Keskiviikko

Klo 10.00-13.00 SARJAKUVARYHMÄ.

 Tule piirtämään sarjakuvia yhteisen pöydän ääreen! Voit jatkaa jo aloittamaasi sarjakuvaprojektia, aloittaa täysin uuden sarjakuvan tai tulla kokeilemaan sarjakuvantekoa ensimmäistä kertaa. Sinulla voi olla jo valmiita tarinaideoita, tai sitten ryhmä voi auttaa ideoiden kehittelyssä. Halukkaat pääsevät piirtämään piirtoterällä ja musteella, mutta kaikki muutkin pajan välineet ovat vapaassa käytössä. Kulttuuripajan oma tila 29.5.-26.6.

Klo 10.00-15.00 PAJUPUNONTA.

Tutustutaan punonnassa käytettävään pajuun kasvina ja materiaalina sekä muutamiin erilaisiin punontatapoihin. Punotaan ohuista, notkeista punapajun vitsoista pieniä esineitä mallin tai oman suunnitelman mukaan. Ryhmätila Pohja, 0.krs. 29.5.-26.6.

Klo 10.30-13.00 BIISINTEKORYHMÄ.

Ihmettelemme yhdessä, miten biisejä tehdään – tekemällä yhdessä biisejä. 
Soitto- tai laulutaito ei ole välttämätöntä; kiinnostus melodioihin, sanoituksiin, rytmeihin tai musiikkiin ylipäänsä riittää. Ryhmän tarkempi sisältö muodostetaan ryhmäläisten toiveiden mukaan. Tule sellaisena kuin olet! Kellarin bänditila 29.5.-26.6.

Klo 11.00-15.00 PÖYTÄROPEA JA LOHIKÄÄRMEITÄ.

Ken kylään Vihersyvän löytää, on kohtaava seikkailun. Tervetuloa pelaamaan Dungeons&Dragons’ia (lyhyesti D&D)! Ryhmä on aloittelijaystävällinen, eli mitään aiempaa kokemusta ei vaadita. Ensimmäinen kerta käytetään hahmojen tekemiseen vertaisohjaajan opastuksella ja lopuilla kerroilla pelataan lyhyt kampanja. Paja tarjoaa tarvittavat välineet (paperit, kynät ja nopat), mutta omiakin saa toki tuoda. Pelissä käytetään englanninkielistä termistöä, vaikka pelaammekin suomeksi. Ryhmäkerroilla pidetään ruokatauko. Ryhmätila Avokas, 2. krs 29.5.-26.6. Huom. Ensimmäinen ryhmäkerta 29.5. alkaa vasta klo 12.

Klo 13.00-15.00 MAALAUS.

Tule mukaan leikkimään väreillä ja muodoilla omavalintaisen maalausprojektin muodossa. Ennakkotaitoja ei vaadita, mukaan voi lähteä vaikka tarttumaan siveltimeen ensimmäistä kertaa. Välineinä pajalta löytyy akryylimaaleja sekä vesivärejä. Kulttuuripajan oma tila 29.5.-26.6.

Klo 13.00-15.00 VÄÄRÄN VÄRISET TAPETIT 

…eli Kulttuuripaja Virran esiintyvä bändi. Bändiryhmä kokoontuu tässäkin jaksossa keskiviikkoisin.Kokoontumisten aikana soitetaan, sävelletään, sovitetaan ja silloin tällöin äänitetään jo valmista materiaalia. Tässä jaksossa keskitytään erityisesti keikkoihin ja äänityksiin.Ryhmä on suljettu ja jatkuva, mutta jos olet kiinnostunut soitosta esiintyvässä bändissä, tule juttelemaan Annan kanssa. Ryhmä vaatii soittotaitoa, pitkäaikaisempaa sitoutumista ja esiintymisvalmiutta. Kellarikerroksen bänditila. 29.5.-26.6.

Klo 13.30-15.00 LUKUPIIRI.

Lukupiirissä luetaan yhdessä lyhyitä tekstejä (kuten runoja ja novelleja) ja keskustellaan niistä. Luettavaa ei jää ”kotiläksyksi” eikä tekstejä tarvitse itse etsiä, lukemiseen on varattu aikaa ryhmäkerroilla. Ryhmäläiset voivat halutessaan esittää toiveita luettavista teksteistä. Voit myös tulla mukaan vain lukemaan ja kuuntelemaan keskustelua. Ryhmätila Pistokas, 2.krs. 29.5.-26.6. Huom, ryhmä ei kokoonnu 5.6.