Hyppää sisältöön

Perjantai

Klo 10-11 Viikon luontoääni

Yli puoli vuosisataa suomalaisia ilahduttanut radio-ohjelma saa oman paikkansa perjantaiaamun Metsänpeitossa. Kuuntelemme ryhmässä useamman äänen luonnosta, arvaamme mikä eläinkunnan edustaja kyseessä ja käymme vielä asiaankuuluvan tietopaketin kyseisestä kanssakulkijasta. Ryhmään voi tulla kuulolle myös Discordin kautta. Liittymislinkin Discordiin saat pyytämällä Minnalta tai Annalta. Ryhmä kokoontuu 6.10. vain Discordin kautta (balettiretki ja paja muuten kiinni), ja sekä Metsänpeitossa että Discordin Huomenta Virta -kanavalla 20.10. ja 27.10.

Klo 10-14 Miniatyyrimaalaus ja vapaa työskentely

Jos miniatyyrien (figuurien, pienoismallien tai muun pienen) maalaus kiinnostaa, niin tässä ryhmässä kyseiseen puuhasteluun on mahdollisuus vertaisohjaajan opastuksella. Virrassa on tarjolla maaleja ja maalattavia, joita voi käyttää. Jos sinulla on omia maalaustarvikkeita tai maalattavia kotona, niitä saa myös ottaa mukaan! Ryhmään voi tulla myös omaan tahtiin aloitusajan jälkeen, ryhmän aikana voi pitää taukoja, ja voi myös lähteä aikaisemmin kotiin, jos niin haluaa. Voit tulla myös yhdessä tekemään muita taideprojekteja saman pöydän ääreen. Ateljee.

Klo 12.30-16 Kynsienlakkaus ja meikkaus

Tervetuloa lakkaamaan kynsiä tai meikkaamaan! Voit olla paikalla koko ryhmän ajan tai osan ajasta. Ota mukaan omat meikit meikkausta varten, mutta pajalla on kattava valikoima kynsilakkoja. Omia lakkaustarvikkeita voi halutessaan tuoda myös mukaan. Tässä jaksossa osa ryhmäkerroista on omatoimityöskentelyä (13.10. ja 27.10) jolloin välineet ovat esillä ja käytettävissä, ja osa ryhmäkerroista sellaisia, jolloin myös vertaisohjaaja on paikalla koko ryhmän ajan (20.10. ja 3.11.). 3.11. on pajalla Halloween juhlat ja silloin voi lakata kynnet vaikka teemaan sopiviksi muun ohjelman ohessa! Ulappa.

Klo 14-16 Kollaaseja

Tervetuloa tekemään kollaaseja! Mitään tiettyä teemaa ei ole, joten voit tulla työstämään jo keskeneräistä tai ihan uuttaa projektia omalla tyylilllä ja taidolla. Olemme saaneet uusia lehtiä ja papereita, joten materiaaleja on mistä tehdä. Ryhmä kokoontuu kahdesti: 13.10. ja 27.10. Ateljee.