Tiistai

Klo 10.00-13.00 HELLO WORLD -koodausryhmä

Tervetuloa koodaamaan rennossa porukassa! Sekä vasta-alkajat että koodivelhot ja kaikki siltä väliltä ovat tervetulleita. Ryhmässä on mahdollista harjoitella koodaamista yhdessä muiden kanssa valmiiden tehtävien avulla tai työskennellä omien projektien parissa. Vertaisohjaajalle tuttuja kieliä suomen lisäksi ovat ainakin C++, Python ja MATLAB, mutta hän tukee parhaansa mukaan kaikissa ohjelmointiin liittyvissä asioissa. Haluat sitten kokeilla ohjelmointia ensimmäistä kertaa tai saada ohjelmointikurssin harjoitustyöt tehtyä, voit tulla kysymään neuvoa ja koodaamaan rauhassa omaan tahtiin. Pajalla on kolme tietokonetta käytettävissä, mutta ota oma läppäri mukaan, jos mahdollista.

Saunan takkahuone, 5.krs. Huom, ryhmä kokoontuu tässä jaksossa kolme kertaa: 12.3.-26.3.

Klo 11.00-14.00 CHILIT KASVAMAAN!

Toiveissa oma kesächili 2019? Istutamme esijuurrutettuja chilin pistokkaita (Aji Norteno) ruukkuihin ja ryhmäläisenä pääset valitsemaan itsellesi kauneimman yksilön! Jos kasvatusprojektisi päättyy onnellisesti ja saat hedelmiä, ne ovat maultaan mietoja tai keskitulisia. 
Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa, ja jos ensimmäisellä kerralla on jo chilit istutettu, voimme toisella kerralla istuttaa multaan myös muita viherkasvien pistokkaita. Et tarvitse mukaan mitään, mutta halutessasi oman puhtaan ruukun voi tuoda. Jos sinulla on omia pistokkaita mitä haluat jakaa, tuo ne juurtumaan pajalle vesimaljakkoon jo viikkoja aikaisemmin! Vertaisohjaajat eivät ole kasvitieteilijöitä, mutta kerromme parhaan tietämyksemme mukaan kasvatusohjeita ja kokemuksia. Kulttuuripajan oma tila 19.3. & 26.3.

Klo 12.00-14.00 SOITTORYHMÄ

Bändisoiton alkeet. Ryhmään on ollut haku tammi-helmikuun aikana ja se on toistaiseksi täynnä. Mahdollisista vapautuvista paikoista voi kysellä Samuelilta. Kellarin bänditila. Huom. Ryhmä kokoontuu tässä jaksossa vain kolme kertaa: 12.3.-26.3.

Klo 13.00-15.00 ANIMENYYMIT

Kaipaako animelistasi laajennusta? Ovatko piirit pienet ja olisi kiva löytää uusia ihmisiä, joiden kanssa jakaa animevinkkejä ja ajatuksia? Nyt kaikkeen tähän ja vähän muuhunkin on loistava tilaisuus! Ryhmän alkuun katsotaan jonkun animen ensimmäinen jakso ja sitten rupatellaan siitä ja muistakin sarjoista, hyvässä hengessä tietenkin. Teemme myös luotausta animen tekijöistä ja Suomen animeskenestä ryhmän kiinnostuksen mukaan. Voit tulla jakamaan animesuosituksia ja mietteitä tai vain kuuntelemaan keskustelua. Virallista taukoa ei ole, mutta sellaisen saa pitää halutessaan. Ryhmätila Pistokas, 2.krs. Huom. Ryhmä kokoontuu tässä jaksossa vain kolme kertaa: 12.3.-26.3.

Klo 15.00-17.00 KUNTOSALIRYHMÄ

Haluaisitko lisätä kehontuntemustasi, oppia uusia ja helppoja liikkeitä parantaaksesi lihaskuntoasi ja saada onnistumisen fiiliksiä liikunnasta? Tässä jaksossa Arttelin kuntosalilla jatkuu tiistaisin ja torstaisin Kulttuuripajan liikuntaryhmä, johon voi tulla mukaan kokenut tai kokematon liikkuja. Ilmoittautuessa kerro osallistutko vain tiistaina tai torstaina vai molempina. Ryhmän tavoitteena on lisätä kiinnostusta ja hauskuutta liikuntaan sekä omaan hyvinvointiin. Mukaan tarvitset vain mukavat, rennot vaatteet, vesipullon ja sisälle soveltuvat puhtaat jalkineet. 

Pohjakerroksen kuntosali. Huom. Tässä jaksossa tiistaisin vain kolme kertaa: 12.3.-26.3.