Hyppää sisältöön

Kulttuuripaja on auki läpi kesän

Yleinen

Tänä kesänä Kulttuuripaja Virta on auki koko kesän, yhtä viikkoa (18.-22.7.) lukuun ottamatta! Kevennettyyn kesäohjelmaan on koitettu kasata mahdollisimman kiva valikoima niin ulkoilua, retkiä kuin erilaista toimintaa pajalla. Päivät käynnistyvät aamukahveilla klo 10-11, ja ohjattu toiminta painottuu iltapäiviin. Pajalle saa kuitenkin tulla kaikkina päivinä myöskin vapaasti hengailemaan ja käyttämään pajan harrastusvälineistöä (soittimia, kuvataide- ja kädentaitotarvikkeita, pelejä jne).

Tervetuloa mukaan -ryhmä kesäajan maanantaisin klo 13
 
Uudet kävijät ovat tervetulleita mukaan myös kesäaikaan, ja pidämme Tervetuloa mukaan -ryhmän kesällä maanantaisin klo 13: 27.6.– 8.8.; paitsi ei 15.7., jolloin koko paja on kiinni. Kannattaa ottaa yhteyttä työtekijöihin ja ilmoittaa tulostanne.
 
Some-kanavilta lisää tietoa pajan toiminnasta
 
Ajatuksena on, että kesäohjelmassa on väljyyttä myös ex tempore -toiminnalle – jos jonain päivänä tuntuu, että katsotaan elokuva, niin ei muuta kuin leffa käyntiin! Tai jos joku päivä laulattaa, niin pistetään yhteislaulut pystyyn. Osa retkistä toteutetaan myös säävarauksella.
 
Jos haluat pysyä kaikesta pajan toiminnasta mahdollisimman hyvin kartalla, niin ota seurantaan kulttuuripajan some-kanava (tai vaikka kaikki). Meillä on osallistujille salattu Facebook-ryhmä, johon pääsee työntekijän kutsumana – ilmaise vain, että haluat liittyä siihen! Voit myös lähettää kaveripyynnön pajan työntekijöille, jolloin sinut lisätään ryhmään. Löydät meidät nimillä: Minna Kulttuuripaja Virta, Anna Kulttuuripaja Virta ja Samuel Kulttuuripaja Virta.
 
Lisäksi instagramista löytyy Kulttuuripaja Virta -tili, jonka stooreihin tullaan laittamaan tietoa tulevasta ohjelmasta. Myös pajan olemassa olevan Discordin ilmoitustaululle laitetaan samat tiedot kuin facebookkiin ja instagramiin. Discordin liittymislinkin saat pyytämällä kulttuuripajan työntekijöiltä.