Hyppää sisältöön

Keskiviikko

Klo 10-12 Tervetuloa mukaan! (tutustumiskäynti)

Virran toimintaan tullaan mukaan tutustumiskäynnin ja alkuhaastattelun kautta. Tutustumiskäynnille pääsee kätevimmin osallistumalla tähän ryhmään, joka on tarkoitettu toiminnasta kiinnostuneille. Samassa yhteydessä voimme tehdä alkuhaastattelun. Ryhmään voi tulla myös yhdessä ystävän tai tukihenkilön kanssa. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Virran vastaava ohjaaja Minna, 044 7227780 tai sähköpostitse: minna.wallenius@sosped.fi. Metsänpeitto.

Klo 11-13 Bujo

Bujo eli bullet journal voi olla kalenteri, tehtävälista, päiväkirja tai vaikka kaikkien yhdistelmä! Virrasta saat työskentelyyn tarvittavat materiaalit, muun muassa oman vihon, myös omia materiaaleja saa tuoda mukana. Aiempaa kokemusta bujoilusta ei tarvita, innostus ja kiinnostus aihetta kohtaan riittää, tervetuloa! Ateljee.

Klo 13-14 Postcrossing

Toivoisitko postilaatikostasi tipahtavan joskus muutakin kuin iänikuisia huonekaluliikemainoksia? Mikäli vastaisit ”ehkäpä”, ja saattaisit kaivata uutta harrastusta (tai olet muuten vain utelias), anna postcrossingille mahdollisuus! Lyhyesti ilmaistuna kyseessä on kansainvälisesti suosittu harrastus, jossa lähetetään ja vastaanotetaan postikortteja. Ryhmässä otetaan yhdessä aikaa korttien kirjoittelulle, jutellaan niin menevistä kuin tulevistakin korteista, ja selvitellään vastauksia kaikenlaisiin nouseviin kysymyksiin. Pajalta löytyy postimerkkejä ja jonkinlainen valikoima lähettämättömiä kortteja, et siis välttämättä tarvitse mukaan muuta kuin itsesi! Tervetulleita ovat kaikki kiinnostuneet ja niin uunituoreet kuin konkarimmatkin postikortteilijat. Metsänpeitto (1.11. Ulappa).

Klo 13-18 Vapaa työskentely

Vapaan työskentelyn ajalla voi tulla tekemään omaan tahtiin omavalintaisia projekteja Virran Ateljeehen. Voit joko hyödyntää kulttuuripajan laajaa tarvikevalikoimaa, tai ottaa mukaan omat välineesi ja tulla muiden kanssa saman pöydän ääreen tekemään tai suunnittelemaan omaa taideprojektiasi. Ateljee.

Klo 14-16 Reeniryhmä

Tervetuloa reenaamaan Steelbodyn kuntosalille. Ryhmä on tarkoitettu kaikille kuntosaliharrastuksesta kiinnostuneille – aloittelijoille tarjolla ohjausta laitteiden käyttöön. Steelbody sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 6 (Tullintorin ja kulttuuripajan välissä). Reeniajat ovat aina kello 14.00-16.00. Ryhmään voi osallistua kerran tai koko jaksolle. Ilmoittaudu osoitteeseen samuel.uotila@sosped.fi tai txt 0447202541 Kuntosalin nettisivuihin voi käydä tutustumassa osoitteessa www.steelbody.fi. Kuntosalille voi tulla myös yhteisen aloitusajan jälkeen, mutta silloin pitää kuntosalin ”vastaanotossa” sanoa, että olet Kulttuuripaja Virran reeniryhmäläinen. Porukalla tavataan kuntosalin edessä reenipäivisin aina kello 14.00.

Klo 15-18 Valoa Virtaan!

Valoa virtaan -ryhmässä pääsee suunnittelemaan erilaisia mediatuotantoja kuten lehteä, liikkuvaa kuvaa tai vaikkapa podcastia. Hannu toimii ohjaajana, mutta etäohjaajina toimivat Mielettömän valon Saija ja Jouni. Ei tarvitse olla valmista ideaa omaan tuotantoon, kunhan kiinnostusta median tekoon piisaa.

Tässä jaksossa menemme teemoittain ja ryhmä kokoontuu seuraavasti:

  • Ke 4.10. Disinformaatio-dokumentti. Katsotaan yhdessä virheellistä infoa levittävä dokumentti, jonka jälkeen keskustelu aiheesta.
  • Ke 11.10. Mielettömän valon vastaava tuottaja ja Valoa-lehden epävirallinen päätoimittaja Jouni Tamminen saapuu Virtaan vetämään tämän kertaisen ryhmän.
  • Ke 18.10. ja 25.10. Teams-linkillä voi osallistua Saija Salosen vetämään AV-ryhmään. Linkin saa kysymällä sitä Hannulta.