpuhdistusainetta, vanupuikkoja & -lappuja, pari kynsilakkaa ja kynsilakanpoistoainetta, ja uutuutena ryhmää varten on hankittu myös kangasnaamioita! Ota mukaan oma peili (ja myös oma kampa ja hiuslenkkejä jos toivot hiuksiasi letitettävän). Kiireettömään ehostautumiseen on varattu runsaasti aikaa ja tekemisen lomassa voi pitää taukoja. (Ryhmä ei ole sukupuolisidonnainen, mutta se ei todennäköisesti sovi hajusteallergikoille.)

Muistilista ryhmään tulijalle (mutta mukaan pääsee ilmankin!):

-peili

-meikit

-kynsilakka & kynsiviila

-kampa & hiuslenkki

Ryhmä kokoontuu 31.5. Saunan takkahuoneella 5. kerroksessa ja 7.6. ryhmätila Pistokkaassa 2. kerroksessa.

Klo 12.00-15.00 TAMPERE TUTUKSI.

Tule mukaan kaupunkikierrokselle tutustumaan Tampereen rakennuksiin, puistoihin, julkisiin taideteoksiin ja historiaan. Ryhmässä jalkaudutaan kotikaupungin kaduille ihmettelemään tuttuja ja tuntemattomia paikkoja. Joka ryhmäkerralla tutustutaan eri kaupunginosaan. Tule mukaan oppimaan uutta ja ulkoilemaan. Mukaan tarvitset vain säähän sopivan vaatetuksen ja kaupunkikävelyyn sopivat kengät. Lähtö Kulttuuripajalta. 

Klo 13.00-15.00. ZINERYHMÄ.

Zineryhmässä tutustutaan pienlehtiin ja niiden tekemiseen. Jokainen ryhmäläinen voi tehdä oman julkaisun ryhmän aikana haluamistaan aiheista. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tietoa, vaan kiinnostuneisuus riittää. Kulttuuripajan oma tila.