Teemapäivät

Tällä sivulla ilmoitamme mahdollisista teemapäivistä ja poikkeuksista normaaliin viikko-aikatauluun.

Tämän jakson teemapäivät

To 21.2. Kulttuuripaja avoinna klo 9.30-16.00
klo 10-14 Vertaisohjaajakoulutus alkaa

klo 12.45-15 Saamme vieraaksi PORIN KULTTUURIPAJA LUMON, kun porilaiset tulevat talviretkelle Tampereelle. Parituntisen vierailun aikana on tarjolla pientä yhteistä tekemistä ja ohjelmaa, mutta ennen kaikkea nyt voi tulla tapaamaan muiden virtalaisten kanssa Kulttuuripaja Lumon vertaisohjaajia, kävijöitä ja työntekijöitä, ja vaihtamaan kaupunkienvälisiä kuulumisia sekä kokemuksia. Mukaan voi tulla myös vain seurailemaan ja kuuntelemaan mitä muut juttelevat.

Pe 22.2. Kulttuuripaja avoinna klo 9.30-16.00

Klo 10-11 HIPHOP -tanssitunti.  Tanssitaan Hiphoppia iloisella ja rennolla meiningillä sekä pidetään hauskaa! Harjoittelemme hiphopin perustekniikkaa ja erilaisia perusaskelia. Tanssille ominaista on mm. erilaiset joustot ja rytmin vaihdokset. Tunnille voi tulla vaikka ei olisikaan aikaisempaa tanssitaustaa. Lopuksi venytellään. Voit tulla tunnille sisäkengillä, jarrusukilla tai vaikka paljain jaloin ja päälle rento ja liikuntaan sopiva vaatetus. Ota mukaan myös vesipullo. Ohjaajana toimii Tampereen Urheiluhierojakoulussa hierojaksi ja personal traineriksi opiskeleva Katja, jonka opiskeluun kuuluu myös liikunnanohjausharjoittelu. Tanssisali Korko, 4 krs. Paikkoja on 20 ensiksi ilmoittautuneelle.

KLO 12.00-15.00 KANGASKASSITYÖPAJA. Kulttuuripajalla on nyt mahdollista suunnitella ja toteuttaa oma kangaskassi. Tarjolla on kassi, kangasvärejä ja muita tarvikkeita sekä tietysti ystävällinen vertaisohjaaja opastamassa. Kulttuuripaja Virran oma tila. Paikkoja on kahdeksalle ensiksi ilmoittautuneelle. 

Ti 26.2. Hiihtoloman teemapäivä: LAUTAPELEJÄ.

Kulttuuripaja on auki klo 9.30-16. Klo 10.30 alkaen paikalla on kaksi vertaisohjaajaa laittamassa pelipäivää käyntiin. Tervetuloa mukaan pelailemaan tai muuten vaan hengailemaan. Ei ilmoittautumista, tule vain.

Ke 27.2. Hiihtoloman teemapäivä: Dracula – vampyyrit Vapriikissa.

Kulttuuripaja on auki 9.30-16. Lähdetään kiinnostuneiden kanssa kävelyretkelle museokeskus Vapriikkiin katsomaan vampyyrinäyttelyä. Lähtö Kulttuuripajalta on klo 11. Vampyyrinäyttelyn jälkeen voi jäädä omaan tahtiin Vapriikkiin kiertelemään. Ilmoittaudu erikseen Annalle tähän retkeen! Halutessasi voit tulla myös suoraan Vapriikille, mutta ilmoita tästäkin ilmoittautumisen yhteydessä, niin sovitaan tapaaminen Vapriikin päätyyn.

To 28.2. – pe 29.2. Hiihtoloma, Kulttuuripaja Virta kiinni.

Ti 5.3. Kulttuuripaja Virta kiinni

Ke 6.3. Ryhmäjakso alkaa

Ti 2.4. Kulttuuripaja Virta kiinni

Pe 5.4. klo 12.00 UUSIEN VERTAISOHJAAJIEN VALMISTUJAISET! Juhlitaan Kulttuuripaja Virran tuoreiden vertaisohjaajien valmistumista. Luvassa kakkua ja yhteistä ohjelmaa.