Perjantai

Perjantain ryhmäohjelma ja ryhmien kuvaukset

Klo 10.00-12.00 BUJO-RYHMÄ

Bullet Journal eli Bujo on itse tehty kalenteri, piirustuslehtiö, muistikirja ja päiväkirja samoissa kansissa. Bujo on helppo aloittaa eikä se tarvitse erikoistaitoja onnistuakseen – tarvitset vain muistivihon ja kynän! Bujon toteuttamiseen ei ole oikeaa tapaa vaan jokainen saa tehdä siitä omanlaisensa ja poimia ne ideat jotka kiinnostavat. Sinun ei tarvitse tuoda omaa muistikirjaa mukanasi, vaan saat sellaisen ryhmässä. Sinulla saa kuitenkin olla jo muistikirja tai aloitettu bujo ja olet silti tervetullut ryhmään. Tervetuloa bujoilemaan!                                                Kulttuuripajan oma tila, 8.3.-5.4.

Klo 12.00-15.00 NÄYTTELYN TYÖSKENTELYAIKA

Kulttuuripaja Virran seuraava taidenäyttely Näkökulmio avautuu Pitkässäniemessä ensi syksynä. Tule mukaan tekemään näyttelyä! Näyttelyyn voi tehdä/tuoda esim. maalauksen, kollaasin, runon, valokuvan tai laajemman teossarjan. Työskentelyajalla Kulttuuripajan iso pöytä on varattu näyttelytöiden valmistelua varten. Näyttelyn suunnittelupalaveri pidetään työskentelyajan yhteydessä 22.3. klo 12. Kulttuuripajan oma tila, 8.3.-5.4.

Klo 12.00-14.00 LAULURYHMÄ

Tervetuloa laulamaan yhdessä uudet ja vanhat lauluryhmäläiset. Lauletaan (ja soitetaan, jos soittotaitoisia paikalle päätyy) yhdessä pajan kansioista löytyviä kappaleita, mutta voit myös tuoda mukanasi toivelaulusi nuotit. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita, rennolla tunnelmalla mennään.

Kulttuuripajan oma tila 8.3.-5.4.