Hyppää sisältöön

Keskiviikko

Klo 10.00-12.00 KESKIVIIKON BUJO

Bullet Journal eli Bujo on itse tehty kalenteri, piirustuslehtiö, muistikirja ja päiväkirja samoissa kansissa. Bujo on helppo aloittaa eikä se tarvitse erikoistaitoja onnistuakseen – tarvitset vain muistivihon ja kynän! Bujon toteuttamiseen ei ole oikeaa tapaa vaan jokainen saa tehdä siitä omanlaisensa ja poimia ne ideat, jotka kiinnostavat. Sinun ei tarvitse tuoda omaa muistikirjaa mukanasi, vaan saat sellaisen ryhmässä. Sinulla saa kuitenkin olla jo muistikirja tai aloitettu bujo ja olet silti tervetullut ryhmään. Tervetuloa bujoilemaan! Kulttuuripajan oma tila 13.11.-4.12. Nyt on suuren kysynnän vuoksi kaksi bujoryhmää (ke ja pe), ilmoittaudu jompaankumpaan!

Klo 12.00-14.00 ZINERYHMÄ

Zineryhmässä tutustutaan pienlehtiin ja niiden tekemiseen. Jokainen ryhmäläinen voi tehdä oman julkaisun ryhmän aikana haluamistaan aiheista. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tietoa, vaan kiinnostuneisuus riittää. Kulttuuripajan oma tila 13.11.-4.12.

Klo 13.30-15.00 LUKUPIIRI

Lukupiirissä luetaan yhdessä lyhyitä tekstejä (kuten runoja ja novelleja) ja keskustellaan niistä. Luettavaa ei jää ”kotiläksyksi” eikä tekstejä tarvitse itse etsiä, lukemiseen on varattu aikaa ryhmäkerroilla. Ryhmäläiset voivat halutessaan esittää toiveita luettavista teksteistä. Voit myös tulla mukaan vain lukemaan ja kuuntelemaan keskustelua. Ryhmä kokoontuu tässä jaksossa kolme kertaa: 20.11., 27.11. ja 4.12. Ryhmätila Avokas (2.krs).