Hyppää sisältöön

Keskiviikko

Klo 11-13 Mummola

Tervetuloa viihtymään Mummolaan! Tehdään yhdessä käsitöitä ja syödään pullaa. Pajalla on erilaisia puikkoja, koukkuja ja lankoja. Tule tekemään omaa käsityöprojektiasi yhdessä muiden kanssa tai aloittamaan uutta. Vertaisohjaaja auttaa alkuun tarvittaessa. Metsänpeitto.

Klo 11.30-13 Kollaaseja

Tervetuloa tekemään kollaaseja! Mitään tiettyä teemaa ei ole, joten voit tulla työstämään jo keskeneräistä tai ihan uutta projektia omalla tyylillä ja taidolla. Pajalla on paljon materiaaleja, mistä aloittaa. Jos ei ole mielessä valmiina mitä tekisi, niin voidaan yhdessä miettiä aihetta tai teemaa. Kolme kokoontumista: 22.5., 5.6. ja 19.6. Ateljee.

Klo 12-16 Lautapeliryhmä

Luvassa leppoisaa yhdessäoloa kevyitä ja viihteellisiä lautapelejä pelaillen. Osallistujien toiveitten mukaan pajalta löytyy myös aivonystyröitä kutkuttavia harrastajapelejä – ja halutessasi voit tuoda myös oman lautapelin pelattavaksi ryhmässä. Ulappa.

Klo 13-14 Postcrossing

Toivoisitko postilaatikostasi tipahtavan muutakin kuin iänikuisia huonekaluliikemainoksia? Mikäli vastaisit ”ehkäpä”, ja saattaisit kaivata uutta harrastusta (tai olet muuten vain utelias), anna postcrossingille mahdollisuus! Lyhyesti ilmaistuna kyseessä on kansainvälisesti suosittu harrastus, jossa lähetetään ja vastaanotetaan postikortteja. Ryhmässä otetaan yhdessä aikaa korttien kirjoittelulle, jutellaan niin lähtevistä kuin saapuneistakin korteista, ja selvitellään vastauksia nouseviin kysymyksiin. Pajalta löytyy postimerkkejä ja jonkinlainen valikoima lähettämättömiä kortteja, et siis välttämättä tarvitse mukaan muuta kuin itsesi! Tervetulleita ovat kaikki kiinnostuneet ja niin uunituoreet kuin konkarimmatkin postikortteilijat. Mikäli olet tulossa ihka ensimmäistä kertaa, ilmoittauduthan etukäteen 🙂 Ryhmä ei kokoonnu 12.6. Metsänpeitto.

Klo 14-16 Maalausryhmä

Vapaamuotoista maalausta valitsemallasi tyylillä; öljyväreillä, akryyliväreillä, vesiväreillä tai vaikka tusseilla. Tervetuloa mukaan, olit sitten kokenut tai aloitteleva taiteilija. Ateljee.

Klo 14-16 Reeniryhmä

Tervetuloa reenaamaan Steelbodyn kuntosalille. Ryhmä on tarkoitettu kaikille kuntosaliharrastuksesta kiinnostuneille – aloittelijoille tarjolla ohjausta laitteiden käyttöön. Steelbody sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 6 (Tullintorin ja kulttuuripajan välissä). Reeniajat ovat aina kello 14.00-16.00. Ryhmään voi osallistua kerran tai koko jaksolle. Ilmoittaudu osoitteeseen samuel.uotila@sosped.fi tai txt 0447202541 Kuntosalin nettisivuihin voi käydä tutustumassa osoitteessa www.steelbody.fi. Kuntosalille voi tulla myös yhteisen aloitusajan jälkeen, mutta silloin pitää kuntosalin ”vastaanotossa” sanoa, että olet Kulttuuripaja Virran reeniryhmäläinen. Porukalla tavataan kuntosalin edessä reenipäivisin aina kello 14.00. Tässä jaksossa ei ole Reeniryhmää ke 12.6.

Klo 14.30-16 Tarrapaja

Tule suunnittelemaan ja tekemään omia tarroja! Tekniikka on vapaa; voit piirtää, maalata, kirjoittaa tai mitä vaan keksitkään luoda tulostettavalle tarrapaperille. Myös valmiiden kuvien skannaus, muokkaus, kopioiminen ja tulostaminen onnistuu. Tarroja voi ideoida ja tehdä itselleen tai vaikkapa jättää yleiseen käyttöön Virran kävijöille. Kaksi kokoontumiskertaa: 29.5. ja 5.6. Metsänpeitto.

Klo 16-18 EP-musaprojekti

Virran musiikkiprojekti starttasi syksyllä 2023, ja toimii rytmimusiikin moderneissa tuulissa, kuten cloudrapissa ja hyperpopissa. Ohjaajana toimii Hannu ja tiloina käytössä ovat niin Studio kuin Metsänpeitto. Täten sekä kirjoitusprosessi että tuotosten ääneen testaaminen ja biisien treenaaminen ovat mahdollisia. Tässä jaksossa olemme äänittämässä Metson Soundi-studiossa, mutta ryhmää varten luodussa WhatsApp-ryhmässä tiedotetaan näistä tarkemmin. Kolme kokoontumista: 29.5., 5.6. ja 19.6. Metsänpeitto ja Studio.