Hyppää sisältöön

Keskiviikko

Discord auki 9.30-16.00

Klo 10.00-14.30 Vapaa työskentely & Miniatyyrimaalaus

Vapaata työskentelyä ja lisäksi miniatyyrimaalausta, voit tulla vapaasti tekemään omia töitä ja kokeilemaan pajan tarvikkeilla mitä vain keksitkin. Pajalla on monipuolinen valikoima tarvikkeita kaikkeen askarteluun, taiteiluun, käsitöihin ja ym. Jos taas miniatyyrien (figuurien, pienoismallien tai muun pienen) maalaus kiinnostaa, niin tässä kyseiseen puuhasteluun on mahdollisuus vertaisohjaajan opastuksella. Virrassa on tarjolla maaleja ja maalattavia, joita voi käyttää, kun muistaa hyvän käsihygienian. Jos sinulla on omia maalaustarvikkeita tai maalattavia kotona, niitä saa myös ottaa mukaan! Ryhmässä voit pitää taukoja tai lähteä aikaisemmin kotiin, jos niin haluat. Kulttuuripajan oma tila, Artteli 3.krs, 2.6., 16.6. ja 23.6.

Klo 13.00-15.00 Kuntokävely 

Tule kävelyretkelle hyvässä seurassa. Edetään rauhallisesti tai reippaasti ryhmäläisten toiveiden mukaan. Vertaisohjaajalla on mukana kaiutin, jolla voimme kuunnella musiikkia osan ajasta kävelyä rytmittämään. Pidämme juomataukoja ja aikaa on hyvin myös kiireettömään jutteluun. Ota mukaan esim. vesipullo ja jalkaan hyvät kengät. Tapaaminen ja kävelylle lähtö Arttelin pääoven edestä. Vain kaksi kertaa: 2.6. ja 16.6.

Klo 13.00-15.00 Musiikkiryhmä

Perehdymme yhdessä musiikin loppumattomaan maailmaan. Kappaleet jaetaan Youtubesta, johon kaikilla on maksuton pääsy. Musiikista ja videoista voi keskustella chatissa, tai voi myös vain kuunnella muiden jakamia kappaleita. Tässä jaksossa on taas joka kerralla erilainen teema, aloitetaan 2.6. Lapsuuden suosikeilla. Tervetuloa mukaan kerran tai joka kerta. Discord, Musiikkiryhmä-kanava, 2.6., 16.6. ja 23.6. 

Klo 15.00-18.00 Maalausta vapaalla tyylillä 

– öljyllä, akryylillä, vesiväreillä, musteella tai vaikka liiduilla. Tervetuloa kokeilemaan, olit sitten kokenut tai aloitteleva taiteilija. Kulttuuripajan oma tila, Artteli 3.krs. 2.6., 16.6. ja 23.6.