Hyppää sisältöön

Keskiviikko

Klo 10.00-11.30 Aamupalaryhmä

Valmistamme ryhmässä osallistujien toiveiden pohjalta herkullisia aamupalaruokia ja kokeilemme uusia reseptejä. Ilmoittautuminen toivotaan kertakohtaisesti, jotta osaamme varautua oikeaan määrään aineksia. Ilmoitathan myös mahdollisista allergeeneistasi. Keittiö.

Klo 11.00-14.00 Miniatyyrimaalaus ja vapaa työskentely

Jos miniatyyrien (figuurien, pienoismallien tai muun pienen) maalaus kiinnostaa, niin tässä ryhmässä kyseiseen puuhasteluun on mahdollisuus vertaisohjaajan opastuksella. Virrassa on tarjolla maaleja ja maalattavia, joita voi käyttää. Jos sinulla on omia maalaustarvikkeita tai maalattavia kotona, niitä saa myös ottaa mukaan! Ryhmässä voi pitää taukoja tai lähteä aikaisemmin kotiin, jos niin haluaa. Ryhmän aikana voi tulla myös yhdessä tekemään muita taideprojekteja saman pöydän ääreen. Ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Kulmahuone.

Klo 12.00-14.00 Hiustenlaitto ja letitys

Tule opettelemaan, kuinka tehdään ranskanletti ja muita kampauksia! Ei haittaa, jos hiuksia ei löydy omasta takaa – meiltä löytyy myös vapaaehtoisia päitä. Voit myös tulla tarjoamaan omia hiuksiasi harjoitteluun, saat vaihdossa kampauksen. Oma hiusharja on suotava, mutta ei pakollinen. Ryhmässä ei käytetä kuumakäsittelyjä. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa: 20.4. ja 27.4. Sohvahuone.

Klo 14.00-16.00 Fantasianaamiot

Paperimassatekniikalla tehdään fantasianaamioita. Opetellaan yhdessä naamioiden tekoa pohjasta lähtien aina koristeluun ja viimeistelyyn asti. Saadaan mielikuvitus laukkaamaan, tehdään taidetta, pidetään kivaa ja luodaan omat hienot naamiot! Ryhmä kokoontuu 20.4.-11.5. Kulmahuone.

Klo 14.00-16.00 Mielisukkaryhmä

Tervetuloa kutomaan villasukkia yhdessä! Olet sitten kokenut sukankutoja, aloittelija tai haluat oppia villasukan kutomista, olet tervetullut ryhmään. Ryhmässä kudotaan sukkia Virran omaan hyväntekeväisyystempaukseen, jossa tehdään ja kerätään villasukkia ensi syksyksi Mielen ry:n asumisyksiköiden asukkaille. Jaetaan hyvää ja lämmintä mieltä siis villasukkien muodossa! Voit myös kutoa villasukat itsellesi. Vertaisohjaaja on paikalla opastamassa kykyjensä mukaan, ja jokainen ryhmäläinen voi jakaa osaamistaan ja ideoitaan muiden kanssa. Pajalla on lankoja, puikkoja, villasukkalehti, villasukkakirja, ja tarvittaessa voidaan etsiä ohjeita netistä. Voit myös tuoda omia välineitä. Ryhmä kokoontuu 3 kertaa: 13.4., 20.4. ja 27.4. Sohvahuone.

Klo 14.10-16.00 Reeniryhmä

Tervetuloa reenaamaan Steelbodyn kuntosalille. Ryhmä on tarkoitettu kaikille kuntosaliharrastuksesta kiinnostuneille. Steelbody sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 6 (Tullintorin ja kulttuuripajan välissä). Reeniajat ovat aina kello 14.10 -16.00. Ryhmään voi osallistua kerran tai koko jaksolle. Ilmoittaudu osoitteeseen samuel.uotila@sosped.fi tai txt 0447202541 Kuntosalin nettisivuihin voi käydä tutustumassa osoitteessa www.steelbody.fi. Kuntosalille voi tulla myös yhteisen aloitusajan jälkeen, mutta silloin pitää kuntosalin ”vastaanotossa” sanoa, että olet Kulttuuripaja Virran reeniryhmäläinen. Porukalla tavataan kuntosalin edessä reenipäivisin aina kello 14.10.

Klo 16.00-18.00 Bändiryhmä aloittelijoille

Kiinnostaako yhdessä soittelu, mutta ei ole ollut koskaan tilaisuutta kokeilla? Nyt on, sillä Virtaan on perustettu uusi soittoporukka, jossa lähtötasovaatimus soittotaidolle on pyöreä nolla. Ryhmässä tutustutaan eri soittimiin ja tapaillaan yhdessä bändisoiton alkeita, kuten myös soitinten virittämistä ja vahvistimiin kytkemistä. Ryhmään mahtuu kerrallaan 4 aloittelevaa muusikkoa! Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan, myös jos olet jo aiemmassa jaksossa ollut mukana. Mukaan voi ilmoittautua siis sekä uusia että edellisessä jaksossa jo osallistuneita soittelijoita. Soittohuone.

Klo 16.00-18.00 Askarteluryhmä

Tervetuloa askartelemaan kaikesta pajalle kertyneestä tilpehööristä! Ryhmässä voi tehdä esim. koruja, avaimenperiä, magneetteja, kortteja tai mitä vain mieleen juolahtaa. Tarjolla mm. fimo-askartelumassaa, helmiä, höyheniä sekä erilaista paperitarviketta. Paikalta löytyy myös ohjeita ja tehtäviä, jos omat ideat ovat lopussa. Kulmahuone.