Hyppää sisältöön

Kesällä retkeillään paljon!

Yleinen

Ilmat ovat kesäiset, ja tulevina viikkoina on luvassa ryhmien lisäksi monenlaisia retkiä. Retkien aikataulut löytyvät Teemapäivien ja huomioitavien päivämäärien alta. Ryhmät kokoontuvat tulevassa jaksossa viikoilla 22, 24 ja 25. Kaikkeen toimintaan ilmoittaudutaan ja edelleen käytetään maskeja, mutta ryhmäkoot ovat iloksemme taas isommat. Myös Discordissa Kulttuuripaja Virta on edelleen auki ke ja to. Tervetuloa siis viettämään kesäpäiviä yhdessä livenä ja etänä.

Tänä vuonna meillä Virrassa on luvassa myös joitakin muutoksia. Kulttuuripaja Virran vastaava ohjaaja on vaihtumassa. Virpi Stenlund työskentelee Virrassa vielä juhannukseen saakka ja tekee tällä hetkellä lyhennettyä viikkoa, yleensä ma-ke. Kesälomien jälkeen Virpi keskittyy työhön psykoterapeuttina ja kiittää jo tässä vaiheessa lämpimästi kaikkia kulttuuripajalaisia ja yhteistyökumppaneita hienoista vuosista Virrassa. Sosped-säätiön johto on valinnut uuden vastaavan ohjaajan, joka aloittaa työnsä 16.8. ja esittäytyy työt aloitettuaan. Teemu Hannulan viimeinen työpäivä Virrassa on näillä näkymin 2.7. Taidenäyttelyprojekti jatkaa lomien jälkeen muiden työntekijöiden kanssa.

Tulevan jakson lukujärjestys

Yhteistyökumppanit:

Kulttuuripaja Virran yhteistyökumppanien sähköpostilistalle pääsee nyt liittymään vaivattomasti suoraan nettisivujemme kautta. Välitäthän tietoa työkavereillesi, sillä viime aikoina monien sähköpostiosoitteet ovat muuttuneet ja myös pitkään kanssamme yhteistyötä tehneet ammattilaiset ovat saattaneet tippua listoilta. Listalle liittyneet saavat aina tuoreen jaksokirjeen suoraa omaan sähköpostiinsa. Tässä linkki: https://kulttuuripajavirta.fi/ammattilaisille/