Hyppää sisältöön

Lämpöisiä hetkiä marraskuuhun

Yleinen

Marraskuiseen tapaan ulkona on märkää, kylmää ja pimeää, mutta sehän ei meillä menoa haittaa! Päinvastoin taas alkaa uusi ryhmäjakso, josta valita sisältöä ja hakea värejä arjen ja syksyn harmauteen. Kahvi- ja teepannut ovat lämpiminä ti-pe klo 10 alkaen, ja mieltä lämmittänee yleisen tunnelman lisäksi myös mukava porukka, johon liittyä. Lämmön levittämiseksi myös ulospäin neulomme keskiviikkoisin Mielisukka-ryhmässä villasukkia hyväntekeväisyyteen, ne lahjoitetaan Mielen ry:n tuetun asumisen asukkaille ystävänpäivän tienoilla. Voit myös osallistua keräykseen lahjoittamalla kotona neulomasi villasukat.

Toiminnasta kiinnostuneita uusia osallistujia varten tässäkin jaksossa on keskiviikkoisin Tervetuloa mukaan -ryhmä, ja tällä viikolla käynnistyneeseen vertaisohjaajakoulutukseen innostui lähtemään mukaan täydet 10 henkilöä, joten upea vapaaehtoisjoukkiommekin kasvaa entisestään vielä ennen vuoden päättymistä.

Muistutuksena vielä, että Kulttuuripaja Virran tiimin työntekijät tavoittaa nykyisin paikan päältä pajalta seuraavasti: Samuel on paikalla ma-pe, Hannu ti-pe, Minna ma-ke ja Anna ma sekä to-pe.