Perjantai

Klo 10.00-12.00 PERJANTAIN BUJO-RYHMÄ

Bullet Journal eli Bujo on itse tehty kalenteri, piirustuslehtiö, muistikirja ja päiväkirja samoissa kansissa. Bujo on helppo aloittaa eikä se tarvitse erikoistaitoja onnistuakseen – tarvitset vain muistivihon ja kynän! Bujon toteuttamiseen ei ole oikeaa tapaa vaan jokainen saa tehdä siitä omanlaisensa ja poimia ne ideat, jotka kiinnostavat. Sinun ei tarvitse tuoda omaa muistikirjaa mukanasi, vaan saat sellaisen ryhmässä. Sinulla saa kuitenkin olla jo muistikirja tai aloitettu bujo ja olet silti tervetullut ryhmään. Tervetuloa bujoilemaan! Kulttuuripajan oma tila 4.10.-1.11. (Kokoontuu 4 kertaa) (Mainitsethan ilmoittautuessasi tuletko keskiviikon vai perjantain bujoryhmään.)

Klo 11.00-15.00 MODERNIT LAUTAPELIT

Tykkäätkö lautapeleistä? Oletko kyllästynyt Afrikan tähteen ja Aliakseen? Lautapeliryhmässä perehdytään keveisiin ja keskiraskaisiin moderneihin peleihin, jotka soveltuvat aloittelijoille, mutta tarjoavat kokeneemmillekin harrastajille sopivasti purtavaa. Tarjolla on myös muuta purtavaa! Ryhmän kesto on 4h, siis kannattaa varata mukaan myös omat eväät. Peliporukka pitää ruokatauon pelien kannalta sopivassa välissä. Pelit käynnistyvät heti ryhmän alettua, joten tule ajoissa, että pääset mukaan jakoihin! 27.9.-1.11. ryhmätila Avokas, 2.krs. Poikkeus: 11.10. Ryhmätila Tohveli 2.krs. 

Klo 12.00-14.00 MAKEUP! 

Meikkaus saattaa olla hauskaa ja piristää omaa päivää! Onko sinullakin kotona meikkejä, mutta et jaksa/ehdi käyttää niitä tai ikinä ei ole tarpeeksi erityistä hetkeä? No nyt on. Istutaan alas, meikataan ja tekemisen lomassa jutellaan mistä tahansa tunnelmaan sopivasta. Saatavilla on myös kasvonaamioita, jos et ole innostunut meikkaamaan. Ei ole väliä millaista jälkeä syntyy, koska ryhmän idea on olla rento hengailuhetki, jossa voi keskittyä kiireettömään ehostautumiseen. Emme arvostele toistemme meikkejä, meikkaustaitoja tai esim. ihon kuntoa. Hygieniasyistä emme voi lainailla meikkejä toisillemme, vaan jokainen tuo omat meikkinsä. Tarjoamme pajan puolesta muutamia tarvikkeita, kuten: meikinpuhdistusainetta, vanupuikkoja & -lappuja ja pari peiliä. Muista pakata mukaan ryhmässä tarvitsemasi varusteet (esim. meikit, siveltimet, peili) … Meikkailemisiin! (Aiempaan poiketen kynsien lakkaus on perustettu omaksi ryhmäkseen.)

Tila vaihtelee tässä jaksossa: 27.9. Tohveli, 4.10. Takkahuone, 11.10. Avokas, 25.10. Tohveli, 1.11. Tohveli

Klo 13.00-15.00 ZINERYHMÄ

Zineryhmässä tutustutaan pienlehtiin ja niiden tekemiseen. Jokainen ryhmäläinen voi tehdä oman julkaisun ryhmän aikana haluamistaan aiheista. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tietoa, vaan kiinnostuneisuus riittää. Kulttuuripajan oma tila 4.10.-1.11. (Kokoontuu 4 kertaa)