Hyppää sisältöön

Keskiviikko

Klo 10.00-12.00 LUOVA VAPAUS

…on monipuolinen kuvataideryhmä, jossa keskitytään itseilmaisuun ja taiteilun tuottamaan hyvään oloon. Esittävyys, tekniikoiden hallinta tai täydellinen suoritus eivät ole olennaisia. Vertaisohjaaja ohjaa helppoja ja rentoja harjoituksia, joiden tarkoitus on auttaa inspiraation löytämisessä, tukea omaa ilmaisua ja tarjota esimerkkejä siitä, mitä eri välineillä voi tehdä. Ryhmässä esim. maalataan, piirrellään, tehdään kollaaseja tai kokeillaan kameraa taidevälineenä. Ryhmäkertojen teemat muotoutuvat ryhmäläisten toiveiden mukaan, ja omaan tahtiin taiteilu on myös mahdollista. Kulttuuripajan oma tila 15.1.-5.2.

Klo 13.00-16.00 MUMMOLA

Tervetuloa käsityöryhmääni! Mummolassa saat aloittaa ja innostua uudesta tai jatkaa vanhaa projektia. Pajalta löydät tarvikkeita ja ohjausta lankatekniikoihin. Pääsääntöisesti ryhmässä virkataan ja neulotaan. Osaamista löytyy muistakin tekniikoista. Pähkitään yhdessä käsitöihin liittyviä pulmia ja etsitään yhdessä ratkaisuja. Ryhmää ohjaa kokenut vertaisohjaaja. Taitoa ja ideoita on kuitenkin meillä jokaisella ja niitä saa hyödyntää ja jakaa ryhmässä. Tehdään tästä yhdessä hyvä ryhmä! Kulttuuripajan oma tila 15.1.-12.2.

Klo 13.00-15.00 VAPAAN TYÖSKENTELYN AIKA

Kulttuuripajan oman tilan iso pöytä on vapaana omien keskeneräisten töiden tai uusien ideoiden toteutusta varten. Tervetuloa askartelemaan, bujoilemaan, maalaamaan, piirtämään, kirjoittamaan, kutomaan – mitä sitten haluatkin tehdä itsenäisesti ja omaan tahtiin, mutta saman pöydän ääressä toisten kanssa. Ei ilmoittautumista, tule vain. Paikalla on vertaisohjaaja. Kulttuuripajan oma tila. 15.1.-12.2.