Hyppää sisältöön

Keskiviikko

Klo 11-14 ABSTRAKTI -kuvataide

Viime jakson Taiteesi filosofia -ryhmälle jatkoa. Syvennytään jälleen filosofiaan oman taiteen takana. Tehdään taidetta vapaamuotoisesti ja ohjatusti erilaisten harjoitteiden kautta. Luvassa inspiraatiota, taideblokin purkua ja oman taiteen analysointia. Ei vaadi osallistumista viime jakson ryhmään tai taidetaustaa, jokainen on oman elämänsä taiteilija! Ateljee.

Klo 12-14 Tervetuloa mukaan! (tutustumiskäynti)

Virran toimintaan tullaan mukaan tutustumiskäynnin ja alkuhaastattelun kautta. Tutustumiskäynnille pääsee kätevimmin osallistumalla tähän ryhmään, joka on tarkoitettu toiminnasta kiinnostuneille. Samalla voidaan tehdä alkuhaastattelu. Voit ottaa myös ystävän tai tukihenkilön mukaasi ryhmään. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Virran vastaava ohjaaja Minna, 044 7227780 tai sähköpostitse: minna.wallenius@sosped.fi. Metsänpeitto.

Klo 12-14 Synttärien suunnittelua

Onko sinullakin tänä vuonna synttärit? Tule suunnittelemaan pajan yhteisiä syntymäpäiväjuhlia! Kollektiivinen syntymäpäiväjuhla järjestetään ke 5.4. klo 12-18, ja tässä ryhmässä pääset vaikuttamaan juhlien käytännön toteutukseen ja ohjelmaan. Voit osallistua ryhmään omien aikataulujesi mukaan, kerran, joka kerta – tai jotain siltä väliltä. Tehdään yhdessä kiva tapahtuma! Ulappa.

Klo 12-14 Taidemuseot

Kahtena keskiviikkona vierailemme taidenäyttelyissä museoissa. Lähtö pajalta klo 12, Kulttuuripaja tarjoaa ratikkamatkan kohteeseen sekä sisäänpääsyn museoon. Voit myös tulla suoraan kohteeseen, kokoonnumme museon edustalla klo 12.30 (osoite- ja näyttelytiedot alla). 

  • Ke 15.3. Kohteenamme on Tampereen taidemuseo osoitteessa Puutarhakatu 34. Menemme ratikalla Pyynikintorille, museo on aivan ratikkapysäkin vieressä. Esillä on kaksi näyttelyä: Wäinö Aaltonen – Luomisen riemu  (veistoksia, mitaleita, maalauksia ym.) ja Del LaGrace Volcano – Bodies of Resistance (valokuvia queer-alakulttuureista). Tämä museo on esteetön.
  • Ke 22.3. Kohteenamme on Emil Aaltosen museo (Pyynikinlinna) osoitteessa Palomäentie 2a. Menemme ratikalla Pyynikintorille ja kävelemme siitä museolle, kävelymatka on noin 700 metriä. Esillä on valokuvataiteilija Susanna Majurin näyttely Veden tuntu. Lisäksi museossa voi tutustua Emil Aaltosen taidekokoelmaan ja herran monipuoliseen uraan ja elämään. Huom: tämä museo ei valitettavasti ole esteetön.

Klo 14-16 Reeniryhmä

Tervetuloa reenaamaan Steelbodyn kuntosalille. Ryhmä on tarkoitettu kaikille kuntosaliharrastuksesta kiinnostuneille – aloittelijoille tarjolla ohjausta laitteiden käyttöön. Steelbody sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 6 (Tullintorin ja kulttuuripajan välissä). Reeniajat ovat aina kello 14.00-16.00. Ryhmään voi osallistua kerran tai koko jaksolle. Ilmoittaudu osoitteeseen samuel.uotila@sosped.fi tai txt 0447202541 Kuntosalin nettisivuihin voi käydä tutustumassa osoitteessa www.steelbody.fi. Kuntosalille voi tulla myös yhteisen aloitusajan jälkeen, mutta silloin pitää kuntosalin ”vastaanotossa” sanoa, että olet Kulttuuripaja Virran reeniryhmäläinen. Porukalla tavataan kuntosalin edessä reenipäivisin aina kello 14.00.

Klo 14-18 D&D aloittelijoille

”Teitä vastaan juoksee hätääntynyt kyläläinen ja pyytää tutkimaan kellaristaan kuuluvia outoja ääniä. Mitä haluatte tehdä?” Tule pelaamaan Dungeons and Dragons -roolipeliä! Ryhmä on aloittelijoille suunnattu ja tarjolla on valmiita hahmoja. Voit myös tuoda oman tason1 hahmon halutessasi. Pelin säännöt ovat englanniksi, joten jonkin asteen kielitaito on suositeltavaa, vaikka itse pelaaminen on suomeksi. Kokoontuu kahdesti: 1.3. ja 8.3. Ilmoittaudu mukaan. Osallistua voi molempiin tai vain toiseen kokoontumiseen. Ateljee.

Klo 14-18 Nintendo Switch

Tervetuloa pelaamaan yhdessä Nintendo Switchiä. Pajalta löytyy Mario Party ja Super Smash Bros. Mukaan saa ottaa myös omiakin pelejä! Metsänpeitto.

Klo 14-18 Lautapelit

Luvassa leppoisaa yhdessäoloa kevyitä ja viihteellisiä lautapelejä pelaillen. Osallistujien toiveista riippuen pajalta löytyy myös aivonystyröitä kutkuttavia harrastajapelejä – ja halutessasi voit tuoda myös oman lautapelin pelattavaksi ryhmässä. Ulappa.