Hyppää sisältöön

Syyskausi Virrassa käynnistyy!

Yleinen

Virrassa on kesän aikana tehty kaikenlaista mukavaa kesään ja kädentaitoihin liittyvää sekä retkeilty ja ulkoiltu yhdessä. Ensi viikolla onkin sitten taas aika siirtyä kesäajan kevennetystä ohjelmasta tavalliseen viikkorytmiin ja jakso-ohjelmaan. Tähän tiedotteeseen on koottuna jakson 20.8.-20.9. sisältö. Työntekijät ovat myös palanneet lomilta, ja Minnan, Annan, Samuelin ja Hannun lisäksi Virrassa on aloittanut palkkatuella uusi työntekijä Marja, tulkaahan moikkaamaan ja tervetuloa Virran syyskauteen kaikille!

Kulttuurivinkkinä ja muistutuksena, että elokuun loppuun asti voi vielä käydä katsomassa Muutos.art -purkutaidetaloa Ratinanrannassa, osoitteessa Voimakatu 11. Kulttuuripaja Virta ja Ilmastokriisin etulinjassa -tutkimushanke toteuttivat sinne kesäkuussa oman installaation, joka löytyy näyttelyn toisesta kerroksesta. Purkutaidetalon nettisivut lisätietoineen löytyvät osoitteesta: https://www.muutos.art/ 

Lisäksi huom. kaikki 18-20 -vuotiaat englanninkielentaitoiset kulttuuripajalaiset! Lokakuussa 3.-11.10. olisi mahdollisuus lähteä Puolaan Art recycling-projektin tiimoilta. Projektin tiedote reissusta on tässä alla, ja lisätietoja saa Virran työntekijöiltä!