Hyppää sisältöön

Keskiviikko

Huom. Viikkojen 39 ja 40 aikataulut löytyvät Teemapäivien ja poikkeusaikataulujen alta.

13.10.-27.10. Paja on auki klo 10-18, tervetuloa omaan tahtiin hengailemaan!

Klo 10.00-12.00 Bujo-ryhmä

Bullet Journal eli Bujo on itse tehty kalenteri, piirustuslehtiö, muistikirja ja päiväkirja samoissa kansissa. Bujo on helppo aloittaa eikä se tarvitse erikoistaitoja onnistuakseen – tarvitset vain muistivihkon ja kynän! Bujon toteuttamiseen ei ole oikeaa tapaa vaan jokainen saa tehdä siitä omanlaisensa ja poimia ne ideat, jotka kiinnostavat. Sinun ei tarvitse tuoda omaa muistikirjaa mukanasi, vaan saat sellaisen ryhmässä. Myöskin jos sinulla on jo oma muistikirja tai aloitettu bujo kotona, niin voit tulla tekemään sitä eteenpäin ryhmään. Tervetuloa bujoilemaan! Huomaa, että keskiviikkoisin on bujo-ryhmä pajalla ja torstaisin Discordissa. Voit osallistua jompaankumpaan tai molempiin! Kulmahuone.

Klo 12.00-15.00 Lautapelit

Tervetuloa pelaamaan lautapelejä! Pelaamme moderneja kevyitä ja keskiraskaita pelejä, jotka soveltuvat aloittelijoille, mutta antavat pohdittavaa kokeneillekin pelaajille. Ryhmä soveltuu kaiken tasoisille pelaajille. Opetamme pelit niiden uusille pelaajille, joten mukaan pääsee helposti. Sohvahuone.

Klo 14.00-16.00 Reeniryhmä

Tervetuloa reenaamaan Steelbodyn kuntosalille. Ryhmä on tarkoitettu kaikille kuntosaliharrastuksesta kiinnostuneille. Steelbody sijaitsee osoitteessa Åkerlundinkatu 6 (Tullintorin vieressä ). Reenipäiviä on tässä jaksossa viisi ja ne ovat:13.10, 15.10, 20.10, 22.10 ja 27.10. Reeniajat ovat aina kello 14-16. Ilmoitathan, mihin aikaan tulet ja minä päivänä/päivinä.

Ryhmään voi osallistua kerran tai sitten kaikille viidelle kerralle. Kuntosalin nettisivuihin voi käydä tutustumassa osoitteessa www.steelbody.fi. Tavataan kuntosalin edessä reenipäivisin aina kello 13.50.