Hyppää sisältöön

Perjantai

Perjantaisin ryhmät kokoontuvat sekä Kulttuuripaja Virran tutussa tilassa Arttelissa että uusissa toimitiloissa Tesoman hyvinvointikeskuksessa. Tesoman satelliittipajan ryhmät kokoontuvat hyvinvointikeskuksen 2. kerroksessa ryhmätila Sylissä, osoitteessa Tesomankatu 4. Hyvinvointikeskus sijaitsee Liikekeskus Westerin ja Tesoman kirjaston yhteydessä. Perille suoraan rakennuksen eteen pääsee usealla bussilla, mm. 8, 17, 20 ja 21. Lisätietoja saat tarvittaessa Annalta, kysy rohkeasti ja tule mukaan.

Klo 10.00-12.00 Käsityöryhmä

Tervetuloa käsitöiden pariin Tesomalle! Voit ottaa mukaan oman käsityösi. Voit myös aloittaa uutta käsityötä tai tehdä väliprojektina lonkeroita mustekala Oodi Kohmaselle, joka on Tesoman maskotti. Vertaisohjaaja opastaa alkuun, vaikka ei vielä olisikaan kokemusta käsitöistä. Pähkäillään yhdessä käsityöpulmia ja ideoidaan uusia projekteja puikkojen kilistelyn lomassa. Lämpimästi tervetuloa ryhmään! Tesoma, ryhmätila Syli, 2.krs. 4.6. ja 18.6.

Klo 11.00-11.30 Kahvia sisäpihalla

Perjantaikahviseremonia eli yhteinen kahvi/teehetki Arttelin sisäpihalla, jossa on mahdollista olla yhdessä muiden kanssa, rauhoittua, rupatella ja nauttia kuppi kahvia/teetä, ja nakertaa samalla jotain pientä ja hyvää. Säävaraus. 4.6. ja 18.6.

Klo 12.00-15.00 Pihapelejä Sorsapuistossa

Tule pelaamaan pihapelejä Sorsapuistoon!  4.6 pelivuorossa mölkky ja petanki, 18.6. kroketti ja mölkky. Tapaamme Sorsapuiston jäätelökioskin nurkilla. Ota vesipullo, evästä ja istuinalusta taukoja varten. Huonolla säällä (esim. kova sade) pelaamme Arttelilla Pistokkaassa (2.krs) esim Aliasta.

Klo 12.30-16.00 Taide- ja näyttelytyöskentely

Kulttuuripaja Virran taidenäyttely lähestyy ja on tapahtuva marraskuussa, 1.11. – 14.11.2021 välisenä aikana, Ratinan kauppakeskuksessa – Tampereen sydämessä. 

Ryhmässä siirrymme käsittelemään näyttelyyn liittyviä seikkoja, kuten ripustusta, julisteen tekemistä, tiedottamista ja muuta viestintää Teemun avustuksella. Kulttuuripajan oma tila, Artteli 3.krs. 4.6. ja 18.6.

Klo 13.00-15.00 Kollaasiryhmä

Tässä ryhmässä leikellään, liimataan ja oivalletaan itse! Teemme kollaaseja kartongeille ja välineinä on vesivärejä, lehtileikkeitä, kuviopapereita ja teippejä, jne. Taustalla soi musiikki. Omat työt pakataan jokaisen ryhmäkerran lopuksi mukaan, ja niiden esittely muille on omavalintaista.

Tesoma, ryhmätila Syli, 2.krs. 4.6. ja 18.6.