Hyppää sisältöön

Monipuolinen syksy käynnissä

Ajankohtaista, Yleinen

Värikkäät lehdet lentelevät ja sade ropisee, vuodenaika on jälleen vaihtunut. Syysloman jälkeen, eli 20.10. alkaen, Kulttuuripajalla vaihtuu myös jakso, ja värikästä on täälläkin. Toimintaa järjestetään tulevassa jaksossa niin kasvokkain sisätiloissa ja retkillä kuin etänä Discordissakin. Myös syysloman aikana tapahtuu kaikenlaista hauskaa. Tutustu rauhassa tarjontaan ja varaa oma paikkasi. Muistathan, että tällä hetkellä kaikkeen toimintaan ilmoittaudutaan, myös hengailuun ja vapaaseen työskentelyyn. Siten voimme varmistaa, että kaikki mahtuvat tilaan turvavälein. Lämpimästi tervetuloa!

Kahvitarjoilu sisällytetään toistaiseksi ryhmiin. Ryhmät Kulttuuripaja Virrassa kokoontuvat tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Perjantaisin ja torstaisin Anna päivystää lisäksi Discordin Kulttuuripaja Virran Sohvat-chatissa ja siellä on myös vertaisohjattuja etäryhmiä 9.30-16 välillä. Perjantaisin on mahdollisuus osallistua myös retkille. Lue kirjeestä tai nettisivujen viikonpäivien alta ryhmä- ja retkikuvaukset sekä aikataulut. Ryhmäkuvauksista löydät myös kokoontumispaikat ja ohjeet. Voit tulla paikalle aikaisintaan 15 minuuttia ennen oman ryhmäsi alkua, ja saman verran on varattu jokaisen ryhmän jälkeen aikaa poistumiseen, ennen kuin seuraavat ryhmäläiset tulevat naulakoille. Toimimme turvavälien lisäksi hyvää käsihygieniaa noudattaen. Lämpimästi tervetuloa Kulttuuripaja Virtaan!

Toimintaan otetaan myös uusia tutustujia, ja tutustumiskäynnit järjestetään Virran tiloissa. Jos haluat tulla mukaan toimintaan, ota yhteyttä vastaavaan ohjaajaan eli virpi.stenlund@sosped.fi.