Hyppää sisältöön

Perjantai

Klo 11-12 Taidenäyttelyn suunnitteluryhmä

Loppuvuoteen 2024 suunnitellaan Virran kävijöiden taidenäyttelyä. Tervetuloa mukaan kaikki jotka ovat kiinnostuneet näyttelyyn tulevan taiteen teosta tai itse tapahtuman suunnittelusta. Huom. Ryhmä kokoontuu tässä jaksossa kahdesti: 1.3. ja 15.3. Ateljee.

Klo 12-15 Kuvataide ja vapaa työskentely

Pääpaino tässä kuvataideryhmässä on taidenäyttelyyn (ks. kuvaus yllä) tehtävässä taiteessa, mutta myös omien töiden tekijät ovat tervetulleita. Ateljee.

Klo 12-14 Suunnitellaan videopeliä

Jos sinua kiinnostaa, miten videopelejä luodaan, niin tässä ryhmässä on mahdollisuus tutustua, ideoida ja suunnitella yhdessä videopeliä. Ryhmä jatkuu nyt kolmatta jaksoa, olemme edenneet lähemmäksi valmista konseptia ja jatkamme suunnittelua edelleen. Tavoitteena on saada suunnitelma yhden paperiarkin kokoiseksi suureksi kuvaksi ja jatkaa tästä syvemmälle idean toteutukseen. Lopputuloksen ei tarvitse olla valmis peli, mutta katsomme kuinka pitkälle idea kantaa. Ennakkotaitoja ryhmä ei vaadi. Pelien teossa on hyvä olla monenlaisia osaajia, joten monet kiinnostuksenkohteet, kuten taide, musiikki, käsikirjoitus, animointi, ohjelmointi, pelisuunnittelu yms. auttavat ideointia aina eteenpäin! Metsänpeitto.

Klo 13-14 Lyhärin käsisryhmä

Vuoden alussa pajalla touhuttavan lyhytelokuvan synopsis on uusittu ja nyt aiemmin sovittu parivaljakko hauskoja ja fiksuja kirjoittajia jatkaa tarinan käsikirjoittamisen parissa. Projektin varsinaiset käsikirjoituspaikat ovat siis jo täynnä, mutta voit kuitenkin halutessasi ilmoittautua seuraamaan prosessia tai heittämään omia ideoitasi. Tai vaikkapa ihan vaan käydä vilkaisemassa mihin asti käsis on edennyt. Tätä varten tulee kuitenkin ilmoittautua etukäteen kullekin kerralle. Ulappa.

Klo 14-15.30 Pääsiäisaskarteluja

Tämä ryhmäjakso päättyy pääsiäiseen, ja tässä ryhmässä voit tulla istuttamaan pääsiäisruohoa ja askartelemaan teemaan sopivia koristeita kotiin vietäväksi. Voit osallistua jompaankumpaan tai kumpaankin kokoontumiseen, mutta jos haluat että ruoho on varmasti kasvanut kunnolla pääsiäiseen mennessä, kannattaa tulla jo ensimmäiselle kokoontumiskerralle kylvämään. Kaksi kokoontumista: 15.3. ja 22.3. Ulappa.

Klo 14.30-15.30 Tarinatuokio

Tarinatuokiossa vertaisohjaaja lukee ääneen laadukasta lastenkirjallisuutta. Voit tulla vain kuulolle ja rentoutumaan, tai halutessasi ottaa mukaasi esimerkiksi pienen käsityön tai vaikka väritystehtävän, jota voit tehdä tarinoita kuunnellessasi. Emme herätä, jos satut nukahtamaan, ellet sitä erikseen pyydä <3 Metsänpeitto.