Hyppää sisältöön

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Yleinen

Virrassa vuosi 2024 startattiin tuttuun tapaan suunnittelemalla vertaisohjaajien kanssa vuoden ensimmäinen ryhmäohjelma. Ryhmäjakso alkaa ensi viikolla (vko 3), ja mukana ohjaamassa on nyt myös joukko juuri ennen joulua kouluttautuneita vertaisohjaajia upouusine ryhmäideoineen. Vielä kerran paljon onnea uusille vertaisohjaajille valmistumisen johdosta!

Ryhmäjakson käynnistymistä odotellessa kulttuuripaja Virta on auki myös tällä viikolla hengailua ja vapaata työskentelyä varten, ke-to 11-18 ja pe 11-16. Torstaina on lisäksi tarjolla lautapelailua parhaassa seurassa klo 14.00 alkaen ja perjantaina klo 12-15 välillä on köökin puolella vohvelirauta kuumana, ja kaikki halukkaat voivat tulla paistamaan itselleen vohvelin. Tarjolla on tavallista taikinaa sekä vegaanista taikinaa. Huomatkaahan pajan uusi aukioloaika: jatkossa Virta aukeaa ti-pe klo 11. Sulkemisajat pysyvät ennallaan, eli ti-to klo 18 ja pe klo 16.

Lämpimästi tervetuloa kaikille tänäkin vuonna viihtymään yhdessä kulttuurin äärelle!

Muistutuksena myös Kulttuuripaja Virran Discord:

Discordissa voi jutustella netissä muiden virtalaisten kanssa Sohvat-chatissa, ja jakaa mm. meemejä, valokuvia ja omaa taidetta omilla kanavillaan sekä musiikkivinkkejä ja tapahtumakutsuja omillaan. Lisäksi vertaisohjaajille on heidän oman kanavansa keskustelua ja ajatuksenvaihtoa varten. Vertaisohjaajilla on oikeudet myös Ilmoitustaulukanavalle, jossa he voivat halutessaan ilmoitella omien ryhmiensä toiminnoista jakson mittaan.

  • Kulttuuripajan Discordissa toimitaan ja keskustellaan ihan samaan tapaan kuin livenä pajalla.
  • Kunnioita jokaista keskustelijaa, ja myös jokaisen hyvinvointia: muista, että Discord ei ole paikka rankkaan avautumiseen.
  • Minkäänlainen häirintä ei ole sallittua. Ylläpitäjät voivat tarvittaessa mykistää väliaikaisesti jonkun keskustelijan tai häirinnän toistuessa poistaa henkilön koko serveriltä. HUOM: jos moderaattori ei ole paikalla ja huomaat häirintää, laita tekstiviesti Minnalle: p. 044 722 7780.
  • Jos et vielä ole liittynyt Virran Discordiin mutta haluat mukaan chattailemaan, niin pyydä liittymislinkkiä Minnalta tai Annalta!