Hyppää sisältöön

Keskiviikko

Klo 10.00-12.00 Kollaasiryhmä

Kulttuuripajalta löytyy paljon erilaisia kollaasivälineitä. Tervetuloa siis yhdessä leikkelemään, liimailemaan, sommittelemaan ja leikittelemään väreillä ja kuvioilla. Voit tehdä yhden isomman työn tai useita pienempiä. Kollaaseja voi tulla tekemään ilman erillistä ilmoittautumista. Kulmahuone.

Klo 10.30-12.00 Tervetuloa mukaan/Tutustumiskäynti

Virran toimintaan tullaan mukaan tutustumiskäynnin ja alkuhaastattelun kautta. Tutustumiskäynnille pääsee kätevimmin osallistumalla viikko-ohjelmassa ilmoitettuun Tervetuloa mukaan! -ryhmään, joka on tarkoitettu toiminnasta kiinnostuneille. Samassa yhteydessä voimme tehdä alkuhaastattelun. Ryhmään voi tulla myös yhdessä ystävän tai tukihenkilön kanssa. Lisätietoja saa soittamalla Virran vastaavalle ohjaajalle, p. 044 7227780 tai sähköpostitse minna.wallenius@sosped.fi. Sohvahuone.

Klo 11.00-13.00 Discord: Puuha-Patet        

Ryhmä kokoontuu etänä Discordissa omalla kanavallaan. Ryhmässä on vaihtuva toiminnallinen teema (pelaamista, helppoa kokkausta, tuunausta…). Osallistujat saavat pitää yllä videoyhteyttä tai olla mukana chatin kautta. Toisella ryhmän kerralla (ke 26.2) olisi tarkoitus toteuttaa jokin askare/projekti, joka sinulla on jäänyt pohdinnan tasolle. Minä itse (Veera) aion esimerkiksi maalata vaatekaappini. Pitääkö sinun lyhentää verhot, vaihtaa kasvien mullat, tai pestä pyykkiä? Mieti aihe etukäteen!

Klo 12.30-16.30 Roolipeliryhmä

Tervetuloa pelaamaan Dungeons and dragons -roolipeliä kanssamme! Tässä ryhmässä on roolipelaamisesta kiinnostuneille mahdollisuus päästä kokeilemaan legendaarista D&D-roolipeliä. D&D:ssä seikkaillaan fantasiamaailmassa, jossa pelaajat pääsevät roolipelaamalla vaikuttamaan pelin kulkuun pelinjohtajan luomassa ympäristössä, joten rohkeasti mukaan! Kohtalainen englanninkielentaito tarvitaan, koska pelin säännöt ovat englanniksi, mutta itse pelaaminen toteutetaan ihan kotoisasti suomeksi. Pelit aloitetaan 1. tason hahmolla, jonka voi halutessaan suunnitella valmiiksi jo ennen ryhmään tuloa. Ilmoittaudu mukaan ja sitouduthan käymään kaikilla kerroilla, sillä peliin on vaikea palata poissaolon jälkeen. Sohvahuone.

Klo 13.00-15.00 Runoryhmä

Runoryhmässä syvennytään runoon taidemuotona. Ryhmässä tutustutaan osallistujien lempirunoilijoihin ja inspiroidutaan niistä, sekä kirjoitetaan omia runoja rennolla otteella erilaisten harjoitusten avulla. Jokainen voi tuoda mukanaan runoja, jotka ovat tehneet itseen vaikutuksen ja käymme näitä läpi kokoontumisten aikana. Mukaan saa tulla, vaikka ei olisi mitään runoa mukana tai yleisesti runot eivät ole tuttu laji. Täällä niihin pääsee tutustumaan! Ryhmän viimeisillä kerroilla tutustutaan lavarunouteen ja kirjoitettuja runoja on mahdollista lukea ryhmässä, kannustavassa ilmapiirissä. Halutessasi voit ottaa oman läppärin mukaan – muuten kirjoitamme runot käsin. Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista; voit tulla mukaan silloin, kun sinulle sopii! Osallistua voi myös etänä, laita siinä tapauksessa viesti työntekijöille niin saat etäosallistumislinkin. Kulmahuone.

Klo 14.10-16.00 Reeniryhmä

Tervetuloa reenaamaan Steelbodyn kuntosalille. Ryhmä on tarkoitettu kaikille kuntosaliharrastuksesta kiinnostuneille. Steelbody sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 6 (Tullintorin ja kulttuuripajan välissä). Reeniajat ovat aina kello 14.10 -16.00. Ryhmään voi osallistua kerran tai koko jaksolle. Ilmoittaudu osoitteeseen samuel.uotila@sosped.fi tai txt 0447202541 Kuntosalin nettisivuihin voi käydä tutustumassa osoitteessa www.steelbody.fi. Kuntosalille voi tulla myös yhteisen aloitusajan jälkeen, mutta silloin pitää kuntosalin ”vastaanotossa” sanoa, että olet Kulttuuripaja Virran reeniryhmäläinen. Porukalla tavataan kuntosalin edessä reenipäivisin aina kello 14.10.

Klo 15.00-17.00 Teemallinen taideryhmä

Tervetuloa tekemään monipuolista taidetta vaihtuvalla teemalla. Jokaisella tunnilla on aihe valmiina, mutta lopputulos on sinusta kiinni! Vaikka teemme taidetta ohjatusti, näkyy työssä aina kunkin taiteilijan oma kädenjälki. Tunnille saa tulla kuka vain etukäteen ilmoittamatta, mutta tulethan ajoissa, jotta tehtävänantoa ei tarvitse kertoa useaan otteeseen. Kulmahuone.