Hyppää sisältöön

Keskiviikko

(Tässä jaksossa ke 14.12. paja kiinni)

Klo 10-13 Lankakerho

Tehdään yhdessä käsitöitä. Tässä ryhmässä tekniikka on vapaa! Tarvikkeita löytyy monenlaiseen tekemiseen. Aikaa käsitöiden tekemiseen on noin kolme tuntia. Kuitenkin voit olla ryhmässä sen aikaa kuin haluat. Toivoisin että voimme pitää yhteisen aloituksen klo 10.

Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa: 30.11. ja 7.12. Metsänpeitto.

Klo 11-13 Tervetuloa mukaan! (tutustumiskäynti)

Virran toimintaan tullaan mukaan tutustumiskäynnin ja alkuhaastattelun kautta. Tutustumiskäynnille pääsee kätevimmin osallistumalla tähän ryhmään, joka on tarkoitettu toiminnasta kiinnostuneille. Samassa yhteydessä voimme tehdä alkuhaastattelun. Ryhmään voi tulla myös yhdessä ystävän tai tukihenkilön kanssa. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Virran vastaava ohjaaja Minna, 044 7227780 tai sähköpostitse: minna.wallenius@sosped.fi. Ulappa.

Klo 11-13 Bujoryhmä

Bujo eli bullet journal voi olla kalenteri, tehtävälista, päiväkirja tai vaikka kaikkien yhdistelmä! Virrasta saat työskentelyyn tarvittavat materiaalit, muun muassa oman vihon, myös omia materiaaleja saa tuoda mukana. Aiempaa kokemusta bujoilusta ei tarvita, innostus ja kiinnostus aihetta kohtaan riittää, tervetuloa! Ateljee.

Klo 12-15 Jalkapallon MM-kisakatsomo, vain ke 23.11.

Qatarin jalkapallon MM-karkeloiden alkulohkon peli Kroatia vs. Marokko. Virittäydytään kisahulinaan katsomalla yhdessä yksi ottelu. Tervetuloa kaikki futiksesta kiinnostuneet, tai lajista mitään tietämättömät keltanokat. Luvassa Kroatian kokeneen keskikenttäkonkari Luka Modricin pilkun tarkkaa pelintekoa ja Pohjois-Afrikan ylpeyden taitavaa peliä. Mahtuuko Suomenkin passin omistava pelaaja Marokon kisajoukkueeseen? Se selviää kisakatsomossa! Keskustelua saattavat herättää myös ihmisoikeusloukkaukset, jotka varjostavat kisoja. Metsänpeitto.

Klo 13-15 Vapaa työskentely

Vapaan työskentelyn ajalla voi tulla tekemään omaan tahtiin omavalintaisia projekteja Virran Ateljeehen. Voit joko hyödyntää kulttuuripajan laajaa tarvikevalikoimaa, tai ottaa mukaan omat välineesi ja tulla muiden kanssa saman pöydän ääreen tekemään omaa työtäsi. Voit tulla työstämään tähän aikaan myös taidenäyttelytöitäsi. Ateljee.

Klo 14-16 Reeniryhmä

Tervetuloa reenaamaan Steelbodyn kuntosalille. Ryhmä on tarkoitettu kaikille kuntosaliharrastuksesta kiinnostuneille – aloittelijoille tarjolla ohjausta laitteiden käyttöön. Steelbody sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 6 (Tullintorin ja kulttuuripajan välissä). Reeniajat ovat aina kello 14.00-16.00. Ryhmään voi osallistua kerran tai koko jaksolle. Ilmoittaudu osoitteeseen samuel.uotila@sosped.fi tai txt 0447202541 Kuntosalin nettisivuihin voi käydä tutustumassa osoitteessa www.steelbody.fi. Kuntosalille voi tulla myös yhteisen aloitusajan jälkeen, mutta silloin pitää kuntosalin ”vastaanotossa” sanoa, että olet Kulttuuripaja Virran reeniryhmäläinen. Porukalla tavataan kuntosalin edessä reenipäivisin aina kello 14.00.

Klo 14-18 Lautapelit

Luvassa leppoisaa yhdessäoloa kevyitä ja viihteellisiä lautapelejä pelaillen. Osallistujien toiveista riippuen pajalta löytyy myös aivonystyröitä kutkuttavia harrastajapelejä – ja halutessasi voit tuoda myös oman lautapelin pelattavaksi ryhmässä. Ulappa.

Klo 15-17 Mielisukkaryhmä

Tervetuloa kutomaan villasukkia Virran omaan hyväntekeväisyyskampanjaan! Sukat lahjoitetaan ystävänpäivän tienoilla Mielen ry:n asumisyksikköön. Pajalta löytyy puikkoja ja lankoja. Vertaisohjaaja opastaa kykyjensä mukaan ja opetellaan yhdessä. Jaetaan hyvää mieltä villasukkien muodossa! Ryhmä kokoontuu tässä jaksossa kolmesti: 16.11., 30.11. ja 7.12. Metsänpeitto.

Klo 15-17 Rap-lyriikka

Hey yo! Tervetuloa mukaan rap-tekstien saloihin! Tässä ryhmässä pääpaino on kirjoittamisessa ja sisällössä, mutta myös ääneen pääsee kokeilemaan riimien rykimistä jos niin haluaa. Tehdään erilaisia harjoitteita, joista voi tarttua jotain mukaan myös muille runouden ystäville. Ateljee.