Keskiviikko

Klo 10.00-13.00 MINIATYYRIMAALAUS

Jos miniatyyrien (figuurien ja pienoismallien) maalaus, rakennus ja kustomointi kiinnostaa, niin tässä kyseiseen puuhasteluun keskittyvä ryhmä. Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkotaitoja, kiinnostus aiheeseen riittää. Ryhmän puolesta kaikille löytyy jotain maalattavaa, mutta myös omien figuurien, mallien tai vaikka pienien dioraamojen maalaus ja rakentelu on mahdollista. Tosin ryhmän maali-, väline- ja materiaalivarannot ovat rajalliset, mutta omaa välineistöä (ja maaleja/materiaaleja) voi toki ottaa mukaan. Kulttuuripajan oma tila 17.4.-15.5. (ei 1.5.)

Klo 10.30-13.00 KARAOKE

Tervetuloa laulamaan mikrofonin varteen hauskassa seurassa ja leppoisassa hengessä! Käytössämme on äänentoistolaitteet. Kellarikerroksen bänditila. Huom. ryhmä kokoontuu kolme kertaa: 17.4., 24.4. ja 15.5.

Klo 11.30-12.30 JOOGA

Jooga-ryhmässä joogataan rennosti yhdessä keskiviikkoisin klo 11.30-12.30 tanssisalissa. Ryhmässä tehdään harjoituksia Yoga with Adriene – videoiden avustuksella, vertaisohjaaja ei siis ole koulutettu joogaohjaaja. Et tarvitse osallistuaksesi aikaisempaa kokemusta, joten pääset mukaan olisitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi joogi. Tuo kuitenkin mukaan joustavat housut, vesipullo ja halutessasi pyyhe. Ensimmäisellä kerralla sovitaan yhdessä ryhmän sisällöstä osallistujien taitotason mukaan, tulethan siis mukaan jo ensimmäiselle kerralle! Tanssisali Korko, 4.krs 17.4.-15.5. (ei 1.5.)

Klo 13.00-15.00. ZINERYHMÄ

Zineryhmässä tutustutaan pienlehtiin ja niiden tekemiseen. Jokainen ryhmäläinen voi tehdä yhden tai useamman oman julkaisun ryhmän aikana haluamistaan aiheista. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tietoa, vaan kiinnostuneisuus riittää. Kulttuuripajan oma tila 17.4.-15.5. (ei 1.5.) 

Klo 13.00-15.00 VÄÄRÄN VÄRISET TAPETIT 

eli Kulttuuripaja Virran esiintyvä bändi. Bändiryhmä kokoontuu tässäkin jaksossa keskiviikkoisin. Kokoontumisten aikana jammaillaan, sävelletään, sovitetaan ja äänitetään jo valmista materiaalia. Tässä jaksossa keskitytään erityisesti äänityksiin, joita tehdään pitkin kevättä erikseen sovittuina aikoina treenivuorojen lisäksi sekä treenataan kahteen toukokuussa tulevaan keikkaan. Ryhmä on suljettu ja jatkuva, mutta jos olet kiinnostunut soitosta esiintyvässä bändissä, tule juttelemaan Annan kanssa. Ryhmä vaatii soittotaitoa, pitkäaikaisempaa sitoutumista ja esiintymisvalmiutta. Kellarikerroksen bänditila. 17.4.-15.5. (ei 1.5.)

Klo 13.30-15.00 LUKUPIIRI

Lukupiirissä luetaan yhdessä lyhyitä tekstejä (kuten runoja ja novelleja) ja keskustellaan niistä. Luettavaa ei jää ”kotiläksyksi” eikä tekstejä tarvitse itse etsiä, lukemiseen on varattu aikaa ryhmäkerroilla. Ryhmäläiset voivat halutessaan esittää toiveita luettavista teksteistä. Voit myös tulla mukaan vain lukemaan ja kuuntelemaan keskustelua. Ryhmätila Tohveli, 2.krs. Alkaen 24.4.-15.5. (ei 1.5.)