Torstai

Klo 10.00-15.00 VAPAAN TYÖSKENTELYN AIKA

Kulttuuripajan oman tilan iso pöytä on vapaana omien keskeneräisten töiden tai uusien ideoiden toteutusta varten. Tervetuloa askartelemaan, bujoilemaan, maalaamaan, piirtämään, kirjoittamaan, kutomaan – mitä sitten haluatkin tehdä itsenäisesti ja omaan tahtiin, mutta saman pöydän ääressä toisten kanssa. EI ilmoittautumista, tule vain. Kulttuuripajan oma tila, 7.3.-4.4. (Lukuun ottamatta 28.3. iltapäivä, jolloin pöytä on varattu Luovan kirjoittamisen ryhmälle klo 12.30-15.00)

Klo 10.30-15.00 BLOOD BOWL

Kiinnostaako ryhtyä fantasiamaailman jenkkifutisjoukkueen valmentajaksi? Tai kenties vain pelata rennossa porukassa? Lyhykäisyydessään Blood Bowl on kahden pelaajan välinen strateginen lautapeli, jossa myös noppatuurilla on merkitystä. Ryhmään ovat tervetulleita vasta-alkajat, kokeneemmat konkarit sekä kaikki siltä väliltä. Mitään välineitä ei tarvitse tuoda itse, mutta omallakin joukkueella saa pelata. Ryhmän aikana pidetään puolen tunnin lounastauko, joten omaa evästä kannattaa varata mukaan. Olethan ajoissa paikalla!

Ryhmätila Pistokas 2.krs, 7.3. alkaen. Kaksi viimeistä kokoontumiskertaa (28.3. ja 4.4.) ryhmätila Avokas 2.krs.

Klo 11.30-14.00 KARAOKE

Tervetuloa laulamaan mikrofonin varteen hauskassa seurassa ja leppoisassa hengessä! Käytössämme on Singa-karaokeohjelman valikoima ja äänentoistolaitteet.      Ryhmä ei kokoonnu 14.3. Kellarin bänditila. 7.3.-4.4.

Klo 12.00-15.00 SHAKKIRYHMÄ

Tervetuloa tutustumaan shakin alkeisiin! Ryhmä on suunnattu erityisesti henkilöille, joilla on pelikokemusta vähän tai ei lainkaan. Ryhmän aikana tutustutaan tarvittaessa aivan alusta alkaen shakin sääntöihin ja tehdään lyhyt katsaus shakin historiaan sekä joihinkin merkittäviin shakinpelaajiin. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko, eli yhteensä kolme kertaa (7.3., 21.3. ja 4.4.). Ryhmätila Tohveli 2.krs.

Klo 12.30-15.00 SANA ON VAPAA

Luovan kirjoittamisen ryhmä. Ryhmässä tyyli- ja tekstilaji on vapaa. Tehdään yhdessä harjoituksia, jotka saavat runosuonen sykkimään. Ryhmään voi halutessaan ottaa mukaan oman läppärin (tms.) kirjoitustehtäviä varten. Huom. ryhmä kokoontuu neljä kertaa: 14.3.-4.4. Kokoontumispaikkana keittiötila Läpän pöydät, 0. krs. (28.3. kokoonnutaan pajan pöydän ääressä). Klo 15.00-17.00 KUNTOSALIRYHMÄ. Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässä jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet, vesipullon ja sisälle soveltuvat puhtaat jalkineet. Pohjakerroksen kuntosali 7.3.-4.4.