Hyppää sisältöön

Perjantai

Huom. 15.4. on Pitkäperjantai ja paja on kiinni, ryhmät vasta 22.4. alkaen.

Klo 11.00-12.00 Kolme sointua kitaralla

Nyt voit tulla opettelemaan kitaransoiton alkeita. Pajalta löytyy monenlaisia akustisia ja sähköisiä kitaroita. Etukäteisosaamista kitaransoitosta ei tarvita. Ilmoittaudu mukaan! Soittohuone.

Klo 12.00-15.00 Kynsien lakkaus ja meikkaus

Tule mukaan lakkaamaan kynsiä ja meikkaamaan! Voit tehdä molempia tai vain toista, ja halutessasi voit olla paikalla vain osan ajasta. Taustalla soi musiikki ja ryhmän aikana voi jutella niitä näitä tai kauneudenhoitoon liittyvistä asioista. Voit halutessasi ottaa eväät mukaan ja pitää tauon ryhmän aikana. Maskisuosituksen ollessa voimassa voi meikata silmiä ja kulmakarvoja, mutta halutessaan pohjameikin voi tehdä vaikka jo kotona. Pajalla on pöytäpeilejä, vanupuikkoja ja kynsienlakkaukseen poistoainetta, vanulappuja ja iso määrä kynsilakkoja. Muistilista asioista, joita saatat tarvita: Omat meikit, siveltimet, halutessasi oma kynsilakka ja kynsiviila. Ryhmään saa tulla myös vain hengaamaan ja kuuntelemaan musiikkia. Pikkuhuone (keittiön ja sohvahuoneen välissä).

Klo 12.00-16.00 Elokuvaryhmä Kuvakarjun kuvakerho

Virran rakastettu elokuvaryhmä jatkuu! Jälleen kerran katsomme joka viikko uuden ennalta päätetyn elokuvan. Ryhmä alkaa pienellä presentaatiolla päivän elokuvasta, tämän jälkeen elokuva katsotaan ja lopuksi käydään hyvässä hengessä keskustelua siitä mitä näimme. Tavoitteena on pääasiassa pitää rentoa kivaa yhdessä, mutta miksei myös laajentaa elokuvamakuamme ja oppia jotain siitä miksi mistäkin pidämme tai emme pidä. Ryhmään voi tulla myös vain katsomaan elokuvan mikäli presentaatio ja keskustelu eivät kiinnosta. Ilmoittautua ryhmään ei tarvitse, mutta sitä arvostetaan. Ryhmän aikana pidetään taukoja. Sohvahuone.

Ryhmän teemana on tällä kertaa ”varjosta valoon 70-luvulla” ja katsomme seuraavat elokuvat:

– 22.4. Taksikuski (1976, Yhdysvallat)

– 29.4. Rocky (1976, Yhdysvallat)

– 6.5. Tähtien sota (1977, Yhdysvallat)

– 13.5. Teräsmies (1978, Yhdysvallat)

Klo 13.00-15.00 Rap-lyriikka -työpaja

Hey yo! Tervetuloa mukaan rap-tekstien saloihin! Tässä ryhmässä pääpaino on kirjoittamisessa ja sisällössä, mutta myös ääneen pääsee kokeilemaan riimien rykimistä jos niin haluaa. Tehdään erilaisia harjoitteita, joista voi tarttua jotain mukaan myös muille runouden ystäville. Kulmahuone.