Hyppää sisältöön

Perjantai

Klo 10.00-12.00 PERJANTAIN BUJO-RYHMÄ

Bullet Journal eli Bujo on itse tehty kalenteri, piirustuslehtiö, muistikirja ja päiväkirja samoissa kansissa. Bujo on helppo aloittaa eikä se tarvitse erikoistaitoja onnistuakseen – tarvitset vain muistivihon ja kynän! Bujon toteuttamiseen ei ole oikeaa tapaa vaan jokainen saa tehdä siitä omanlaisensa ja poimia ne ideat, jotka kiinnostavat. Sinun ei tarvitse tuoda omaa muistikirjaa mukanasi, vaan saat sellaisen ryhmässä. Sinulla saa kuitenkin olla jo muistikirja tai aloitettu bujo ja olet silti tervetullut ryhmään. Tervetuloa bujoilemaan! Kulttuuripajan oma tila 15.11.-13.12. Ryhmä ei kokoonnu 6.12. (Mainitsethan ilmoittautuessasi tuletko keskiviikon vai perjantain bujoryhmään.)

Klo 11.00-15.00 MODERNIT LAUTAPELIT

Tykkäätkö lautapeleistä? Oletko kyllästynyt Afrikan tähteen ja Aliakseen? Lautapeliryhmässä perehdytään keveisiin ja keskiraskaisiin moderneihin peleihin, jotka soveltuvat aloittelijoille, mutta tarjoavat kokeneemmillekin harrastajille sopivasti purtavaa. Tarjolla on myös muuta purtavaa! Ryhmän kesto on 4h, siis kannattaa varata mukaan myös omat eväät. Peliporukka pitää ruokatauon pelien kannalta sopivassa välissä. Pelit käynnistyvät heti ryhmän alettua, joten tule ajoissa, että pääset mukaan jakoihin! Ryhmätila Avokas, 2.krs. 15.11.-13.12. Ryhmä ei kokoonnu 6.12.

Klo 12.15-14.45 PERJANTAIN ETKOT

Tule valmistautumaan viikonlopun viettoon yhdessä meikaten ja musiikkia kuunnellen! Jos meikkaus ei ole sinun juttusi, voit tulla myös nauttimaan tunnelmasta tekemällä kasvonaamion ja jutustellen kahvi- tai teekupin äärellä… Erona aikaisempaan Makeup! -ryhmään olemme pajan tiloissa askartelupöydän ääressä. Ota mukaan omat meikit! Yhteisinä tarvikkeina on saatavilla vanulappuja, meikinpoistoainetta, kasvovettä, kasvovoidetta, muutama peili ja kasvonaamioita. 15.11.-13.12. Ryhmä ei kokoonnu 6.12.

Klo 13.30-15.00 MUMMOLA

Tervetuloa jälleen puikkojen kilinään Mummolaan! Koukututaan yhdessä käsitöistä ja juodaan kupilliset kahvia tai teetä rupatellen. Mummolaan saat ottaa oman käsityön tai aloittaa Kulttuuripajan tarvikkeilla uutta. Saa tuoda myös jumittuneita käsitöitä ja pyytää niihin apuja, pähkitään yhdessä! Saa tulla myös opettelemaan neulomista ja virkkausta vertaisohjaajan ohjauksessa. Tärkeintä on lämmin henkäys kärsivällisyyttä, ei niinkään taitoa. Ryhmään saa tulla tiistaisin ja perjantaisin, jos suinkin vain pääsee. Mahdollisuus on siis 3 tuntiin ohjattua käsityötoimintaa viikossa. Ilmoittautuminen kumpaankin päivään erikseen. Lämpöisesti tervetuloa! Kulttuuripajan oma tila 15.11.-13.12. Ryhmä ei kokoonnu 6.12.