Hyppää sisältöön

Perjantai

Klo 10.00-12.00 PERJANTAIN BUJO-RYHMÄ

Bullet Journal eli Bujo on itse tehty kalenteri, piirustuslehtiö, muistikirja ja päiväkirja samoissa kansissa. Bujo on helppo aloittaa eikä se tarvitse erikoistaitoja onnistuakseen – tarvitset vain muistivihon ja kynän! Bujon toteuttamiseen ei ole oikeaa tapaa vaan jokainen saa tehdä siitä omanlaisensa ja poimia ne ideat, jotka kiinnostavat. Sinun ei tarvitse tuoda omaa muistikirjaa mukanasi, vaan saat sellaisen ryhmässä. Sinulla saa kuitenkin olla jo muistikirja tai aloitettu bujo ja olet silti tervetullut ryhmään. Tervetuloa bujoilemaan! Kulttuuripajan oma tila 24.1.-14.2. 

Klo 11.00-15.00 PERJANTAIN LAUTAPELIT

Tutustumme yhdessä uusiin ja vanhoihin lautapeleihin. Perjantaisin voimme pelata joitakin pidempikestoisia pelejä. Pajan valikoimasta löytyy helppoja korttipelejä ja vähän haastavampia lautapelejä. Halutessasi voit tuoda myös oman lautapelisi kotoa ja opettaa sen muille. Täällä pajalla emme pelaa hampaat irvessä, vaan pyrimme rentoutumaan pelien ääressä talon kahvin ja sipsien kera. Olet tervetullut ryhmään vaikket olisi tottunut pelaaja, opettelemme ja kertaamme pelien säännöt aina yhdessä. 17.1.-14.2. 17.1. Kulttuuripajan oma tila, muilla kerroilla ryhmätila Pistokas, 2.krs.

Klo 13.00-16.00 SHAKKI

Ryhmään ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin pelaajat. Jokaisen ryhmäkerran alussa on luvassa shakkiin liittyvä tietoisku. Ryhmässä on mahdollista myös kokeilla pelaamista shakkikelloa käyttäen –ihan kuin oikeissa turnauksissa! Ryhmä kokoontuu joka toinen perjantai: 17.1. ja 31.1. Takkahuoneessa, 5.krs ja 14.2. ryhmätila Tohvelissa, 2.krs.

Klo 13.00-15.00 LAULU

Tervetuloa laulamaan yhdessä uudet ja vanhat lauluryhmäläiset. Lauletaan (ja soitetaan, jos soittotaitoisia paikalle päätyy) yhdessä pajan kansioista löytyviä kappaleita, mutta voit myös tuoda mukanasi toivelaulusi nuotit. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita, rennolla tunnelmalla mennään. Pohjakerroksen bänditila 17.1.-14.2.