Hyppää sisältöön

Perjantai

Klo 10.00-12.30 Lautapelit

Käynnistetään perjantaiaamut leppoisalla yhdessäololla kevyitä ja viihteellisiä lautapelejä pelaillen. Kulmahuone.

Klo 11.00-13.00 Spesiaalit

Tämä ryhmä kokoontuu jaksossa kolme kertaa eli 4.2., 11.2. ja 18.2. Sohvahuoneessa. Vietetään erilaisia ajankohtaisia päiviä yhdessä:

4.2. Runebergin päivä. Rustaillaan runoja ja tarjolla torttuja.

11.2. Ystävänpäiväyllärit – voit tehdä ystävälle kortin tai muun yllätyksen, pajalla on käytössä askartelutarvikkeita ja mm. pinssikone.

11.2. ja 18.2. Olympialaisten kisakatsomo: Penkkiurheilukulttuuri on tärkeä osa kulttuuria, joten nyt on aika liimata hanurit olympiahengessä penkkiin ja katsoa yhdessä parina perjantaina olympialaisia. Ryhmässä voidaan katsoa joko suorana tulevaa ohjelmaa, tai aikaeron vuoksi aiemmin aamuyöllä tulleita jälkilähetyksinä. Kisafiilis kattoon ja tehdään penkkiurheilusta sosiaalista.

Klo 13.00-15.00 Valokuvat kuvakirjaksi

Ryhmässä kuratoidaan omista valokuvista kuvakirja, josta voi koota omannäköisen taideteoksen. Kirjaan voi lisätä halutessaan tekstiä, runoja. Kuvakirjoista voidaan tehdä myös näyttely esim. pajalle. Kulmahuone.

Klo 14.00-16.00 Mielisukkaryhmä

Tervetuloa kutomaan villasukkia yhdessä! Olet sitten kokenut sukankutoja, aloittelija tai haluat oppia villasukan kutomista, olet tervetullut ryhmään. Tarkoituksena olisi kutoa sukkia hyväntekeväisyystarkoitukseen, mielenterveystoipujien hyväksi. Kohde varmistuu myöhemmin ja siitä voidaan yhdessä keskustella ja ideoida. Jaetaan hyvää ja lämmintä mieltä villasukkien muodossa! Voit myös kutoa villasukat itsellesi. Vertaisohjaaja on paikalla opastamassa kykyjensä mukaan, ja jokainen ryhmäläinen voi jakaa osaamistaan ja ideoitaan muiden kanssa. Pajalla on lankoja, puikkoja, villasukkalehti, villasukkakirja, ja tarvittaessa voidaan etsiä ohjeita netistä. Voit myös tuoda omia välineitä. Sohvahuone.