Hyppää sisältöön

Kevättä kohti!

Yleinen

Terkkuja kulttuuripajalta! 

Kevättä kohti mennään, ainakin valon määrä on lisääntynyt! Myös vertaisohjaajiemme määrä on lisääntynyt: paljon onnea vielä vastavalmistuneille vertaisohjaajille. Heidän myötään kulttuuripajan ohjaajajoukko sekä ryhmätarjonta monipuolistuvat entisestään. Tässä jaksossa ei ole etätoimintaa lainkaan, vaan pajalla kokoontuu paljon uusia ja vanhoja ryhmiä. Tule mukaan niin moneen kuin haluat! Tervetuloa mukaan -ryhmä uusille osallistujille kokoontuu nyt alkavassa jaksossa totutun keskiviikon sijaan tiistaiaamuisin. Lue muutkin aikataulut alta!

Saamme myös uuden jäsenen työntekijätiimiin, kun maaliskuun alusta Anna alkaa työskennellä torstait ja perjantait kansainvälisessä nuorten vapaaehtoistoimintaa kehittävässä Volunteer and go! -hankkeessa. Torstaisin ja perjantaisin Virran tiimiin liittyy siis Annan sijaan Hannu Stark, jonka osa teistä tunteekin jo Sospedin toisen toiminnan, Mielettömän valon, porukoista.

Kevään myötä käynnistyy myös taas viherpeukaloiden sesonki: pian on viheristutusten aika! Vielä ei pääse ihan parvekkeelle ja palstoille jne. kylvämään, mutta nyt on hyvä aika napsia pistokkaat ja laittaa niitä maljakoihin juurtumaan. Siispä viherkasvien omistajat huomio: Pajalle voi tuoda nyt alkavan jakson aikana viherkasvien pistokkaita maljakkoon/lasiin juurtumaan, niin sitten huhtikuussa, seuraavassa jaksossa, voidaan istuttaa ne kotiin jaettavaksi kaikille halukkaille. Myös siemeniä voi tuoda, jos ne istuttaa pieneen kippoon multaan. Kannattaa nimetä kasvilajit purkin reunaan vaikka teipillä. Kasvien juurtuminen kestää monta viikkoa, joten mitä aiemmin tuot kasvit pajalle, sen parempi. Näin saadaan keväälle kunnon pistokasvaihtorinki aikaiseksi!